Angeldust Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ειμαι στην διαδικασία αναζήτησης TFT 19' και είδα πριν μερικές ημέρες την AOC LM-928 στο Πλαίσιο. Η τιμή της είναι 299 ευρώ τελική και μπορώ να την πάρω χωρίς ΦΠΑ. Επίσης, δεν ξέρω τι παίζει με τα καμμένα pixel αλλά εχω την δυνατότητα ελέγχου για καμμένα pixel πριν την αγορά (μεσω κάποιου γνωστού). Εσεις τι λέτε? Μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή, έχει DVI, καλό response time και επειδή την είδα και απο κοντά μου άρεσε τόσο εμφανισιακά όσο και σαν εικόνα, τα χρώματά της. Την έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις? EDIT: Ξέχασα να αναφέρω το link: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=285305&Merchant_Id=1&sts_cid=3
twingo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα.Η οθόνη στην οποία αναφέρεσαι ειναι και στο τελευταίο συγκριτικό του περιοδικού RAM.Μιλάει για μια μέτρια οθόνη,που την χαρακτηρίζει όμως ως άριστη αγορά για τα λεφτά της.Οσο για την εγγύηση.Ελάχιστα καμμένα Pixel για αντικατάσταση 5 Pixel.
Angeldust Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ναι, το εχει πάρει το μάτι μου το συγκριτικό αυτό αν και δεν πολυεμπιστεύομαι τα συγκριτικά των περιοδικών και ειδικά του RAM. Οσο για την εγγύηση και τα καμμένα pixel, δε με απασχολεί μιας και θα γίνει έλεγχος πριν την αγορά.. απλά αν έχει καμμένα pixel, την ξαναβάζω στο κουτί και παίρνω άλλη
freakystyley Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 τα καμμένα pixel εμφανίζονται και στην πορεία!!!
panagiotis1976 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 einai etsi ftiagmenh h texnologia twn tft kata thn opoia ta pixel emfanizontai sto mellon!
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 90% θα εμφανιστεί κατά το πρώτο άνοιγμα του κουτιού. Μετά υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης μέσα σε 5 μέρες. Από εκεί και πέρα ελάχιστες περιπτώσεις... Η δικιά μου το έβγαλε στις 7 μέρες και μια Lg ενός φίλου στον ένα μήνα...
sa1901 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 pare lg gia na vreis tin igeia sou H υγεία είναι τα 0 καμμένα pixel;
EKTELESTES Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 an deis na kaigontai ta erma, de tha se piasei kanas neurikos klwnismos an de boreis na ta allakseis?
sa1901 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 an deis na kaigontai ta erma, de tha se piasei kanas neurikos klwnismos an de boreis na ta allakseis? Έχεις δει καμμένο pixel; Πιστεύεις ότι είναι κάτι ενοχλητικό; Και αν ναι, πιστεύεις ότι αυτό, είναι πιο ενοχλητικό από μία μέτρια οθόνη σε επιδόσεις;
EKTELESTES Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 eirwnika to elega re, plaka ekana anaferomenos sto diko sou asteio
Fan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Pos katalavaineis oti mia othoni exei kamena pixel? Auta parousiazontai logo provlimaton kata tin kataskeui i mporei na proklithoun argotera (kako shipment gia paradeigma)?
tzoykas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Με τα ίδια λεφτά παίρνεις την LG 1915S που μόλις χτες αγόρασα και γω από το Πλαίσιο (όσο κι αν τους αντιπαθώ είχαν την καλύτερη τιμή :? ). Είναι σαφώς καλύτερη οθόνη, με πολύ καλύτερη εγγύηση. Το καμμένο pixel δε χρειάζεσαι κανέναν ειδικό για να το βρεις. Θα φαίνεται.
sa1901 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 To καμμένο pixel θες μεγεθυντικό φακό για να το δείς και μάλιστα με ένα ειδικό πρόγραμμα. Σαν αυτό http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Dead-Pixel-Buddy.shtml
tzoykas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 To καμμένο pixel θες μεγεθυντικό φακό για να το δείς και μάλιστα με ένα ειδικό πρόγραμμα. Σαν αυτό http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/Dead-Pixel-Buddy.shtml Μην παραπληροφορείτε τον κοσμο . Είναι ορατό με γυμνό μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.