Προς το περιεχόμενο

Ποια από τις 3 και γιατί; Βοήθεια λίγο πριν την αγορά!

markospap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω κι εγώ μια TFT 19''! Έχω να διαθέσω μέχρι 400 ευρώ μέγιστο. Έχω ήδη δει τις παρακάτω οθόνες. Ποιά είναι καλύτερη κατα την γνώμη σας και γιατι;

1. VIEWSONIC VP920 19''

Link: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=4032&catid=97

2. PHILIPS 190P6 19''

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3478&catid=94

3. LG LCD L1940BQ 19''

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3850&catid=91

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

προσωπική μου άποψη έιναι να μην αγοράσεις ακόμα οόνη Tft.Ο λόγος;Επειδή:1)Δεν έχουν ακόμα μεγάλες αναλύσεις και 2)Η οπτική τους γωνία περιορίζεται πολύ ακόμα.Για μένα ακόμα και τώρα πρέπει να πάρεις Crt.Υ.Γ.Δικιά μου άποψη είναι αυτή.

Δημοσ.

Φίλε moglis,

Καταρχήν συμφωνώ με την άποψη σου αλλά πλέον λόγω έλληψης χώρου αλλά και για λόγους εξυχρονισμού θα ήθελα μια άποψη για τις παραπάνω οθόνες και μόνο.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Οκ κανένα πρόβλημα απλά έθεσα τη αποψή μου.Ευχαριστώ για την κατανόηση!Ελπίζω να βρεις άκρη.Καλή συνέχεια.

Δημοσ.
προσωπική μου άποψη έιναι να μην αγοράσεις ακόμα οόνη Tft.Ο λόγος;Επειδή:1)Δεν έχουν ακόμα μεγάλες αναλύσεις και 2)Η οπτική τους γωνία περιορίζεται πολύ ακόμα.Για μένα ακόμα και τώρα πρέπει να πάρεις Crt.Υ.Γ.Δικιά μου άποψη είναι αυτή.

Εγώ πάλι διαφωνώ, ο σκοπός της χρήσης είναι εκείνο που θα καθορίσει την επιλογή του.

1) Αν δεν παίζει games δε θα τον πειράξουν οι αναλύσεις. Αν παίζει ok.

2) Διαφωνώ υπάρχουν αρκετά καλά panels που έχουν άκρως ικανοποιητικές γωνίες θέασης.

Δημοσ.

Φίλε markospap μολις χθες αγόρασα αυτή την οθόνη http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=SDM-HS75P&productsku=SDMHS75PS&site=odw_el_GR&pageType=Overview&category=Flatpanel+LCD

στη τιμή των 359 euros.Όπως καταλαβαίνεις μπορούσα με τα χρήματα αυτά καί ίσως λίγα ακόμη να έπαιρνα μιά 19 ιντσών.Οι οθόνες αυτής της τεχνολογίας είναι πολύ κουραστικές αφού καί μιά μικρή μετακίνηση τού σώματος σου να κάνεις, 'αντιλαμβάνεσαι' μικρή μεν αλλά ενοχλητική μεταβολή στη φωτεινότητα στο κοντραστ κ.λ.π της οθόνης.Γιά να έχεις μιά σταθερή αίσθηση της εικόνας θα πρέπει να είσαι ...βιδωμένος στην καρέκλα σου!Επειδή χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα μιά καταπληκτική crt οθόνη πραγματικά ξεκούραστη σύμφωνα με τις ρυθμίσεις πού της είχα κάνει φοβούμαι πως θα περάσει καιρός γιά να γίνω φίλος με την καινούργια.Κάηκε όμως ο μετασχηματιστής υψηλής καί έπρεπε να αποφασίσω κάτι.

Έπειτα εξαρτάται γιά ποιό σκοπό την θέλεις.Ένας π.χ αρχιτέκτονας φυσικά θα πρέπει να πάει σε μεγάλη οθόνη.Δηλαδή γιά λόγους επαγελματικούς θα πρέπει να πας γιά μεγάλου μεγέθους οθόνη.Ή αν είσαι μανιώδης gamer.

Μην τρελένεσαι λοιπόν να λες επιτέλους πάω γιά την 19άρα tft.Ο μόνος λόγος πού πήρα tft καί δεν ξαναπήρα crt είναι αυτός της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.Είχα αρχίσει να παρουσιάζω μιά μικρή ξηροδερμία στο πρόσωπο καί μού είπε ειδικός ότι οφείλεται στην οθόνη.

Όσα σού λέω εδώ ειναι προσωπικά μου γούστα καί απόψεις καί με κανένα τρόπο δεν προσπαθώ να σε αποθαρρύνω.Απλά εγώ δεν εντυπωσιάστηκα καί τόσο αν καί η οθόνη είναι κατά πως λένε μιά από τις πιό καλές.

Πάντως μόνο καί μόνο γιά λόγους ονόματος σού προτείνω philips πού τη θεωρώ από τις κορυφαίες εταιρείες καί καινοτομεί σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας.Μην ξεχνάς ποιός ανακάλυψε πρώτος το cd καί ποιός είχε ανακαλύψει την φτωχή κασετούλα.(Μη βιαστείτε να με κράξετε,ξέρω σε συνεργασία με την sony)

Δημοσ.
Είχα αρχίσει να παρουσιάζω μιά μικρή ξηροδερμία στο πρόσωπο καί μού είπε ειδικός ότι οφείλεται στην οθόνη.

Γιατρός στο είπε αυτό??? :shock:

Δημοσ.
Ρε παιδια, ας με βοηθήσει κάποιος με την ερώτηση που έβαλα! Ας μου πει κάποιος ΜΟΝΟ την γνώμη του για τις 3 οθόνες!!!

http://www.prad.de/en/guide/ergebniss_vergleich.html?pradid=2223aaad6f5c48a013c2e3bcd0f118d9&8%5B%5D=0&10%5B%5D=0&12%5B%5D=0&13%5B%5D=0&14%5B%5D=0&15%5B%5D=0&16%5B%5D=0&17%5B%5D=0&18%5B%5D=0&19%5B%5D=2503&19%5B%5D=2080&19%5B%5D=2656&20%5B%5D=0&21%5B%5D=0&22%5B%5D=0&23%5B%5D=0&24%5B%5D=0&26%5B%5D=0&29%5B%5D=0&30%5B%5D=0&32%5B%5D=0&37%5B%5D=0&39%5B%5D=0&40%5B%5D=0&42%5B%5D=0&45%5B%5D=0&46%5B%5D=0&50%5B%5D=0&55%5B%5D=0&order_by=price&order_order=asc&Submit=Compare

H LG δείχνει να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχει DVI. Αμέσως επόμενη επιλογή, η Philips.

Δημοσ.
Είχα αρχίσει να παρουσιάζω μιά μικρή ξηροδερμία στο πρόσωπο καί μού είπε ειδικός ότι οφείλεται στην οθόνη.

Γιατρός στο είπε αυτό??? :shock:

ki egw thn exw auth thn aporia!!

Δημοσ.
ki egw thn exw auth thn aporia!!

Ναί παιδιά γιατρός καί συγκεκριμένα είναι φίλος καί εργάζεται στο Πανεπειστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.(Αυτό σημαίνει το ΠΑΓΝΗ αν το δείτε σε καμμιά πινακίδα στο Ηράκλειο:-D )

Δημοσ.
File marko gia teleia gonia theasis prepei na einai pano apo 170 moires.

opote pas me ta xilia gia LG pou exeis vrei!

Ase tin philips...

Episis i LG exei 0 pixel eggiisi pou metraei poli!!!!

Kali agora!

Γιά σταθείτε ρε παιδιά.Πολύς λόγος γιά την γωνία θέασης.Αλλά γιατί να ξεφύγεις κατά 85 μοίρες δεξιά η αριστερά από το κέντρο της οθόνης?Υπάρχει λόγος καί δεν τον ξέρω, να αρχίσω καί εγώ να πηγαίνω πέρα δώθε στην οθόνη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...