kostasbm Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 επειδη κατα καιρους την εχω γλυτωσει παρα τριχα και μετα απο την απωλεια του τελευταιου made in china levicom παω για το επομενο ποιο ειναι καλο κατα τη γνωμη σας ? και κανενα μαγαζι να το παραγγειλω λολ
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Έχει συζητηθεί το θέμα 5 φορές τελευταία. ΟΧΙ ΑΛΛΟ.
Susi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 φιλος εγω εχω ενα των 25ευρω και ειναι μια χαρα, (και καθε χρονο το αλλαζο γιατι ειναι φτηνο)..
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 φιλος εγω εχω ενα των 25ευρω και ειναι μια χαρα, (και καθε χρονο το αλλαζο γιατι ειναι φτηνο).. Καλά και αυτή δεν είναι λύση γιατί αμα κάνει το τσαφ δεν σε σώζει τίποτε. Ασε που μέσα σε τέσσερα χρόνι αν είχες ένα καλό θα έκανες απόσβεση.
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 afou bariesai na pas sto search phgaine edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130447
kostasbm Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 μη βαρατε σημερα τα βρηκα καμμια φορα δεν ειναι θεμα τεμπελιας ευχ παντως
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 en syntomeia to trofodotiko ths ypografhs mou einai kai g**w ta mhxanhmata. filika panta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.