Προς το περιεχόμενο

RGB ή CVBS?

andreas_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το νεο topic γιατι δεν ηξερα που να το γραψω.

Λοιπον το προηγουμενο xbox οταν το ανοιγα αλλαζε αυτοματα η τηλεοραση καναλι και μου πηγαινε στο καναλι της κονσολας δειχνοντας πανω αριστερα το σημα RGB. Στο 360 που εχω τωρα ανοιγοντας το δεν αλλαζει καναλι και οταν το αλλαξω εγω μου δειχνει το σημα CVBS. Tι ειναι αυτο ξερει κανεις? και γιατι γινεται? CVBS ειναι χειροτερο απο RGB σωστα? Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι απο το 360?

Η τηλεωραση μου ειναι μια 32αρα philips pixel plus (οχι HDΤV).

Αν μπορει κανεις ας βοηθησει!

Δημοσ.

πρεπει να αγορασεις το καλωδιο adnvaced scart cable για να σου βγαζει rgb σημα. το οποιο καλωδιο βελτιωνει και την εικονα .

την ιδια τηλεοραση εχουμε αλλα ποιο πολυ παιζω στο μονιτορ του υπολογιστη !!!!

Δημοσ.
πρεπει να αγορασεις το καλωδιο adnvaced scart cable για να σου βγαζει rgb σημα. το οποιο καλωδιο βελτιωνει και την εικονα .

την ιδια τηλεοραση εχουμε αλλα ποιο πολυ παιζω στο μονιτορ του υπολογιστη !!!!

Φιλε μηπως μιλας για το παλιο xbox? Γιατι οντως ισχυει αυτο. Τωρα εχω το 360 premium το οποιο εχει τετοιο καλωδιο αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα.

Δημοσ.

μιλαω παντα για το 360. και το καλωδιο rgb υπαρχει extra να το αγορασεις.κοστιζει γυρω στα 30 ευρω αν δεν κανω λαθος.

τωρα με το μονιτορ υπαρχει το vga cable οπου το συνδεεις στιν υποδοχη απο το μονιτορ και το 360 παιζει φοβερα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...