MoUCLAs Δημοσ. 12 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2001 ....ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ BANDWIDTH ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ <BR>ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΝΕΤ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??? <BR>ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????
pyro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 e..sorry an lew malakies, loipwn, an pareis to getright, mporeis na katebasei to arxeio A se 1, 2, h kai 3 komatia. auto logika 0a kanei peripou auto pou 0es....<BR>elpizw na boh0hsa <p>[ 13-08-2001: Message edited by: pyro ]
MoUCLAs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 den θελω να κατεβασω ενα αρχειο....<P>αλλα θελω οταν θα ειμαι στο νετ και δουλευω με τον ie , το winmx, το flashget, το mirc να μοιραζω σε καθενα απο αυτα το bandwidht που εχω στην διαθεση μου αναλογα με ποια απολα θεωρω ποιο σημαντικο εκεινη την στιγμη....να λεω οτι για τον ie θελω το 10% του 45333 που εχω συνδεθει.....κτλ...<P>παντως ευχαριστω.....
pyro Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2001 ...isws sta tweakfiles.com alla na sou pw thn alh0eia den exw akousei tetoio programa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.