Skia11 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το πρόβλημα μου atm είναι ότι ενω το game θα το πάρω original την παρασκεύη, λόγω μετακόμισης είμαι εδώ και 2 μήνες κοντά χωρίς adsl (καταραμένη Vivo ακόμα η ενεργοποίηση), και δε ξέρω πως στο διάολο θα κάνω το activation χωρίς internet. Καμιά ιδέα κανείς?? Anyone????
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Βρισκεις ενα 56αρι modem, παιρνεις και μια καρτα internet απο κανενα περιπτερο και κανεις την δουλεια σου. NPC's δεν ειδα στο demo του παιχνιδιου και ανησυχησα... :neutral:
john2gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να το κάνετε 5 φορές install αντί για 2 φορές με το νέο patch,καθώς επίσης θα επιτρέπει να χειρίζεστε όπως θέλετε το FOV σας. Και τέλος....αν θέλετε να αποκτήσετε μια καινούργια κάρτα γραφικών,ξεκινήστε το modding And finally, I want to personally congratulate Racer_S from the Widescreen Gaming Forums, and his awesome user patch to expand the widescreen FOV in BioShock. I'm currently tracking him down via email, but hopefully, he'll accept my gratitude, and maybe an Nvidia 8800 to boot.
mikekan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Παιδια το παιχνιδι το πηρα σημερα στο 360 και πραγματικα τα σπαει!Δεν παιζεται! Κατα τα αλλα στη διαμαχη σας, εγω ξερω οτι το παιζω σε προβολεα στι 130 ιντσες και 1080i!Ποσοι απο σας εxετε το pc σας συνδεδεμενο σε προβολεα? Eπισης εχει και αναλυση 1080p μονο ομως μεσω της εκδοσης ΕLITE και της hdmi θυρας που εχει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ποσοι απο σας εxετε το pc σας συνδεδεμενο σε προβολεα? Στο θερινό σινεμά της γειτονιάς σας: Bioshock! Ένας φίλος μου παίζει το PS2 του σε προβολέα.
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Polloi apo mas pou exoume xbox 360 exoume to bioshock edw kai mia vdomada. To termathsa to paixnidi kai paw gia mia deyterh fora na checkarw oti eixa paralhpsei. Ti lete gia to system shock? Kalo paixnidi einai?To kserw oti einai palio alla lew na to riksw mia matia. Aksizei???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Κάνε ένα PM στον Hexenlord να σε βάλει στο κλίμα για SS1 + 2. (είδες Hex, σου στέλνω πελάτες )
mikekan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Polloi apo mas pou exoume xbox 360 exoume to bioshock edw kai mia vdomada. To termathsa to paixnidi kai paw gia mia deyterh fora na checkarw oti eixa paralhpsei. Ti lete gia to system shock? Kalo paixnidi einai?To kserw oti einai palio alla lew na to riksw mia matia. Aksizei??? φιλε πως σου φανηκε?
F.E.N.R.I.R Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Apo diarkeia mporw na pw...ante na krathsei kana 20wro(kala einai entaksei). Apo graphics skizei. Den exei kai polla pragmata na kaneis afou ftaseis sto telos ektos kan exeis prosperasei polla merh. Mporw na pw pws einai apo ta kalytera pou paixnida pou exw paiksei. Ena prama me xalaei mono. Ap' oti katalava den sou dinetai h eykaira na dokimaseis ola ta plasmids kai ta tonics se ena playthrough. Kai sou einai ligo dyskolo na to ksanapekseis afou to exeis termatisei...
p3tran Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Παιδια το παιχνιδι το πηρα σημερα στο 360 και πραγματικα τα σπαει!Δεν παιζεται! Κατα τα αλλα στη διαμαχη σας, εγω ξερω οτι το παιζω σε προβολεα στι 130 ιντσες και 1080i!Ποσοι απο σας εxετε το pc σας συνδεδεμενο σε προβολεα? Eπισης εχει και αναλυση 1080p μονο ομως μεσω της εκδοσης ΕLITE και της hdmi θυρας που εχει. 1080p θα δεις και χωρις hdmi, απλα ειναι rescale και στις 2 περιπτωσεις.
OVERALL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Mia erwtisi sxetika me to ti prepei na kaneis se ena simeio. Eimai sto simeio poy prepei na ginw big daddy. Exw parei ayto poy se kanei kai ta vlepeis ola les kai foras ti stoli twn big daddy alla apo kei kai pera den xerw ti prepei na kanw. Mporei na moy pei kapoios? Sas euxaristw poly. Eyxaristimenos twra Mijithroulis?
OVERALL Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 1on ti einai to spoiler kai 2on ekana egw spoiler?
chek2fire Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 τίποτα είναι μαστιγά της εποχής να στην λένε γιατί μιλας για πληροφορίες για το game(spoiler).Kάποτε αυτό γινότανε και μιλάω για πριν 10 χρονια και αυτό δεν ενοχλούσε κανέναν.
Mijithroulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Mia erwtisi sxetika me to ti prepei na kaneis se ena simeio. Eimai sto simeio poy prepei na ginw big daddy. Exw parei ayto poy se kanei kai ta vlepeis ola les kai foras ti stoli twn big daddy alla apo kei kai pera den xerw ti prepei na kanw. Mporei na moy pei kapoios? Sas euxaristw poly. Eyxaristimenos twra Mijithroulis? Σορυ για το αποτομο αλλα περιμενω να μου ερθει το παιχνιδι απο δευτερα και εχω φτασει σε μεγαλα σημεια στερητικου συνδρομου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.