Voodooman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Το πήρα κι εγώ Collector's (από Παπ)...Material, από που το Valkyrie; Και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω!!!!
takos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ir8an ta prota benchmarks gia to bioshock epiveveonontas ton kanona oti den kovi se epidoseis to dx10 vs dx9:). Oi katoxoi x1950 pro apolambanoun aristo frame rate logo uparksis 36pipelines vs 20pp sti 7900gs. Oi katoxoi 8800gts-gtx-ultra Den 8a doun diafores sta frames alla kaliteri piotita ikonas idika stis skies k ston kapno se dx10. Ir8e i wra gia σVista:). http://www.firingsquad.com/hardware/bioshock_directx10_performance/page6.asp http://www.firingsquad.com/hardware/bioshock_directx10_performance/page5.asp
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Το πήρα κι εγώ Collector's (από Παπ)...Material, από που το Valkyrie; Από εδώ. Κρίμα που είναι sold-out Πάρτε και άλλες να ζηλέψετε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Κρίμα που είναι sold-out Πάρτε και άλλες να ζηλέψετε Μας χαιρετάει κιόλας! Χαρά το Bioshock, αν και δεν έχω συνηθίσει να με συνθλίβουν μεγάλοι αντίπαλοι με σκάφανδρα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Όπως συμβαίνει για κάθε (σχεδόν) μεγάλο game που βγαίνει, ήδη έχουν ετοιμάσει ένα tweak guide στο TweakGuides.com για τη βελτίωση των επιδόσεων του Bioshock στο pc σας (χρήσιμο κυρίως αν δεν έχετε τον high-end επεξεργαστή και κάρτα γραφικών). Bioshock 1.0 tweak guide
Nameless Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Το πήρα κι εγώ χθες παιδιά. Έχω μια ATI Radeon X850...και βέβαια το παιχνίδι εμφανίζει τεράστια, άλυτα και απαράδεκτα προβλήματα, τα οποία δεν σημειώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ στο κουτί ή στο site του παιχνιδιού. Είχα διαβάσει γι' αυτές τις ιστορίες (απαράδεκτες για μια μεγάλη εταιρία), αλλά -βλακωδώς- πίστευα ότι πιθανόν να υπήρχε λύση . Δυστυχώς, η πράξη απέδειξε ότι η αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των χρηστών δεν λύνει το πρόβλημα (δεν διορθώνονται όλα τα textures, η ποιότητα δεν είναι ιδιαίτερα καλή και, επιπλέον, τα loading times αυξάνονται εκθετικά). Προσοχή λοιπόν και, αν έχετε παλιότερη κάρτα, ΜΗΝ αγοράσετε το παιχνίδι αν δεν φτιαχτεί το πρόβλημα με επίσημο patch της εταιρίας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1696461&postcount=52 Post 52 στο thread αυτό. Μinimum κάρτα γραφικών: "Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550)."
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ίσως αυτό να βοηθήσει (; ). (δεν είδα τα posts στο forum που έδωσες - ίσως να είναι το ίδιο project). Playing on a Shader Model 2.0 Card Many people who own graphics cards which only support Shader Model 2.0 have been upset by BioShock's minimum requirement for a Shader Model 3.0 graphics card, i.e. a GeForce 6600 or ATI X1300 graphics card or higher. This is understandable, however it is going to become an ever-more-common occurrence given the way games developers are trying to push the boundaries in terms of game graphics. However all is not lost, there is one way you can run BioShock with an SM2.0 card, and that's by trying the SM2.0 Project. This is a work in progress, and there are plenty of graphical glitches, so it is obviously only for the die-hard BioShock fans who can't upgrade their graphics cards. Still, it's worth a go and is the only option available for SM2.0 card owners unless 2K releases a patch to make BioShock run on non-SM3.0 cards. edit: όντως είναι το ίδιο project.
Pytzamarama Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εχετε βρει κανα benchmark με ΑΑ και global lighting enabled?
Galis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 1280x1024 με 0ΑΑ και 16ΑF πως τα παει η 7900gs?Πειτε ενας που την εχει.Και ενα ξεκαρφωτο το dirt παιζεται με 7900gs σε medium settings?
frou-frou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δεν σου προτείνω να αγοράσεις 7900gs. Πάνε σε 8800 οποιαδήποτε να βρείς την υγειά σου. 3 μήνες ακόμα δεν αποφάσισες ποια κάρτα να πάρεις. Εγώ πάντως αγόρασα την 8800 τον Μάϊο και η τιμή της από 279 είναι σταθερή στα 280 τώρα. Ούτε 1 ευρώ πτώσης. Μιλάω για την Xfx Gts 320mb. Έχω δεί τεράστια διαφορά σε directx 9 και δεν την πήρα για το directx10 που υποστηρίζει. Έχω δεί με o/c 11.000 στο 3dmark 2006. Η 7900 gs αν πιάνει 5800-6000 θα είναι θαύμα. Πάντως πιστεύω στα παιχνίδια που λές θα τα τρέχεις αλλά με πιο χαμηλές αναλύσεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 edited. (10 chars)
littlelouievegos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εχετε βρει κανα benchmark με ΑΑ και global lighting enabled? Global lighting enabled σημαινει οτι ενεργοποιεις τον στατικο φωτισμο, γιατι θες να το κανεις για καλυτερευση επιδοσεων; Καλυτερα να μην χρησιμοποιησεις AA παρα να χασεις dynamic lights ακομα και αν αυτα δεν ειναι και το δυνατοτερο σημειο του παιχνιδιου imho.. P.S : Το παιχνιδι ειναι αρρωστια και μεγαλο κολλημα.. Εχθες βραδυ δεν μπορουσα να σταματησω να παιζω,τρομερος εθισμος ειχα πολυ καιρο να το παθω αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.