ALLURE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Geia Sas Diabazo Edo Kai Kairo Gia Dua Cores And Amd Fx And More Karta Grafikon Ram;;; To Epomeno Xeimona Skeftomai Na Agoraso Neo Cpu And Ola Ta Komlple Exo Diabasei Gia Tous Quad Cores Ama Agoraso Quad Cores And Karta Grafikon Hardisk Ram And More Poso Ua Moiu Paei Kai Ama Paro Quad Cores Poso Kairo ΘΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ΄΄΄΄:;;;; Gia Gam,es;;;;; Simferei Na Pao New Cpy To Allo Xeimona 2007;;;;; Can You Help Me Please;;; Elega Tora Na Agoraso Alla Den Uelo Exo Ena P4 1800 Kai Mpou Paie Kala Me Ta New Games Oxi Me Ola Alla To Polemaei Can You Help Me Pleads;;;;;
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ απλά. Περίμενε τον επόμενο χειμώνα και έρχεσαι εδώ και μας ξαναβρίσκεις να ρωτ΄σεις ότι θες. Δεν έχει νόημα να ψάχνουμε από τώρα τι θα πάρεις σε 12 μήνες που όλα θα έουν αλλάξει.
parkos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ...πολύ προχωρημένο σε βρίσκω ... από τώρα πρόβλεψη για τον επόμνο χειμώνα... ξέρω όμως ένα τηλέφωνο που μπορεί να σε βοηθήσει 80190909090 και ζήτα την Μαντάμ Παπαντάμ θα σου βρει τα πάντα ...(ακόμα και για την γκόμενά σου)
Sorath Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μου αρέσει μου με κάθε λε- ξη πατάς και ΕΝΤΕr. Μπορώ να σου π- -ω τι να πάρεις για το 2010!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 egw 9a parw to 2017 moriako ypologisth me 256 cores.nomizw 9a exei pragmatiko parallhlhsmo opoy 9a kanei gia mia dyadikh anazhthsh O© gia poly megalh eisodo..stathero xrono dld..poso lete na moy stoixisei?symferei?na arxizw na mazeyw l7 apo twra? eyxaristw gia th boh9eia. please help me!! eleos re file...
Ailuros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Xαίρομαι που πολλοί ανακαλύψατε την ποιητική φλέβα σας. Μισό σε τι είπαμε ότι αναφέρετε η ενότητα;
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μου αρέσει μου με κάθε λε- ξη πατάς και ΕΝΤΕr. ... Sorath ... έγραψες... αλλά πατάει δύο φορές enter .
littlelouievegos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Eλα ρε που βρηκατε την ευκαιρια ολοι να την πεσετε στο παιδι... Απατεωνες LOL Λοιπον φιλε μου δεν ποσταρες στην σωστη κατηγορια (υποψιαζομαι οτι εισαι νεος σε forums αρα καταλαβαινω την απειρια σου). Επιπλεον προσπαθησε να μην γραφεις με αυτο τον τροπο.. Γιατι θα ακους χειροτερα αλλη φορα Λοιπον ως αναφορα το ερωτημα σου.. Το να περιμενεις ποτε δεν οδηγει πουθενα.... Φτιαξε ενα pc με βαση τις αναγκες σου και ασε τους quad core εδω εχουμε dual core και δεν υπαρχει πληθωρα εφαρμογων για αξιοποιηση. Να μην συζητησουμε φυσικα για την τιμη τους ε που θα ναι τσουχτερη... Πες μας το budget σου και ξανασυζηταμε απο καλυτερη βαση..
random Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Will Someone BAN Him Please? σας δουλεύει και το απολαμβάνετε
Ailuros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Will Someone BAN Him Please? σας δουλεύει και το απολαμβάνετε Δεν βλάπτει μια αθώα πλακίτσα
panagiotis1976 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 apla Zhse to parron ki thn texnologia toy twra! bre to 2007ton xeimwna skeftesai? mexri tote tha xoyn bgei fobera pragmata opote asto na erthei ki mhn agxwnesai gia to tote allure, just enjoy the forum and don't care at all!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.