Προς το περιεχόμενο

gothic 2 character selection

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιον να προτιμησω για apprentice bosper η harad

και τελικα τι να διαλεξω mercenary η paladin?

ειμαι παντως melee τυπος οσο γινεται λιγοτερα spells

Δημοσ.

koita...mallon apo oti katalava einai h 1i fora pou to paizeis....

kai afou einai sigouro pos tha to ksanapaikseis 5-6 fores akoma, vale kapoion stin tixi!!!!!

kai tin epomeni fora, dialekse kapoion allo...

to game exei apistefto vathos kai aksizei na to psaxneis sinexeia...

imho panta

Δημοσ.

Αφού είσαι mellee τύπος διάλεξε paladin.Παίρνεις και ένα πολύ χρήσιμο spell(healing),κατά τα άλλα είσαι fighter.Όσο για επάγγελμα εγώ είχα διαλέξει blacksmith γιατί φτιάχνεις σπαθιά,αλλά δεν σου αποφέρει πολλά λεφτά.Διάλεξε επάγγελμα hunter καλύτερα,γιατί βγάζεις περισσότερα έτσι αφού ζώα θα σκοτώνεις σε όλο το παιχνίδι.Το επάγγελμα που θα διαλέξεις δεν παίζει ρόλο στο τι class θα είσαι.Αυτά και όσο για το παίξιμο δυο φορές,δύσκολα είναι και μεγάλο σε διάρκεια αλλά και τα quests είναι πάνω κάτω ίδια.Ίσως ως mage να αλλάζει περισσότερο αλλά δεν το ξέρω.

Δημοσ.
paidia auto to paixnidi den to exo akousi ksana alla thelw na rotisw an einai online:)

Κακώς...:-D

Ειναι ένας single player rpg τίτλος απίστευτης ατμόσφαιρας.Αν έχεις χρόνο απλά αφέσου στην μοναδικότητα του.Ειδικά με το add on "The night of the raven"(Gold έκδοση), ο εθισμός χτυπάει κόκκινο.Οι μυημένοι στον κόσμο του Gothic με καταλαβαίνουν.Ήδη είμαστε σε αναμονή για το τρίτο μέρος της σειράς κοντα στις αρχές καλοκαιρίου ελπίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...