Leatherwolfgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Geia xara. Exo ena mikro provlimataki. As to paroume apo tin arxi. Ftiaxno mia selida. Stin selida exo fia forma me kapoia pedia gia na kanei kapoies anazitiseis. O user simplironei tin forma, pataei submit kai ton paei se mia alli selida opou ta stixia pou edo se metatrepontai se XML kai apostelontai se ena server. Edo exo xrisimopoiisei cURL gia na to kano. Meta apo ligo erxete i apantisi tou server pali se morfi XML tin opoia me simple XML tropopoio kai parousiazo. To provlima mou einai oti logo tou megalou ogou ton XML i selida menei telios keni kai dixnei oti exei stamatisei na fortonei os tin stigmi pou ta exo parei piso olo to XML me tin apantisi kai meta fortonei kanonika. Exei kanenas ipopsin tou pos mporo na to veltioso auto? Skeftika 2 tropou. 1. Na bgalo kapoio minima "Loading..." oso i selida einai keni alla den mporesa na vro kati etoimo se javascript oute kai ksero opote to aperipsa. 2. Na stelno kai na perno to XML oso einai stin proti selida akoma kai mata na tropopoio to XML stin epomeni selida opou kai tha emfanizete to periexomeno. Auto itan pio eukolo alla mou dimiourgise allo provlima. Oti den mporo automata na peraso tin metavliti pou periexei to XML apo tin mia selida stin alli. Den mporo na to valo sto url giati to periexomeno einai terastio. An kapoios mporei as me voithisei se mia apo tis 2 liseis pou skeftika i as mou dosei mia enalaktiki. Thanks kai sorry gia to megethos.
gkastros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 vale tin idiotita async tou xmlobj pu rxis se false
Leatherwolfgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Euxaristo gia tin apantisi. Den katalava omos ti prepei na kano. Epsaksa na bro kati sxetiko me async alla tipota. Mporeis na to eksigiseis ligo pio analitika? Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.