Wolfidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις το τελειώσεις δοκίμασε και το System Shock 2 Μολις τελειώσεις κ αυτό δοκίμασε το Project Eden (κλάσης ανώτερο από bioshock k υποστηρίζει κ coop μεχρι 4 παίκτες)
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Γυναίκα (και κοντά στα 30 μάλιστα) gamer πρέπει να είναι είτεΑ) Άντρας Β) Φυτό Που να σας έλεγα ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου Spectrum 48, Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200, PC, Playstation, Playstation 2, Nintendo DS, PSP.... full throttle και c64? αντρας confirmed!!
Pytzamarama Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Που να σας έλεγα ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου Spectrum 48, Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200, PC, Playstation, Playstation 2, Nintendo DS, PSP.... Απο Spectrum μεταπηδησες στο εχθρικο μηχανημα (τον καταπτυστο C64) εκεινα τα πετρινα χρονια?? Μπουαχαχα Oποιοι προεβαιναν σε τετοιες προδοσιες το 82-83 φροντιζαμε να μην φτανουν τα 12 8 bit wars FTW!!! Sinclair rulez ...και μετα τη 1200αρα και τα PC βλεπω οτι κανεις απανωτα λαθη... Αντρας confirmed!!
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σεναριακά παντως δεν μπορώ να καταλάνω πως κάποιος σαν τον rayan ηδρησε αυτή την ουτοπία.Σύμφωνα με τα tape που ακούς η διαφθορά φένετε να υπήρχε από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης της.Kαι αυτά τα flash back που τρως τι είναι αλλά μην πει κανείς
BlueMaria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω την εντύπωση ότι η εικόνα που θέλουν να δημιουργήσουν είναι πως ο ιδρυτής είχε μία έλλειψη ηθικής αντίληψης. Ένα άτομο όχι ανήθικο αλλά αηθές με την απόλυτη έννοια του όρου... Το αρχέτυπο είναι οι mad scientists τύπου της ταινίας Metropolis κτλ. ενώ η επιστήμη κατηγοριοποιείται στο "Μυστικά που ο άνθρωπος δεν έπρεπε να ξέρει". Με όλη την ΄πρόοδο της γενετικής και τα ηθικά διλλήματα που υπάρχουν σήμερα ήταν ένα θέμα που έπαιζε και για αυτό νομίζω ότι το επέλεξαν. ήταν λογικό συνεπώς να δημιουργήσουν μια κατάσταση που ξεφεύγει αμέσως από τα όρια δε΄χνοντας πως από την αρχή η ουτοπία στράβωσε. Για τα φλασάκια ούτε εγώ ξέρω τί είναι ακόμη.. Πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι. (πως πάμε γραφείο αύριο; - ¨Εχω να ξενυχτήσω έτσι από το πανεπιστήμιο. )
FarCry Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μολις τελειώσεις κ αυτό δοκίμασε το Project Eden (κλάσης ανώτερο από bioshock k υποστηρίζει κ coop μεχρι 4 παίκτες) mpa exo paiksei to demo. an theleis mcgyverism stripse sta adventure
vsabbath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος στα setting που έχει επιλογή για ΑΑ & ΑF ? γιατί δεν έχω δει τίποτα στα options του παιχνιδιού, εκτός αν βάζουμε τις παραπάνω επιλογές από την κάρτα
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 pia karta exeis ? yparxi ena kolpaki gia na gini on to aa .. metonomazis to bioshock.exe se oblivion.exe gia tis kartes tis ati kai gia nvidia sto .exe tou rainbowsix vegas (den thimame pos akribos legete to ektelesimo) kalou kakou googlare to..
activex Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 to eipa... ------------ Nvidia Cards: Windows XP - Antialiasing is definitely possible on Nvidia GeForce 8 cards under Windows XP DX9 when forced in the Forceware Control Panel. The restriction to GeForce 8 cards appears to be because Bioshock uses HDR which means that out of all Nvidia cards only the GeForce 8 series can do HDR+AA. Evidence is posted on the previous pages in numerous screenshots, it seems to be genuine MSAA not supersampling. Windows Vista - Antialiasing is not normally possible in DX9 or DX10 mode. There is however a way of forcing Antialiasing, and that is by renaming the main Bioshock.exe file to R6Vegas_Game.exe, and adding -dx9 to the game's shortcut. That is, the shortcut should look like this: "E:\Program Files\2K Games\BioShock Demo\Builds\Release\R6Vegas_Game.exe" -dx9 When you then launch Bioshock and check under the Graphics Options, the DX10 option will be totally greyed out and can't be changed, meaning the game is running under "pure" DX9 mode. You can now force AA through the Nvidia control panel as normal, and it will definitely work. Here's two screenshots I've taken in Vista, DX10 NoAA on the left, DX9 "pure" 16AA on the right (zoom in on left side of lighthouse): http://img524.imageshack.us/img524/640/10aaqv3.th.png (http://img524.imageshack.us/my.php?image=10aaqv3.png) http://img211.imageshack.us/img211/2298/116aagx3.th.png (http://img211.imageshack.us/my.php?image=116aagx3.png) ------------------------------------------------------------
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/zeropunctuation/1394-Zero-Punctuation-BioShock Θεός, θεός. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, δείτε το video όλοι :D
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σε τι mode παίζετε το game?Το παίζω σε medium αλλά είναι σε μερικά σημεία που δεν μπορώ να αντισταθώ να το βάλω σε easy.Οπως στην πίστα με τις μέλισσες δεν έχεις καμία τύχη σε hard.
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Το τέλειωσα στο hard. Σε εκείνο το σημείο (που ψάχνεις τα ένζυμα ε; ) πρέπει να ενεργοποιήσεις έναν διακόπτη για να διώξει τις μέλισσες και να πας να ψάξεις
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι αλλά κάθε φορά που ψάχνεις και ένα μελίσσι σου έρχοντε splicer και στην πέφτουνε.Και τα big daddies πως τα έβγαλες στο hard εδώ στο medium και έιναι πανδύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.