Προς το περιεχόμενο

Bioshock {Απο τους δημιουργούς του System Shock 2}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μόλις δοκίμασα και το παιχνίδι στο Χ360. Ακόμα αναρωτιέμαι πως στο καλό παίζετε τα FPS εκεί πέρα :P :p.

Στο hacking σπάνια χρησιμοποιώ τα anti-hack tools αλλά στο Χ360 ακόμα και αυτά της μέτριας δυσκολίας μου φάνηκαν κόλαση.

επειδη εσυ εισαι προβληματικος, δεν πιστευω να νομιζεις οτι ειναι ολοι? :mrgreen:

Δημοσ.

Καλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα, τα gamepads απο τις κονσολες ειναι για λιγο απο ολα, ξεκινησαν απο απλα gamepads για street fighter και παιχνιδια πλατφορμας και βαλε βαλε κουπια και μοχλους εφτασαν να χειριζονται rpg, fps, simulation και οτι αλλο θες, καθαρα για μειωση του κοστους.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν φτανουν ειδικευμενα χειριστηρια, οπως τιμονιερες στα ραλακια, joystick στα flight simulators και φυσικα το ποντικι-πληκτρολογιο στα fps.

Τωρα δεν λεω οτι δεν υπαρχουν ατομα που παιζουν fps με gamepad, οπως και ατομα που παιζουν ποδοσφαιρακια με πληκτρολογιο εξισου καλα, αλλα το ποιος ειναι προβληματικος ή μαλλον καλυτερα παραδοξος... ειναι φως φαναρι.

Σορρυ για το off topic.

Δημοσ.
Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά με τίποτα δεν αξίζει τα 9.5/10 και 10/10 που πήρε στα πρώτα Reviews. Ειδικά οι ατάκες <<This is the finest gaming experience>> είναι εντελώς άκυρες και προέρχονται σίγουρα από άτομα που ούτε καν είχαν παίξει τα Deus Ex και System Shock 2 (το οποίο έχει περισσότερο βάθος στο gameplay χάρης τα περισσότερα RPG στοιχεία του και το κλασικό Inventory των RPG's)

Eχεις δίκιο σε αυτό αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με το gameplay του που έδω που τα λέμε δεν είναι και τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί.Αλλά με τον κόσμο που έχουν δημιουργήσει.Οι άνθρωπο έχουν φτιάξει μια ουτοπία σε παρακμή που έχει καταρεύσει και αυτό το έχουν αποδόσει με την παραμικρή λεπτομέρεια.Σε κάθε βήμα που κάνεις όπου και να κοιτάξεις βλέπεις λεπτομέρειες αυτής της παρακμής.Και μήν πούμε για την κατάντια των μόνιμων κάτοικων της ουτοπίας που εδώ που τα λέμε δεν είναι τα mob που έχουμε συνηθήσει στα περισότερα game αλλα σου δίνουν την εντύπωση ότι είσαι ο παρείσακτος στην κοινωνία τους.

Αν προσθέσεις και τα story που ακούς απο τις ταινίες και που συνδέοντε άμεσα με το game,οι little sisters με την παράξενη συμπεριφορά τους και την πιο παράξενη προστασία τους αλλα και οι τσακωμοί των splicer έχουμε ένα απο τα καλήτερα game που έχουν βγει στην ιστορία του gaming.

Δημοσ.

chek2fire einai theiko auto pou egrapses parapano. egrapses!

kai ego auto eixa sto myalo mou alla den borousa na to apodoso graptos :P

"pareisaktos stin koinonia tous" ontos etsi AKRIBOS!

Kai ta tapes pou akous kai ola einai apisteuto! Oute otan eblepa ta 60s ta Twilight Zone den eniosa auto to feeling.

Δημοσ.
Yπολογίστε όσοι έχετε λεφτά γύρω στα 400 ευρώ για τα διαμάντια που έρχονται.

Unreal 2007(δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά πολλά για αυτό τον τίτλο).

Crysis(έχει ήδη ψηφιστεί καλύτερο game σε πολλές εκθέσεις με γραφικά από άλλο κόσμο).

Gears of War(καλύτερο παιχνίδι στο xbox360 γίνεται μεταφορά και λέγεται ότι θα είναι καλύτερο στο Pc).

Pro Evolution 7(τι να πούμε για αυτό το θαύμα της φυσικής του ποδοσφαίρου, το αγοράζεις αυθεντικό για να παίξεις online).

Brother in Arms(ίσως η έκλπηξη της χρονιάς στα πολεμικά fps).

Αssasins Creed(το τρομερό και φοβερό Prince of Persia αναβαθμίζεται με ιππότες και απίστευτα γραφικά).

Call of Duty 4(το καλύτερο πολεμικό παιχνίδι στην ιστορία στο Pc επανέρχεται με μια φοβερή έκδοση).

Ηellgate London(τρομερό οn-line με πολύ καλά γραφικά που αναμένεται να αλλάξει τα on-line games ).

StarcraftII(Βest of the Βest) και πολλά ακόμα που ξέχασα να αναφέρω μέχρι τις αρχες του 2008. Θα γίνει τρελό πάρτυ με τις παιχνιδάρες που έρχονται για Pc.

Ας είναι καλά ο Θείος που μου το έστειλε τα ξημερώματα το Bioshock.:)

Unreal Tournament 3 : 50 ?

Brothers in Arms Hell's Highway : 50 ?

Και μετά θα πάνε άλλα 50 ή για το CoD 4,ή για το Crysis. (για διάφορους λόγους)

Όλα τ'άλλα : Price-less (στην κυριολεξία :twisted: )

Δημοσ.

check2fire, τα ίδια και περισσότερα είχε το System Shock 2, γι' αυτό λέω ότι αν σας άρεσε το Bioshock πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε το SS2 ;). Για να μην μιλήσουμε για την Shodan που στην αρχή άλλα σου έδειχνε και στην συνέχεια ανατράπηκαν τα πάντα. Απλά παίξτε το System Shock 2 μετά από το Bioshock, θα δείτε πόσο καλύτερο είναι το SS2 το οποίο (όπως όλα τα έργα τέχνης) εκτιμούνται "μετά θάνατον" :) . Το Bioshock είναι φανταστικό και σίγουρα καλύτερο από αρκετά FPS παιχνίδια ΑΛΛΑ δεν είναι το επόμενο βήμα για την Irrational Games. Στην ουσία είναι ένα πιο mainstream SS2, με λιγότερα RPG στοιχεία και το οποίο δέχτηκε τρομερό hype! Τέλος θα το ξαναπώ, αν σας άρεσε παίξετε τα Deus Ex και SS2, τέτοια ελευθερία κινήσεων (ω ναι, έπαιζα με τις ώρες μπάσκετ εγώ στο Deus Ex, χαχαχαχαχαχαχαχα), τέτοιο περιβάλλον, τέτοια ατμόσφαιρα, τέτοιο σενάριο (ειδικά στο Deus Ex) δεν υπάρχει πουθενά αλλού ;)

PS: Και το γεγονός ότι δεν πεθαίνεις στο Bioshock πραγματικά κόβει πολλούς βαθμούς από την αγωνία και τις μάχες. Σε αντίθεση με το SS2 που πραγματικά είσαι στην τσίτα και σε εγρήγορση από την δυσκολία κι από τον φόβο ότι θα χάσεις, στο Bioshock τρέχεις χύμα μιας και δεν φοβάσαι αν θα πεθάνεις κατά την διάρκεια μιας μάχης

Δημοσ.
All in all, προτιμώ την PC έκδοση για τους αυτονόητους λόγους. Είναι ωραίο παιχνίδι αλλά με τίποτα δεν αξίζει τα 9.5/10 και 10/10 που πήρε στα πρώτα Reviews. Ειδικά οι ατάκες <<This is the finest gaming experience>> είναι εντελώς άκυρες και προέρχονται σίγουρα από άτομα που ούτε καν είχαν παίξει τα Deus Ex και System Shock 2 (το οποίο έχει περισσότερο βάθος στο gameplay χάρης τα περισσότερα RPG στοιχεία του και το κλασικό Inventory των RPG's)

Δεν θα συμφωνησω.. Ειναι οντως τρομερη gaming experience..Το Deus Ex οπως και το SS2 ειναι τρομερα παιχνιδια θρυλοι που γραψαν τρομερη ιστορια για το δικο τους ξεχωριστο στυλ..

To Βioshock μπορει να εχει λιγοτερα rpg στοιχεια αλλα ουτως ή αλλως δεν προσπαθει να προβαλει αυτα εξ αρχης.. Νομιζω οτι καποιος το ειχε χαρακτηρισει ως ενα "deep fps" και θα συμφωνησω απολυτα.. Εχει τρομερη ατμοσφαιρα απιστευτη κατα την προσωπικη μου γνωμη, αρκετα καλα γραφικα αλλα το κυριοτερο τρομερη λεπτομερεια σε πολλα στοιχεια σε καθε σκηνη, dynamic και οχι scripted gameplay, και γενικοτερα θα συμφωνησω οπως τονισε και καποιος απο τους developers οτι το Bioshock ειναι οτι δεν προλαβε να γινει το SS2 σε καποιους τομεις..

Νομιζω λοιπον οτι θα συμφωνησω απολυτα με τα 9-9.5 (10 προσωπικα θεωρω οτι μονο το SC επρεπε να εχει παρει για μενα σε ολη την gaming ιστορια αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη).. :P

• Moderators
Δημοσ.

Από Deus Ex μου έχει μείνει (δεν την θυμάμαι ακριβώς) η ατάκα με την Navarre (πως γράφεται :P)

"Why are you wearing sunglasses on a night op?"

(ψύχραιμος)"My vision is nanoaugmented" - ("Είμαι μούρη :P")

Δημοσ.
Από Deus Ex μου έχει μείνει (δεν την θυμάμαι ακριβώς) η ατάκα με την Navarre (πως γράφεται :P)

"Why are you wearing sunglasses on a night op?"

(ψύχραιμος)"My vision is nanoaugmented" - ("Είμαι μούρη :P")

Ο JC Denton είναι από τους πιο cool χαρακτήρες που εμφανίστηκαν ποτέ σε game! Μόλις παίξω κι εγώ το Bioshock θα επιχειρήσω μια σύγκριση με τα κλασικά αριστουργήματα (SS2, DX).

Δημοσ.

Το τερμάτισα το bioshock,καλό το τέλος αλλα για ενα παιχνίδι με τόσο καλογραμμένο story και τετοια υπόθεση περίμενες να ειναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια,έσωσα όλα τα κοριτσάκια και μου έβγαλε το καλό τέλος είδα και το κάκο τέλος στο youtube,λένε όμως οτι έχει και άλλο ένα ενδιάμεσο τέλος έψαξα αλλα μάλλον κανένας δεν ξέρει πως βγαίνει εσείς έχετε καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Επειδή πήρα το collectors edition, οι τύποι στο the making of είπανε ότι για καθαρό rpg προοριζόταν, αλλά στη διαδρομή είδαν ότι ο παίκτης έπρεπε να παίξει πολύ μέσα στο game για να αποκτήσει πρόσβαση στα "cool abilities" οπότε αποφάσισαν να το κάνουν το "the deepest fps ever" πράγμα που imo το κατάφεραν και με το παραπάνω απ' οτι έχω δει εώς τώρα.

Τώρα για τα SS2 και Deus Ex που είναι απο τα πιο αγαπημένα μου games τι να πω...a class of their own.

Δημοσ.

PS: Και το γεγονός ότι δεν πεθαίνεις στο Bioshock πραγματικά κόβει πολλούς βαθμούς από την αγωνία και τις μάχες. Σε αντίθεση με το SS2 που πραγματικά είσαι στην τσίτα και σε εγρήγορση από την δυσκολία κι από τον φόβο ότι θα χάσεις, στο Bioshock τρέχεις χύμα μιας και δεν φοβάσαι αν θα πεθάνεις κατά την διάρκεια μιας μάχης

το μοναδικο:P πραγμα που συμφωνω, γιαυτο αλλωστε και ειχα πει απο την αρχη που το επαιξα στο 360 οτι

οσοι ειστε εμπειροι και θελετε να ευχαριστηθειτε το game,

παιξτε το με τη μια στο HARD και μην χρησιμοποιειτε τα pods. πεθανες = reload.

αν το παιξεις ετσι, δεν μπορεις να πεις κουβεντα!

παρ'ολα αυτα δικαιωνω την irrational για την επιλογη υπαρξης των pods, γιατι ετσι το παιχνιδι αυτο μπορει να φανερωσει τον πλουσιο υποβρυχιο κοσμο του σε πολυ περισσοτερο κοσμακη που δεν σκαμπαζει και πολλα...

Δημοσ.

Το μόνο συμαντικό τεχνικό πρόβλημα που έχει το game και που μάλλον θα το λύσουν σύντομα έιναι ο ήχος που δεν ακούγετε ομαλά σε πολλές περιπτώσεις.Σε vista έχω διαβάσει ότι σε μερικά συστήματα δεν ακούγετε καθόλου :P

Δημοσ.

εγώ μόνο ένα μικρό πρόβλημα συγχρονισμού (ανάμεσα στον ήχο και τους υπότιτλους) έχω διαπιστώσει, κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι απίστευτο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...