Rightman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Έχω έναν φορητό μεγέθους 2,5’ που τροφοδοτείται από usb. Να αφαιρείται μέσω της περιοχής ειδοποιήσεων κάτω δεξιά στο task tray «Ασφαλής κατάργησης συσκευών υλικού» ή μετά το σβήσιμο του υπολογιστή; Ο πρώτος τρόπος πρέπει να είναι προβληματικός διότι συχνά μου εμφανίζει ότι δεν είναι εφικτό προσπαθήστε αργότερα. Και παρόλαυτα έχει τύχει να τον βγάλω από τη θύρα.
takis456 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Και με τους δύο λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά ο πρώτος είναι πιο γρήγορος. Όταν σου λεει ότι δεν είναι εφικτό σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/αρχείο που τρέχει από τον εξωτερικό σκληρό (και είναι ακόμα στη μνήμη) για αυτό δεν σε αφήνει. Θα χρειαστεί να κλείσεις όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούν τον σκληρό και ίσως ακόμα και το windows explorer. Επίσης και να το βγάλεις κατευθίαν δεν νομίζω να σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, εκτός και εάν έχεις επιλέξει να μην γράφονται κατευθίαν τα αρχεία στον εξωτερικό.
alfas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Έχω έναν φορητό μεγέθους 2,5ʼ που τροφοδοτείται από usb. Να αφαιρείται μέσω της περιοχής ειδοποιήσεων κάτω δεξιά στο task tray «Ασφαλής κατάργησης συσκευών υλικού» ή μετά το σβήσιμο του υπολογιστή; Ο πρώτος τρόπος πρέπει να είναι προβληματικός διότι συχνά μου εμφανίζει ότι δεν είναι εφικτό προσπαθήστε αργότερα. Και παρόλαυτα έχει τύχει να τον βγάλω από τη θύρα. Episis 8a paratiriseis oti an sbiseis kati apo to e3oteriko...kai den to sbiseis apo to kado 8a sou leei auti ti mpourda pou sou spaei liga ta... neura..( ma kala ti nomizes oti 8a po? :oops: ) an kaneis de3i klik sto skliro disko kai pas properties meta hardware katopin diale3is to skliro disko apo ti kartela pou 8a sou bgalei kai patiseis properties...kai epile3eis policies 8a deis oti sou exei 2 epiloges to ena einai pou sou epitrepei tin amesi aposindesei kai i alli pou sou leei oti prepei prota na kaneis remove (ti sini8ismeni diadikasia diladi ) Auta...
Rightman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Όταν σου λεει ότι δεν είναι εφικτό σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/αρχείο που τρέχει από τον εξωτερικό σκληρό (και είναι ακόμα στη μνήμη) To γνωρίζω αλλά κάποιες φορές δεν βρίσκω πιο είναι αυτό που απασχολεί τον σκληρό. εάν έχεις επιλέξει να μην γράφονται κατευθίαν τα αρχεία στον εξωτερικό. Αυτή η ρήθμιση βρίσκετε εκεί που μου είπε ο alfas ; an kaneis de3i klik sto skliro disko kai pas properties meta hardware katopin diale3is to skliro disko apo ti kartela pou 8a sou bgalei kai patiseis properties...kai epile3eis policies 8a deis oti sou exei 2 epilogesto ena einai pou sou epitrepei tin amesi aposindesei kai i alli pou sou leei oti prepei prota na kaneis remove (ti sini8ismeni diadikasia diladi ) Αρα με συμφέρει η πρώτη επιλογή άμεση αποσύνδεσης. Η άλλη επιλογή δεν νομίζω να βοηθάει κάπου.
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Και αμέσως να τον βγάλεις χωρίς να κάνεις πριν τίποτε δεν παθαίνει κάτι. Απλά μερικές φορές έχει αναφερθεί να χαθεί το table of contents ή όπως αλλιώς λέγεται και να μην μπορείς να δεις το δίσκο και να σου λέει ότι θέλει format. Με ένα απλό πρόγραμμα restore επαναφέρεις όλα τα δεδομένα σου χωρίς πρόβλημα. Αλλά και πάλι λέω είναι μία περίπτωση στις χίλιες και βάλε.
sotris99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 εγώ τον βγάζω στεγνά... no prob so far...
Vangosmech Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 αμα σου λέει ότι χρησιμοποιείται απο αρχείο ή πρόγραμμα, κατέβασε το Unlocker(τωρινή έκδοση 1.7.9...) το οποίο είναι freeware κι εμενα στο 98% των περιπτώσεων που εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα, κάνω χρήση του unlocker και μετά κάνω κλικ στο πράσινο βελάκι στην taskbar κιόλα μέλι γάλα.....;-) Ορίστε και το link του.... http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Ελπίζω να σε βοήθησα....
stefanos_79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 αμα σου λέει ότι χρησιμοποιείται απο αρχείο ή πρόγραμμα' date=' κατέβασε το Unlocker(τωρινή έκδοση 1.7.9...) το οποίο είναι freeware κι εμενα στο 98% των περιπτώσεων που εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα, κάνω χρήση του unlocker και μετά κάνω κλικ στο πράσινο βελάκι στην taskbar κιόλα μέλι γάλα.....;-) Ορίστε και το link του.... http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Ελπίζω να σε βοήθησα....[/quote'] Και ως συνήθως ο explorer κάνει τη βρώμικη δουλειά
Cromb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Εξωτερικούς, και οτιδήποτε αλλό σε usb το βγάζω κι εγω "στεγνα". δε μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα ποτέ!
Rightman Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 αμα σου λέει ότι χρησιμοποιείται απο αρχείο ή πρόγραμμα' date=' κατέβασε το Unlocker(τωρινή έκδοση 1.7.9...) το οποίο είναι freeware κι εμενα στο 98% των περιπτώσεων που εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα, κάνω χρήση του unlocker και μετά κάνω κλικ στο πράσινο βελάκι στην taskbar κιόλα μέλι γάλα.....;-) Ορίστε και το link του.... http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Ελπίζω να σε βοήθησα....[/quote'] Thanks! Με έχει βολέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.