paonikgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μου εφερε ο θειος μου το παιχνιδι θελω μια μικρη βοηθεια οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ κανει download το patch και η εγκατασταση γινεται κομπλε. ΣΕ ενα φιλο μου που πηγα να το κανω setup και δεν εχει ιντερνετ πως θα κατεβει το patch για να ολοκληρωθει η εγκατασταση?
EddieObscurant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρω ότι με το αυθεντικό αρχικά δεν γινόταν, τώρα δεν ξέρω αν βγάλανε κανα patch ή με το crack αν δεν χρειάζεται
Galis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.gamespot.com/pc/action/bioshock/download_6177855.html sm2 support!!! Δεν θα κανω αναβαθμιση.Δεν δινω τα λεφτακια μου!Γιουπι!
shodan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μου εφερε ο θειος μου το παιχνιδι θελω μια μικρη βοηθεια οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ κανει download το patch και η εγκατασταση γινεται κομπλε.ΣΕ ενα φιλο μου που πηγα να το κανω setup και δεν εχει ιντερνετ πως θα κατεβει το patch για να ολοκληρωθει η εγκατασταση? Χμ, αρχικά υποθέτω πως ο θείος σου είναι ο γνωστός "θείος", επομένως πάμε παρακάτω. Έχει κυκλοφορήσει ένα fix που περιλαμβάνει τα αρχεία που ουσιαστικά κατεβαίνουν από το διαδίκτυο και οδηγίες για το πως να διακόψεις την εγκατάσταση (αφού από τη στιγμή που δεν έχει internet ο φίλος σου το παιχνίδι θα διαγράψει αυτόματα το φάκελο εγκατάστασης και φτου κ από την αρχή). Ούτε downloading, ούτε activation. Το κακό είναι πως δεν ξέρω ακόμη αν λειτουργεί και με το γνήσιο δισκάκι, αν και δεν βρίσκω λόγο να μην λειτουργεί (εκτός και ζητάει το sn στην αρχή της εγκατάστασης).
paonikgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 σωστα ειναι ο γνωστος ο θειος μπορειτε να μου στειλετε με pm καποιο λινκ για να μπορεσω να του το κανω setup?
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ καλό το παιχνίδι, τέλεια ατμόσφαιρα, όμορφο soundtrack, καλά γραφικά και story (ως εκεί που έχω φτάσει) και φυσικά έντονο de ja vu από System Shock 2! Επίσης είναι αρκετά ελαφρύ, στο σύστημα μου τρέχει (opteron 175, x1950pro agp) με high settings χωρίς προβλήματα. Ok, μπορεί ακόμα να θεωρώ το System Shock 2 ανώτερο από το Bioshock (αν και υπάρχει ένα σημείο με τους Many στο SS2 που ειναι ας τα να πάνε) , αλλά το Bioshock είναι ΠΑΡΑ πολύ κοντά. Απο gameplay και fun quality σκίζει πάντως. Btw ρε παιδιά μη δίνετε spoilers για το System Shock ειδικά τώρα που το Bioshock μπορεί να αποτελέσει αφορμή για πολλούς να παίξουν το System Shock για πρώτη φορα. Ως παράπονα (θα είμαι λίγο αναλυτικός -δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχω αρνητική γνώμη για το συνολικό παιχνίδι). Καποια απο όσα αναφέρω ίσως να οφείλονται σε κακούς drivers της ATI (τρέχω τους cat 7.7 γιατί οι νεότεροι έχουν πρόβλημα με τις agp κάρτες): 0. Αυτό το skybox, τα σύννεφα και ο φωτισμός στο intro scene (πίσω από την είσοδο της Rapture) δεν μου κάθισε πολύ καλά. Κάπως χάλια το υλοποίησαν. Σαν πανί σε κινηματογράφο. 1. Διάλογοι ασυγχρόνιστοι. Όλοι. Δε μπορώ να καταλάβω πως τους έβαλαν στο παιχνίδι;;;; παρέα με ένα μπουκάλι whiskey; 2α. Πολλά low res textures. 2β. Unaligned textures. Έχει τύχει σε "θάλασσα" που εξαπλώνεται σε πολλαπλά rooms να υπάρχουν textures νερού που δείχνουν άγαρμπα ότι πρόκειται για διαφορετικά surfaces. 2γ. Overlapping textures/ flashing textures. (συνήθως είναι πολλά φύλλα μαζί ή πχ μια πόρτα που έσπασε αλλά το texture της κανονικής πόρτας υπάρχει ακόμα πίσω από το σπασμένο κλπ) 3. Η αλληλεπίδραση του νερού με άλλα αντικείμενα συχνά είναι λάθος (πχ το νερό περνάει μέσα από πράγματα που θα έπρεπε να ανακόπτουν τη ροή του (παράδειγμα οι μύλοι στην Arcadia) ή έχει λίγο πρόχειρα particlefx (πχ η σκηνή της intro είναι σχεδόν υπέροχη μέχρι που βλέπεις τους "αφρούς" από το κομμάτι του αεροπλάνου που αργοβυθίζεται.. 4α. Τα ακίνητα φυτά (arcadia). Που επιπλέον δεν καίγονται/δεν παγώνουν/δεν κόβονται με τίποτα, δεν αντιδρούν όταν κάποιος περνάει ανάμεσα τους! No Crysis here 4β. Τα ακίνητα ψάρια. Συμβαίνει σπάνια, αλλά υπάρχουν σκηνές όπου ξεχασαν να βάλουν κάποιο animation στα ψάρια και βλέπεις ένα ολόκληρο κοπάδι να κάθεται ακίνητο και να ατενίζει το άπειρο. 5. Εχθροί που "κολλάνε" σε αντικείμενα. Πολλές φορές έτυχε πχ ένας Big Daddy πχ να κολλάει σε ένα security turret (όταν το path είναι στενό) και να συνεχίζει το animation του "walk" σαν να μη συμβαίνει τίποτα. 6. Τα regenaration chambers. Οk, εχουν μπει για noobs, αλλά χωρίς σχεδόν καθόλου σκέψη. Imho θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι κανόνες (πχ μπορούν να αναγενηθούν και οι enemies -lol, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πάνω απο κάποιες φορές, δεν υπάρχουν πολλά ανα level (τώρα βράζει ο τόπος) κ.ο.κ) 7. Οι επαναλαμβανόμενες ατάκες . Κυρίως οι little sisters συχνά πυκνά επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα (θα μπορούσαν να προσθέσουν αρκετά περισσότερους διαλόγους ώστε να μην είναι τόσο αισθητό αυτό). Στις little sisters αυτό είναι πιο χτυπητό, γιατί πολλές φορές λένε διάφορα άσχετα με το τι κάνουν εκείνη τη στιγμή... Edit: Σχετικά με το πρόβλημα με το AVG, φαίνεται ότι μετά απο πρόσφατο update του AVG λύθηκε το θέμα. http://www.gamespot.com/pc/action/bi...d_6177855.html sm2 support!!! Δεν θα κανω αναβαθμιση.Δεν δινω τα λεφτακια μου!Γιουπι! Σύμφωνα με ένα post στο link που παραθέτεις καλύτερα να κατεβάσετε την έκδοση κατευθείαν από το site του ShaderShock project (αφού θα είναι η πιο πρόσφατή).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα mod που σβήνει τα Vita-chambers κανείς; Αυτά τα φυτά, νόμιζα ότι κάπως θα μπορούσα να τα βγάλω από την μέση, αλλά άδικος κόπος... Κύριε Crysis μας κακομαθαίνετε. Όσο για το pathfinding, μια φορά μόνο, ένας Big Daddy με στρίμωξε σε μια στενή σκάλα και όπως με έσπρωξε, σφήνωσα μεταξύ του και της σκάλας και συνέχισε να κάνει walk animation, αλλά κανείς μας δεν πήγαινε κάπου. Νομίζω ή με σκύψιμο ή άλμα ξεκολλήσαμε.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά κρασάρει συνέχεια.Το patch πως το κατεβάζω?
shodan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω.. Ποιά η σύνθεση του μηχανήματός σου? Το παχνίδ είναι γνήσιο? Σου εμφανίζει κάποιο μνμ? Μπαίνει τουλάχιστον στην αρχική οθόνη?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 x2 3800,7600gt, 2giga ram.To παιχνλιδι είναι γνήσιο και το μόνο μνμ που εμφανίζει είναι οτι το bioshock .exe αντιμετώπισε πρόβλημα.Αυτό εμφανίζετε σε τυχαία διαστήματα.Το patch το κατεβάζει μόνο του?Πάντως κατα τo install μου έλεγε οτι το κατεβάζει αλλά στην αρχική οθόνη γράφει έκδοση 1.00
paonikgt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Hθικο διδαγμα.Ποτε μην αγοραζεις αυθ@@@@κα παιχνιδια.Ζητω ο θειος.Να δωσω ενα μεγαλο ευχαριστω στις οδηγιες που μου εδωσε ο shodan. Υ.Γ πλακα εκανα πριν, ειναι επιλογη του καθενος να κανει οτι θελει.
shodan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Χεχε... Μερικές φορές δε έχεις άδικο.. Λοιπόν, όσο αφορά το πρόβλημα του sir. Έχεις κατεβάσει τους πιο πρόσφατους οδηγούς για την κάρτα γραφικών σου? Δοκίμασες μια επανεγκατάσταση του παιχνιδιού?
telegamesvg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Mπορουμε να εγκαταστησουμε το Original Bioshock σε δυο διαφορετικα PC και να παιζουμε εστω κ διαφορετικες ωρες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.