topdim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Telika PC me 24" othoni 'h Xbox360 me 40" + 5.1 HT (kai h 2 einai se 1080p) na paro vre paidia? Pandos opos kai na exei to thema, tha paro thn collectors edition me ton Big Daddy. Multiplayer paizei?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 360 dagkoto, se 37ara eliosa ego me to Bioshock kanapes asigrtytos! oxi pia kaboura edit ase pou me to pc tis ypografis sou den tha kounietai tipota ^^
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 pc δακγκωτο αν θέλεις να δεις γραφικά γιατί με τα ξεθωριασμένα του xbox καλήτερα να το γυρίσεις στο διπλανό κανάλι και να δεις κακαουνάκη
frou-frou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Βγήκε το final fix για το παιχνίδι για όσους θέλουν να το έχουν Backup.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις το τερμάτισα. Με τον καλό τερματισμό. Sniff...I'm just too nice. Μου άρεσε το τέλος. Απ'ότι είχα διαβάσει, έλεγαν ότι ο τερματισμός δεν ήταν ωραίος. Εμένα περιέργως με συγκίνησε. Δεν μου πάει να κάνω τον κακό τερματισμό. Πολύ ωραίο το παιχνίδι.
Galis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μη συγκρινουν τωρα οι κονσολαδες και τα FPS στα PC με τις κονσολες γιατι θα κουφαθουμε τελειως...
NickTheGreek-07 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 epitelous to "spasane" to g@m@meno
pappous_soulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 epitelous to "spasane" to g@m@meno Nα γνωρίσω το θείο σου?!
Razor333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Επιτελους ενα παιχνιδι που πραγματικα μου αρεσε και επαιξα μολις το demo. Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα, αλλα το gameplay/ατμοσφαιρα ειναι αυτα που κανουν την διαφορα. Παντως με μια 1900GT το παιχνιδι παιζει χωρις ιδιαιτερα σπασιματα, στην μεγιστη αναλυση της οθονης (1440Χ900) και ολα στο high. Ενεργοποιησα και το global lighting, αλλα δεν ειδα διαφορα ουτε στα γραφικα, ουτε στις επιδοσεις.
ThrowDOWN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 kairo eixame na doume tetoio fps para poly kalo kai exei kai thn diskolia tou ayta einai
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μακάρι να είναι τόσο καλό γιατί το αγόρασα και το περιμένω.(μόλις το παράγγειλα το σπάσανε):mad:
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Για όσους χρησιμοποιούν AVG, υπάρχει ένα Issue με το παιχνίδι μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση του AVG και αναγνωρίζεται λαθεμένα το exe του παιχνιδιού ως ιός. Αν κάνετε heal, τότε το exe καταστρέφεται. Αν κάνεται ignore το παιχνίδι εμποδίζεται από το να τρέξει. (Περιέργως αν και έχω AVG, δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα -ίσως γιατί το έχω αφήσει το μηχάνημα χωρίς restart από προχθές (και τώρα το AVG είναι σε error state)). (πηγή) Το πρόβλημα το αναγνώρισε η 2K και προς το παρον προτείνει full uninstall του παιχνιδιού (τα save games τα κρατάτε βέβαια) και του AVG, reboot, μετά install ενός άλλου antivirus (πχ AVAST που επίσης είναι free) και ξανα μανά re-install του παιχνιδιού. Nαι... και έξι αβγά Τουρκίας .... Τέσπα, μάλλον θα διορθωθεί σε κάποιο update του AVG το όλο θέμα (γιατί το AVG έχει παρελθόν σε τέτοια false positives (πχ με το FEAR.exe). Κατι που επίσης αναφέρεται ότι δουλεύει είναι η απενεργοποίηση του AVG resident shield όσο θα τρέχετε το παιχνίδι.
Razor333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Για όσους χρησιμοποιούν AVG, υπάρχει ένα Issue με το παιχνίδι μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση του AVG και αναγνωρίζεται λαθεμένα το exe του παιχνιδιού ως ιός. Αν κάνετε heal, τότε το exe καταστρέφεται. Αν κάνεται ignore το παιχνίδι εμποδίζεται από το να τρέξει. (Περιέργως αν και έχω AVG, δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα -ίσως γιατί το έχω αφήσει το μηχάνημα χωρίς restart από προχθές (και τώρα το AVG είναι σε error state)). (πηγή) Το πρόβλημα το αναγνώρισε η 2K και προς το παρον προτείνει full uninstall του παιχνιδιού (τα save games τα κρατάτε βέβαια) και του AVG, reboot, μετά install ενός άλλου antivirus (πχ AVAST που επίσης είναι free) και ξανα μανά re-install του παιχνιδιού. Nαι... και έξι αβγά Τουρκίας .... Τέσπα, μάλλον θα διορθωθεί σε κάποιο update του AVG το όλο θέμα (γιατί το AVG έχει παρελθόν σε τέτοια false positives (πχ με το FEAR.exe). Κατι που επίσης αναφέρεται ότι δουλεύει είναι η απενεργοποίηση του AVG resident shield όσο θα τρέχετε το παιχνίδι. Στο demo τουλαχιστον δεν ειχα τετοιο προβλημα. Εκανα τελευταια ενημερωση στο avg και scan τον φακελο του παιχνιδιου. ->sir ImPeCaBlE, δεν θα το μετανιωσεις, πιστευω οτι ειναι απο τα games που αξιζουν τα λεφτα τους.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ενεργοποιησα και το global lighting, αλλα δεν ειδα διαφορα ουτε στα γραφικα, ουτε στις επιδοσεις. Το global lighting χαμηλωνει την ποιοτητα φωτισμου και δημιουργει στατικα εφφε.. Αστο off ειναι για καλυτερες επιδοσεις αν το ενεργοποιεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.