andreas_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ανοιγω αυτο το νεο topic γιατι δεν ηξερα που να το γραψω. Λοιπον το προηγουμενο xbox οταν το ανοιγα αλλαζε αυτοματα η τηλεοραση καναλι και μου πηγαινε στο καναλι της κονσολας δειχνοντας πανω αριστερα το σημα RGB. Στο 360 που εχω τωρα ανοιγοντας το δεν αλλαζει καναλι και οταν το αλλαξω εγω μου δειχνει το σημα CVBS. Tι ειναι αυτο ξερει κανεις? και γιατι γινεται? CVBS ειναι χειροτερο απο RGB σωστα? Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι απο το 360? Η τηλεωραση μου ειναι μια 32αρα philips pixel plus (οχι HDΤV). Αν μπορει κανεις ας βοηθησει!
jimbrav Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 πρεπει να αγορασεις το καλωδιο adnvaced scart cable για να σου βγαζει rgb σημα. το οποιο καλωδιο βελτιωνει και την εικονα . την ιδια τηλεοραση εχουμε αλλα ποιο πολυ παιζω στο μονιτορ του υπολογιστη !!!!
schumacher_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 jimbrav, pws akrivws syndeeis to xbox stin othoni? me adaptor, 'h yparxei kapoio eidiko cable tou xbox? to prwto fantazomai, alla se ti analysi sou deixnei ta paixnidia? ekmetalleyesai ta grafika tou xbox?
andreas_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 πρεπει να αγορασεις το καλωδιο adnvaced scart cable για να σου βγαζει rgb σημα. το οποιο καλωδιο βελτιωνει και την εικονα .την ιδια τηλεοραση εχουμε αλλα ποιο πολυ παιζω στο μονιτορ του υπολογιστη !!!! Φιλε μηπως μιλας για το παλιο xbox? Γιατι οντως ισχυει αυτο. Τωρα εχω το 360 premium το οποιο εχει τετοιο καλωδιο αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.
jimbrav Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 μιλαω παντα για το 360. και το καλωδιο rgb υπαρχει extra να το αγορασεις.κοστιζει γυρω στα 30 ευρω αν δεν κανω λαθος. τωρα με το μονιτορ υπαρχει το vga cable οπου το συνδεεις στιν υποδοχη απο το μονιτορ και το 360 παιζει φοβερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.