p3tran Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Στο PC Gaming, τα στάνταρντς είναι πολύ αυστηρότερα απ'ότι στις κονσόλες και ενώ μπορεί το Bioshock να είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο XBOX360, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ότι καλύτερο ή καινοτομικό έχει βγεί στα PC. ω-χου μωρε πανθηρααααα παρε και παιξε να δεις! και με την ευκαιρια της ανησυχιας σου, το πιο overhyped παιχνιδι στις κονσολες ειναι το zelda ttp
panther_512 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ασχέτως με το αν το Zelda είναι over-hyped ή όχι, το Bioshock ψωφάω να το παίξω και τώρα είμαι σε δίλλημα αγοράς ultra-high-end-hardcore-super-duper-PC vs XBOX360. Αλλά είναι και το crysis στη μέση.
p3tran Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 παρε pc να γλυτωσεις το ξυλο που θα φας στο halo3
littlelouievegos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ασχέτως με το αν το Zelda είναι over-hyped ή όχι, το Bioshock ψωφάω να το παίξω και τώρα είμαι σε δίλλημα αγοράς ultra-high-end-hardcore-super-duper-PC vs XBOX360. Αλλά είναι και το crysis στη μέση. Να σου πω την αληθεια πανθηρα δεν χρειαζεται να σκασεις μια περιουσια για ενα high end pc αυτη την στιγμη.. Q6600 245 euro P5K3 Deluxe WiFi-AP 195 euro 8800GTX 500 euro (και λιγοτερα αν ψαχτεις) 2x1GB ram DDR-2 800 ~ 125 euro Δλδ με περιπου 1000 ευρω εχεις ενα ολοκληρωμενο high end συστημα που οχι απλα θα παιζει τα τελευταια παιχνιδια αλλα θα τα παιζει και σουπερ.. Οι τιμες εχουν ξεφτιλιστει στα parts αυτο τον καιρο και ειναι σουπερ ευκαιρια για να φτιαξει καποιος ενα pc αυτη την στιγμη..
MiltoZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Εγώ αρπάζομαι, διότι δίνω πολύ μεγαλύτερη σημασία στο δικό σου review ή του οποιουδήποτε εδώ μέσα, εφόσον είναι καλογραμμένο, παρά στον οποιοδήποτε που πληρώνεται να γράφει για παιχνίδια, κάτι το οποίο εμπεριέχει πολλά στο παρασκήνιο. Στο PC Gaming, τα στάνταρντς είναι πολύ αυστηρότερα απ'ότι στις κονσόλες και ενώ μπορεί το Bioshock να είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο XBOX360, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ότι καλύτερο ή καινοτομικό έχει βγεί στα PC. Στο Deus EX, είχες ένα πλήρως customizable χαρακτήρα, μπλεγμένο σε μιά πολύπλοκη ιστορία, με πολλά παρακλάδια και παράλληλους δρόμους να επιλέξεις. Πέρα από τα skills που εσύ επέλεγες σε τί θα είσαι καλύτερος, από την ευστοχεία σου στο πιστόλι, το lockpicking και το hacking μέχρι το πόσο γρήγορα θα κολυμπάς στη θάλασσα, είχες και τα λεγόμενα augmentations, με τα οποία αποκτούσες σούπερ-δυνάμεις. Επειδή όμως δεν μπορείς να τα βάλεις όλα στο max έπρεπε να κάνεις συγκεκριμένες επιλογές, με αποτέλεσμα το replayability να αγγίζει τα μέγιστα. Παράλληλα, τη κάθε αποστολή την έβγαζες όπως γούσταρες. Από το να παίξεις το Ράμπο και να τα σπάσεις όλα, μέχρι να "παίξεις" το κακό, να ενταχθείς στην ομάδα τους, να πάρεις επιπλέον αποστολές και όταν με το καλό σε εμπιστεύονταν πλήρως να τους σηκώσεις το μαγαζί και να την κάνεις λούις. Εννοείται φυσικά ότι μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα εχθρικά ρομπότ και μηχανικούς πυργίσκους εναντίον των ίδιων των κακών, δεδομένου όμως ότι είχες την ικανότητα να το κάνεις, όπως και το να κάνεις hacking υπολογιστές και να αποσπάσεις μυστικά και κωδικούς. Και τέλος 3 εναλλακτικά τέλη, ανάλογα με τις επιλογές σου. Εγώ, από όλα αυτά που διαβάζω, βλέπω στο Bioshock δανεισμένες ιδέες, εκτελεσμένες άρτια και με περίσσεια τέχνη, αλλά πέρα των καταπληκτικών γραφικών και το ωραίο σενάριο, οι λεπτομέρειες για τις οποίες πολλά reviews λένε ότι ξεχωρίζει, στην πραγματικότητα τις έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Απλώς αναρωτιέμαι αν το παιχνίδι χαίρει overhyping, όπως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, με πιό πρόσφατα παραδείγματα το F.E.A.R και το Oblivion. Δεν είπε κανείς ότι το gameplay του bioshock είναι καινοτομικό, αλλά σίγουρα είναι πολύ άρτιο και διασκεδαστικό. Σκέψου όλα τα στοιχεία του deus ex που αναφέρεις (λίγο πιο light) αλλά μαζί με καταπληκτική ατμόσφαιρα και σενάριο με ΑΙ και γραφικά που δεν μπορούσες να έχεις πριν 6-7 χρόνια. Όχι δεν είναι overhyped imho, απλά όσοι το παίξανε πάθανε πλάκα. @ inferos sorry αν ήμουν απότομος, απλά είδα αυτό το "ρηχο σεναριο και ελλιπης παρουσιαση του" και τα πήρα http://bioshockpwns.ytmnd.com/
panther_512 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ναί, μόνο που ξέχασες - Ένα case: Καμιά 50-αριά ευρώ, 60 για το Soprano που θέλω - Eνα τροφοδοτικό: 200-άρα στο νερό για ένα 850-άρι enermax - Ένα μόνιτορ της προκοπής: 200 ευρώ για ένα 20-άρι TFT - Ένα σκληρό: 60 Ευρώπουλα - DVD-R: 20 Ευρώπουλα - Extra fans: Καμιά 20-άρα Σύνολο: Πολύ περισσότερα από 1000 Ευρώ
littlelouievegos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ναί, μόνο που ξέχασες - Ένα case: Καμιά 50-αριά ευρώ, 60 για το Soprano που θέλω - Eνα τροφοδοτικό: 200-άρα στο νερό για ένα 850-άρι enermax - Ένα μόνιτορ της προκοπής: 200 ευρώ για ένα 20-άρι TFT - Ένα σκληρό: 60 Ευρώπουλα - DVD-R: 20 Ευρώπουλα - Extra fans: Καμιά 20-άρα Σύνολο: Πολύ περισσότερα από 1000 Ευρώ Lol α πεστο οτι θες φουλ αναβαθμιση εσυ... Παντως τροφοδοτικο θες 150 euro για το Εtasis 850w που ειναι ανωτερο απο το Ενερμαξ το 850ari .. Trust me Και αν παρεις 20αρι μονιτορ δλδ 1600x1200 max resolution δεν χρειαζεται καν 8800gtx για τετοια αναλυση μια 8800gts ή μια x2900xt κανουν την δουλεια τους super με max 350 euro.. Οριστε στο φτιαξα edit.. Και φυσικα δεν χρειαζεται να παρεις 4πυρηνο ετσι; απλα στα 250 ειναι ξεφτιλα η τιμη, αλλιως περνεις οπως εχουμε ολοι διπυρηνο με 100 ευρω πλεον περιπου και κανεις την δουλεια σου οπως το 98% των PC gamers σημερα..Και σου βαλα και ακριβη motherboard..
EddieObscurant Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά κατέβασα το demo και το παίζω αλλά έχω κάποια προβληματάκια. Σε σας ακούγεται ο άνθρωπος που σας μιλάει και θέλει να σας βοηθήσει να σας βγάλει έξω ? Σε μένα όχι μόνο τους υπότιτλους βλέπω. Το ίδιο και απο τους θορύβους που κάνουν τα zombie και αυτά που λένε, μόνο τους υποτιτλους βλέπω. Τη μουσική, τα νερά και το θόρυβο απο τα όπλα τον ακούω αλλά πάλι νιώθω ότι λείπει και κάποιος άλλος ήχος. Έχω 7.1 ηχεία και τα έχω επιλέξει μέσα από το παιχνίδι. Λετε να παίζει καμια λαλακία με την audigy 2 zs που έχω ? Επίσης θεωρώ μεγάλο λάθος που δεν σε αφήνουν στο demo να κάνεις save και κάθε φορά ξεκινας απο την αρχη. Προσωπικά το demo δεν μου φάνηκε κάτι το τρομερό σε σχέση με αυτά που ακούγονται και τις κριτικές που παίρνει, αλλά έχω δει αρκετα παιχνιδια που ενω το demo τους δεν με είχε ενθουσιάσει το τελικό παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο, οποτε διατηρώ ακόμα τις ελπίδες μου
infer0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 "άτομα που παίζουν και δεν ξέρουν τί παίζουν" Φιλε MiltoZ δεν μπορω να καταλαβω το λογο της επιθετικοτητας σου, στο κατω κατω ουτε εσυ με ξερεις οτι εγω σε ξερω για να εχεις το δικαιωμα να με κρινεις και να μου μιλας με αυτο τον τροπο,μπορεις(και εχεις καθε διακιαωμα)να αντιπαρατεθεις μαζι μου πολυ απλα κανωντας κριτικη με επιχειρηματα και τεκμηριωση των αποψεων σου,πρεπει να σου πω οτι εχω παιξει αρκετα παιχνιδια καλα και κακα τα τελευταια χρονια διαφορων κατηγοριων και σε pc και σε κονσολες. Απο τα διαφορα παιχνιδια με τα οποια εχω ασχοληθει καποια μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση και τα εχω ως σημεια αναφορας και μετρο συγκρισης για ολα τα παιχνιδια που παιζω,ειδικα για τα fps οι τιτλοι που χρησιμοποιω ως μετρο συγκρισης ειναι τα half life 1-2,deus ex,undying,systemshock 2 λαμβανωντας υποψη παντα και την εποχη στην οποια εκδοθηκανοι τιτλοι αυτοι.Μαλλον εσυ δεν καταλαβες αρχικα καλα το review μου και τους λογους που εβαλα αυτη την βαθμολογια στο gameplay. Και ναι,δεν ειμαι ''επαγγελματιας'' game reviewer ουτε και παρουσιασα το review μου ως ''επαγγελματικο'',βασικα ειναι το πρωτο review που γραφω στη ζωη μου.Αν ηθελα να γραψω ενα review οσο αναλυτικα οσο ηελα θα ηταν το διπαλασιο απο αυτο που διαβασατε και θεωρω οτι θα ηταν κουραστικο και δεν θα ειχε κανενα νοημα να κανω κατι τετοιο,θα ηθελα να ανφερω πιο πολλες λεπτομεριες για το σεναριο και gameplay αλλα αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα πολυ spoιling και θελω να σεβαστω του παιχτες που δεν εχουν προλαβει ακομα καλα καλα να παιξουν το παιχνιδι,πιο αναλυτικες συζητησεις θα γινουν οταν και αλλα ατομα θα εχουν τερματισει το παιχνιδι και θα εχουν σφαιρικη γνωμη γι'αυτο. ''@ inferos sorry αν είμουν απότομος, απλά είδα αυτό το "ρηχο σεναριο και ελλιπης παρουσιαση του" και τα πήρα '' Τεσπα,περασμενα ξεχασμενα,δεν αξιζει το κοπο να φανατιζομαστε και να τσακωνομαστε για ενα παιχνιδι,ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτο ειναι σεβαστο. Οσον αφορα την αντικειμενικοτητα του Gamespot και τις βαθμολογιες του θα σας θυμισω τις βαθμολογιες που ειχε βαλει στα:halo-9/10 (''ενα απο τα καλυτερα video games ολων των εποχων'',''ο λογος για να παρετε xbox'').halo 2 9.4/10 (οταν ειχε βγει) και το προσφατο Gears of war 9.6/10 (''ο λογος για να παρετε xbox 360'') παιχνιδια τα οποια κατα τη γνωμη δεν αξιζαν τετοιες υπερβολικες βαθμολογιες και που βασιζονταν κυριως στα γραφικα ενω απο gameplay και σεναριο δεν ηταν αριστα οπως παρουσιαζονται.Και προσωπικα δεν θα βασιζομουν στο gamespot αν ειχα σκοπο να αγορασω και να τα ''σκασω χοντρα'' για ενα game μα κινδυνο να πεταξω αδικα τα χρηματα μου,θα προτιμουσα να το δω και να το κρινω ο ιδιος. Panther_512 η αποφαση μεταξυ pc η xbox360 εχει πρακτικα να κανει με το τι θες να κανεις κυριως και ποσα χρηματα θεωριες οτι αξιζει να ξοδεψεις. Το xbox360 ξεκινα απο 300 euro και η premium εκδοση θα πεσει στα 350.Προσωπικα πιστευω οτι οι κονσολες γενικα αποτελουν μια φθηνη και πρακτικη λυση για τους gamers που θελουν κυριως η και μονο να παιζουν games ειδικα αν εχεισ και ενα παλιο pc για websurfing και downloading ειναι ο καλυτερος συνδυασμος.Θα αναφερω τα προτερηματα που πρωσοπικα πιαστευω οτι παρεχει καθε επιλογη. xbox360 -τιμη το μηχανημα ειναι πολυ καλο τοσο σε καρτα γραφικων οσο και σε επεξεργαστη και σε ποιοτητα ηχου ειναι αδυνατο πιστευω να φτιαξεις pc αντιστοιχων δυνατοτητων σε αυτη την τιμη.(και το επιπεδο των γραφικω ειναι πολυ υψηλο και οχι τοσο outdated ακομα) -Δυνατοτητα συνδεσης με την hdtv σου για highdefinition gaming 1080ι και οπτικη εξοδος ηχου για συνδεση με το ηχοσηστημα του hometheater για πολυκαναλο ηχο,υπαρχει και δυνατοτητα συνδεσης με την οθονη του pc με επισημο καλωδιο. -φορητοτητα το xbox360 ειναι σιγουρα πιο ευκολο στη μεταφορα στο εξοχικο,στο σπιτι καποιου φιλου,στο σαλονι καθως ειναι μικροτερο πιο ελαφρυ και πιο σικ(για μην τα ακους οταν το βαζεις στο σαλονι απο την κοπελα η τη μανα σου!)και ειναι και dvdpalyer(σιγα τα αυγα θα πειτε αλλα δε παβει να ειναι στην ιδια συσκευη και αυτο) -ευκολια τα παιχνιδια και γενικως το μηχανημα ειναι 'plug and paly' ουτε install ουτε πεταγματα απο το παιχνιδι λογο bug ουτε χρονοβορα setup για τα γραφικα και multiplayer στο xboxlive ολα γινονται με ενα κλικ.Δυνατοτηα χρησης ασυρματων χειρηστηριων και τηλεκοντρολ. -παιχνιδια αποκλιστικοτητες για την κονσολα πχ halo3(αν το λες καλο αυτο!) και fighting games(wwf,doa3) ενας τομεας που πασχει το pc.Καθως και η φοβερη εμπειρια του διπλου παιχνιδιου σε κονσολα fighting και sport game(pro,nba live) -επεκτασημοτητα οπως πχ η αναμενομενη υπηρεσια iptv σε hd και απλη αναλυση ταινιων,σειρων και καναλιων για ενοικιαση και αγορα τους μεσω internet που παρεχει η microsoft ειδη στο εξωτερικο και αναμενεται το χειμονα και στην Ελλαδα οποως εχει δηλωθει απο την εταιρια και τελος η δυνατοητα αγορας του hdvdv περιφεριακου που μετατρεπει την κονσολα σε επιτραπεζιο hdvdv player και λειτουργει και με το pc(ειδικα τωρα που ακομα δεν εχει αποφασηστει πιο θα ειναι το hdformat του μελλοντος bluray η hddvd η δυνατοτητα αυτη ειναι πολυ θετικη) -Εχει σπαστει και σπαει ιδιατερα ευκολα(πρωσοπικα το θεωρω πολυ συμαντικο) pc -καλυτερα γραφικα οπως ειναι λογικο πιο καλη καρτα γραφικων=καλυτερα γραφικα -ποντικη και πληκτρολογιο καλυτερος χειρισμος σε fps strategy rpg(αν και υπαρχει το xfps για xbox) -απεριοριστες εξτρα δυνατοτητες απο βασικες οπως websurf downloading chat e-mail divx μεχρι εργαλειο εργασιας με εφαρμογεσ γραφειου(υπενθιμιζω οτι δεν ειναι αναγκη να εχεις νεο και καλο συστημα για να τα κανεις αυτα) -mods και εξτρα πιστες φτιαγμενες απο χρηστες και γενικως απεριορiστο customization που δινει πολυ μεγαλυτερη διαρκεια ζωης στα παιχνιδια πραμα που δεν υπαρχει στην κονσολα -mmorpg η πλεοψηφια και τα καλυτερα mmo παντα θα ειναι στο pc(wow,lineage) -δυματοτητα μελλοντικης αναβαθμισης(αν και ετσι που εχει γινει το παραμα και με το ρυθμο αλλαγης της τεχνολογιας μαλλον μονο το κουτι και τη οθονη θα κραταμε) θα ηθελα να αναφερω και μαι παλιοτερη εμπειρια που ειχα με ενα παιχνιδι που ειχε βγει και για pc και για ps2 το beyond good and evil ειχα αγορασει και το pc k to ps2 την ιδια χροναι και ειχαν περασει ηδη 3 χρονια η εκδοση του ps2 αν και δεν ειχε τα καλυτερα γραφικα που ηταν δυνατα σε σχεση με την εκδοση για pc οτανα υτη ετρεχε σε νεα pc βεβαια αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη και με πολυ καλο framerate στο δικο μου pc ομως δεν επαιζε κατηολυο καλα εκανε τρελα κοληματα ειχε bugs και ειχα παιδευτη πολυ για να το σεταρω να παιξει και ετρχε τελικα χειροτερα απο την εκδοση του ps2,τελικα το επαιξα στο ps2.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με την κονσολα διασφαλιζεσε για 5 χρονια και παιζεις τιλτους αξιοπρεπως αφου γινονται optimized απο τις εταιριες για το μηχανημα σου ενω στο pc αυτο ειναι πολυ δυσκολο και πολλες φορες χρονοβοροα για να γινει. Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο στην αποφαση σου! (Ερωτηση:το crysis θα βγει και για xbox360?)
p3tran Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ναί, μόνο που ξέχασες - Ένα case: Καμιά 50-αριά ευρώ, 60 για το Soprano που θέλω - Eνα τροφοδοτικό: 200-άρα στο νερό για ένα 850-άρι enermax - Ένα μόνιτορ της προκοπής: 200 ευρώ για ένα 20-άρι TFT - Ένα σκληρό: 60 Ευρώπουλα - DVD-R: 20 Ευρώπουλα - Extra fans: Καμιά 20-άρα Σύνολο: Πολύ περισσότερα από 1000 Ευρώ αν θες τη γνωμη μου, μη βαζεις το κοστος για κριτηριο, γιατι ενα 360 με τα τζατζαλα-ματζαλα και μια καλη hdtv δεν θα σου κανουν διαφορα.. Μαλλον εσυ δεν καταλαβες αρχικα καλα το review μου και τους λογους που εβαλα αυτη την βαθμολογια στο gameplay. δηλαδη γραφεσαι στο insomnia και πρωτο σου post μας κανεις review bioshock -ενα κατεβατο- οπου μας λες οτι απο gameplay ειναι απογοητευτικο και παιρνει 7.5/10' date='[/b'] πριν να το πιασει στα χερια του το 90% του κοσμου και περιμενεις τι? να συμμεριστουμε οτι το half life στην εποχη του ηταν ανατριχιαστικo? οκ, ηταν. κανει αυτο το gameplay του bioshock σημερα απογοητευτικο και χαλασμενο? σιγουρα οχι! και μετα πιανεις και το θεμα δυσκολια, οπου το παιζεις στο ευκολο και με τον ευκολο τροπο και λες οτι δεν ειναι δυσκολο. (!!) ε, αυτα δεν λεγονται. καλως ηρθες στο forum, και αλλη φορα πρωτο ποστ καλυτερα να λες το ονομα σου αντι να θαβεις το bioshock και ναι, το crysis θα βγει σε 360/ps3 αργοτερα. το ποσο καλο θα ειναι ομως, δεν το ξερει κανεις.
john2gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 1280x960 Without FSAA 1280x960 + 8xFSAA Η πλάκα ποια είναι; Ότι αν δοκιμάσει κανείς σε ανάλυση 1920x1200 το 8xFSAA δεν θα δει διαφορά (τουλάχιστον τόσο μεγάλη όσο φαίνεται παραπάνω) από το σκέτο 1920x1200. Τι ακριβώς παίζει με το FSAA δεν γνωρίζει κανείς,πάντως σε μικρές αναλύσεις λειτουργεί κομπλέ . Άντε να δούμε τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια που θα τρέχουν στην Unreal3 engine
Toufas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 i dell 2407wfp kanei 1:1 pixel mapping? gia afto to trexo stin analisi pou sou eipa q6600 @ 3200 exo me 4gb ram kai 8800gtx
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 δηλαδη γραφεσαι στο insomnia και πρωτο σου post μας κανεις review bioshock -ενα κατεβατο- οπου μας λες οτι απο gameplay ειναι απογοητευτικο και παιρνει 7.5/10, πριν να το πιασει στα χερια του το 90% του κοσμου και περιμενεις τι? να συμμεριστουμε οτι το half life στην εποχη του ηταν ανατριχιαστικo? οκ, ηταν. κανει αυτο το gameplay του bioshock σημερα απογοητευτικο και χαλασμενο? σιγουρα οχι! και μετα πιανεις και το θεμα δυσκολια, οπου το παιζεις στο ευκολο και με τον ευκολο τροπο και λες οτι δεν ειναι δυσκολο. (!!) ε, αυτα δεν λεγονται. καλως ηρθες στο forum, και αλλη φορα πρωτο ποστ καλυτερα να λες το ονομα σου αντι να θαβεις το bioshock Βρε παιδιά, το ξαναείπαμε: προσωπική άποψη. Αν θεωρεί ο Infer0s ότι το gameplay για εκείνον είναι 7,5/10, είναι σεβαστή η άποψη του. Δεν σημαίνει ότι θα έχουμε την ίδια εμείς, αλλά δεν χρειάζεται να τον μεταπείσουμε επειδή δεν συμφωνούμε. Αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη, θα ήταν βαρετός ο κόσμος. (γι'αυτό μου άρεσε το Spider-man 3 )
MiltoZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Τεσπα,περασμενα ξεχασμενα,δεν αξιζει το κοπο να φανατιζομαστε και να τσακωνομαστε για ενα παιχνιδι,ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτο ειναι σεβαστο. Σύμφωνοι.
john2gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Σχετικά με το προηγούμενό μου post. Το FSAA δουλεύει και στην 1920x1440 τελικά. Απλά υπάρχουν μερικά σημεία στις πίστες στα οποία για ανεξήγητο λόγο δεν εφαρμόζεται το FSAA. Στο lighthouse πάντως φαίνεται η διαφορά: 1920x1440 without FSAA 1920x1440 + 8xFSAA Οι κάτοχοι των 8800 καρτών λοιπόν μπορούν να χαίρονται και FSAA PS: Οι εικόνες έχουν γίνει resized σε 1920x1200 από το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.