shodan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείς να έχεις μέχρι 5 ταυτόχρονες εγκαταστάσεις του παιχνιδιού.
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τα κρασαρίσματα μερικές φορές ωφείλοντε και στην χρήση των windows αφού ξέρουμε πόσο ευαίσθητο σύστημα είναι .Προσωπικά το πρόβλημα το έχω λύσει με εγκατάσταση linux για όλες τις δουλείες μου και αφήνοντας τα win πεντακάθαρα να τρέχουν μόνο game.
telegamesvg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω εχω ενα MAC για ολες τις δουλειες και μονο το gaming το εχω αναθεσει στα Windows ... Αν και στο τελος με βλεπω να μενω με το MAC+Xbox360/ps3 Aλλη λυση ειναι οι δυο ξεχωριστες εγκαταστασεις Windows μια για Παιχνιδια κ μια για ολα τ'αλλα...
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 οι drivers είναι beta και φοβάμαι να τους βάλω.Για το patch καμιά ιδέα?
chek2fire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 και εγώ τους beta έχω και δουλεύουν μια χαρά.Μην φοβάσε να τους βάλεις και γενικά αν είσαι κάτοχος nvidia περνάς τους beta μια και η nvidia βγάζει stable έναν κάθε 10 χρονια http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1715
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Και παλιά ήταν η ATi που έβγαζε κάθε χρόνο.
paonikgt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μου εφερε ο θειος μου το παιχνιδι θελω μια μικρη βοηθεια οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ κανει download το patch και η εγκατασταση γινεται κομπλε. ΣΕ ενα φιλο μου που πηγα να το κανω setup και δεν εχει ιντερνετ πως θα κατεβει το patch για να ολοκληρωθει η εγκατασταση. Τελικα με τις οδηγιες που μου εδωσε ενας φιλος ποιο πανω δεν δουλεψε.Καμοια αλλη λυση!!!
BlueMaria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους. Ένα shooter με πλοκή ατμόσφαιρα και σενάριο που να ξεπερνά το κλισέ. Απίστευτη μουσική και ήχος, πολύ καλό το cd στο collector's edition (με 10 ευρώ παραπάνω παιδιά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μόνο το κουκλάκι είναι όλα τα λεφτά). ΑΠλώς για την ώρα παίζω κρυμμένη πίσω από ένα μεγάλο ντοσιέ και με τα φώτα ανοιχτά....
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους.ΑΠλώς για την ώρα παίζω κρυμμένη πίσω από ένα μεγάλο ντοσιέ και με τα φώτα ανοιχτά.... Don't worry για αυτο.. Οσο προχωρας και το συνηθιζεις γινεται ολο και πιο τρομακτικο.. :twisted:
john2gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους. Ένα shooter με πλοκή ατμόσφαιρα και σενάριο που να ξεπερνά το κλισέ. Απίστευτη μουσική και ήχος, πολύ καλό το cd στο collector's edition (με 10 ευρώ παραπάνω παιδιά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μόνο το κουκλάκι είναι όλα τα λεφτά). ΑΠλώς για την ώρα παίζω κρυμμένη πίσω από ένα μεγάλο ντοσιέ και με τα φώτα ανοιχτά.... Μόλις το τελειώσεις δοκίμασε και το System Shock 2
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις το τελειώσεις δοκίμασε και το System Shock 2 Μαθηματα gaming ιστοριας κανεις τις ελευθερες ωρες σου; Παω να πιασω το Eye of the Beholder.. Πιστευω οτι πολυς κοσμος δεν θα το επαιζε μονο και μονο για τα γραφικα του, που ειναι ξεπερασμενα κατα πολυ..Αν και το gameplay του,η πλοκη του ηταν state of the art, μαλλον πλεον θα χανει σε ατμοσφαιρα λογω poor gfx που παιζουν μεγαλο ρολο σε τετοια παιχνιδια.. Δυστυχως αν δεν ειχες την ευκαιρια να παιξεις ενα τετοιο game οταν ειχε βγει δεν σου κανει το ιδιο κουκου οπως οταν το παιζεις φρεσκο φρεσκο, imho.. Λιγοι ειναι αυτοι που παραβλεπουν τετοια πραγματα και τους ενδιαφερει μονο το gameplay οσο παλιο και αν ειναι το παιχνιδι..
MiltoZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους. Ένα shooter με πλοκή ατμόσφαιρα και σενάριο που να ξεπερνά το κλισέ. Απίστευτη μουσική και ήχος, πολύ καλό το cd στο collector's edition (με 10 ευρώ παραπάνω παιδιά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μόνο το κουκλάκι είναι όλα τα λεφτά). ΑΠλώς για την ώρα παίζω κρυμμένη πίσω από ένα μεγάλο ντοσιέ και με τα φώτα ανοιχτά.... Επιτέλους. Μια γυναίκα που γράφει στο gaming forum. H μήπως δεν εισαι γυναίκα:???:
BlueMaria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Λιγοι ειναι αυτοι που παραβλεπουν τετοια πραγματα και τους ενδιαφερει μονο το gameplay οσο παλιο και αν ειναι το παιχνιδι.. Πάντως ευχαριστώ john2gr για την συμβουλή σου και έαν βρω System Shock 2 θα κοιτάξω να παίξω (εάν τελειώσω ποτέ το Bioshock βέβαια). Όταν κάποιος με πείθει προσπαθώ να δω και το σύνολο της δουλειάς του. Υπάρχουν πολλά σημεία που κάνουν ένα παιχνίδι ικανό να παιχτεί και ακετό καιρό μετά από την εποχή που βγαίνει. Για αυτό αγόρασα το Full throttle πρόσφατα όταν το είδα σε προσφορά και για αυτό συνεχίζω και πιστέυω πως το Torment είναι το καλύτερο RPG ακόμη και σήμερα. Βέβαια littlelouievegos έχεις και εσύ δίκιο με αυτά που λες γιατί αναφέρεσαι στον περισσότερο κόσμο. ¨Ομως έτσι και αλλιώς σε αυτούς χάνεται το γεγονός ότι το soundtrack του Bioshock μέσα στο παιχνίδι έχει Django Reinhart.
BlueMaria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτέλους. Μια γυναίκα που γράφει στο gaming forum. H μήπως δεν εισαι γυναίκα:???: :lol: Αυτό είναι που έχει πλάκα με την κοινότητα των games. Γυναίκα (και κοντά στα 30 μάλιστα) gamer πρέπει να είναι είτε Α) Άντρας Β) Φυτό Που να σας έλεγα ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου Spectrum 48, Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200, PC, Playstation, Playstation 2, Nintendo DS, PSP....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.