altair Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 PAIDIA H FORTHNET AUTH THN STIGMH EINAI GTPK (K=KAVALA) Toulaxiston oso anafora ta latency. Epaiza toso kairo me 100-200 ms ping me vivodi parakalw kai apofasisa mia kai iksera toso kairo oti h forthnet kai h otenet einai apo tis kalyteres na parw ena to paketo 3+3 ths forthnet. E, to latency sto world of warcraft me thn forthnet anevhke sta ....700-800 ! Den eixa logia molis to eida, opoios paizei kserei oti kati tetoio xala teleiws to gaming experience. Perase mia mera, perasan dyo, exoun perasei dyo evdomades kai akoma den exoun kanei tipota. exoun proanageilei anabatmiseis sto site tous alla akoma tipota. Phra thlefono kai sto service den ikseran akrivws na mou apanthsoun, pithanotata tha ginei kati pros to telos fevrouariou. kai mhn akouw tipota gia dslam kai ahdies... oi alloi isp giati exoun mia xara latency??? /poly apogohtevmenos
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 nai to ipame file mou iparxei problima sta pings to opoio tha eksalifthei entelos apo mera se mera kai to argotero os telos flebarh.Afth thn ora pou milame ksekinaei i diadikasia tis diisdyshs tou neou kiklomatos.Ligh ipomonh
mantzas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ego pantos athina re paidia .. notia proasteia me 1024 forthnet gia na do 100ari kano aitisi ston agio petro eilikrina dino 75 to mina gia to kolonet kai .. me poulaei asxima.. ipotithete ebala 1024 gia kalitera.. i kaliteri einai i 512 se thema apodoseis timis.. forthnet na protimisete mono logo prosforon .. me grammi panta apo ton ote gia na plirosete mono mia fora to telos energopoihshs dsl kai na mporeite na paixete me tous provider min apantisete sto post mou den nomizo na to xana petixo filika mantzas kala na pernate kai YPOMONI!! se ligo kai 4 mbit:P hhahahahah
billpeppas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 nai to ipame file mou iparxei problima sta pings to opoio tha eksalifthei entelos apo mera se mera kai to argotero os telos flebarh.Afth thn ora pou milameksekinaei i diadikasia tis diisdyshs tou neou kiklomatos.Ligh ipomonh Αυτή την στιγμή βλέπω τον κ ΤηελφωνητήςΠουΛέωΌτιΘέλουνΝαΑκούσουνΓιαΝαΤοΚλείσουνΓρήγοραΚαιΝαΣυνεχίσωΤοΚαφεδάκιΜου να συνδέει το καλώδιο
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως θα συμφωνήσω ότι η forthnet έχει πρόβλημα αλλά πιστεύω θα διορθωθεί. Αισθάνομαι όμως άσχημα γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που παραπονιέται και έχει γραμμές 384 σε dslam (τυρο)πιτες. Αυτοί όχι μόνο δεν μπορούν να καταλάβουν αν υπάρχει πρόβλημα αλλά ούτε και να λυθεί θα το καταλάβουν και τους φταίει η forthnet και η κάθε forthnet μετά. Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί που κάνοντας δοκιμες και με άλλους providers καταλαβαίνουν ότι δεν είναι το μόνο πρόβλημα η forthnet. Προσωπικά είμαι με γραμμή 512 ΟΤΕ και 384forthnet. Είχα μέσω όρο 400-420Kbps και μετά την αναβάθμιση πήγε 380-400. Ναι έχω προβλήματα καταβάσματος αλλά πιστεύω ότι φταίνε και οι server που κατεβάζω αρκετές φορές. Από ping σε ntua είμαι όλη μέρα γύρω στα 20ms. Και επίσης χρησιμοποιώ όλες τις ώρες Voip. Μάλιστα το http://www.testyourvoip.com μου βγάζει σκορ περίπου 3-4,5 που είναι πολύ μα πάρα πολύ καλά για voip. Τέλος να αναφέρω πως δεν είμαι γενικά ευχαριστημένος. Πριν είχα 384HOL με γραμμή όμως 384 ενώ τώρα η γραμμή είναι 512. Δεν θέλω όμως να βγάλω συμπεράσματα ακόμη γιατί είναι γνωστά τα προβλήματα και θα περιμένω να δω πρώτα τι θα γίνει. Επίσης έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημενος από την τεχνική τους υποστήριξη, την προθυμία τους στο τηλεφωνικό κέντρο. Επίσης από τότε που έβαλα Forthnet δεν είχα ούτε ένα disconnect (σε αντίθεση με την HOL που μια φορά την εβδομάδα το χρειαζόταν το reboot το router) εκτός από μια κυριακή που έκανε κάποιες δουλειές ο ΟΤΕ. Αυτά καεπίσης να πω πως ακόμη και μία εταιρεία κολωσός στην Ελλάδα μπορεί να κάνει λάθος εκτιμήσεις και για να τα κονομίσει να μπουκώσει το δίκτυο της. Παρόλα αυτα ελπίζω πως το πρόβλημα θα διορθωθεί και όλα καλά. Α! και να μην διορθωθεί το πολύ πολύ να εκνευριστούν όλοι και να πάνε σε HOL και Otenet και να ξαλαφρώσει πάλι το δίκτυο. Και επίσης μην περιμένεται να παραδεχτεί το πρόβημα άμεσα. Ακόμη και να το διορθώσει θα κατηγορεί και πάλι τον ΟΤΕ. Είναι η εύκολη λύση αφού όλοι μας έχουμε "κακες" σχέσεις μαζί του και ο ίδιος δεν κάνει τίποτε για σψρό άλλων προβλημάτων.
George! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ χθές το βράδυ από τις 11 μέχρι τις 11:35 δεν μπορούσα να μπω σε καμία σελίδα. Πήρα τηλ. την τεχνική υποστήριξη της forthnet, περίμενα κανα 20λεπτο στην αναμονή μήπως απαντήσει κανείς(κάτι που δεν έγινε) και τελικά το έκλεισα μιας και άρχισε να δουλεύει η σύνδεσή μου.
goti Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 as dosoun ena mina epipleon, efoson exoun problima..... gia na doume
mjmj Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Σωστο. Παλια η acn μου το ειχε κανει επειδη για 2 μερες δεν ειχα internet! Ειχε πεσει ο κομβος της! Οχι οτι θα προτιμουσα ξανα acn αλλα λεμε... Και τι με νοιαζει εμενα αν η αναβαθμιση δεν ειναι βελουδικη και ανωδυνη? Επειδη πρεπει να γινει αναβαθμιση(και μπραβο που την κανουν) πρεπει επι 1 μηνα να κανω πολλαπλασιες ωρες για να τελειωσω τη δουλεια μου? Θα περασω τα ελεη?
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ine ligo maniki re paidia,kai go sto rakion exo kati 1000 aria ms gmt alla ti na kaneis; i ousia ine oti ayth ti stigmh proxoraei me foul rithmous i anabathmish kai apo osa diabasame den prokeite gia mia aplh anabathmisoula. Milame gia THN anabathmish.Ipomonh nomizo oti aksizi ton kopo alloste tsimpisame to 3+3 den ine kai ligo...!
George! Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ine ligo maniki re paidia' date='kai go sto rakion exo kati 1000 aria ms gmtalla ti na kaneis; i ousia ine oti ayth ti stigmh proxoraei me foul rithmous i anabathmish kai apo osa diabasame den prokeite gia mia aplh anabathmisoula. Milame gia THN anabathmish.Ipomonh nomizo oti aksizi ton kopo alloste tsimpisame to 3+3 den ine kai ligo...![/quote'] Χάρη δηλαδή μας έκανε με το 3+3; Και καλή προσφορά να είναι δεν νομίζω οτι δεν πρέπει να έχουμε απαίτηση για τα αυτονόητα. Και αυτό που συμβαίνει με τις ταχύτητες είναι απαράδεκτο, με τόσο λίγους κατόχους adsl που υπάρχουν στην Ελλάδα. Φιλικά Γιώργος
**G** Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 To 8ema einai oti oso kanoun thn anaba8mhsi emeis pername thn talaipwria kai sthn telikh emeis ta plhrwnoume, kai se xrhma alla kai se xasimo xronou. As elpisoume oti 8a aksizei. Epishs, den einai mono to high ping to opoio ksepernaei kata poly auto ths 33.6 pstn, einai kai to "xasimo paketwn": Opoios paizei online games kai tyxei sthn stigmh pou deixnei to velaki, stamataei h kinhsh, meta apo ligo enhmeronetai to client me ta kainouria paketa ta vlepei ola na pan grhgora kai ystera xanei .
andrip Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 χεχε αυτό που λές δε γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Στο wow δε γίνεται έτσι. Ότι lag και να έχεις επειδή είναι cliend-based (πσσσ πως μίλησα έτσι) την κίνηση την βλέπεις πάντα ομαλή. Το θέμα είναι όμως οτι μπορεί εσυ να έχεις πεθάνει και το μαθαίνεις μετα απο κανένα λεπτό /lol εγω στο wow το χω αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον 10 μέρες, ελπίζω σύντομα να φτιάξει γιατι πραγματικά δεν παλεύετε έτσι
giankyr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 me ti syndesh eisai re aderfe? egw me HOL 384 bgazw meso oro 76ms!!
andrip Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 τι λέμε τόση ώρα βρε; η forthnet έχει αυτά τα προβλήματα εσύ είπες hol οποτε... forthnet 512 έχω και μέσο όρο στο wow έχω 1000-1200 αλλα απο κανενα dc++ κατεβάζω κανονικά με 50-60
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.