Προς το περιεχόμενο

Katatonia - My Twin (Video Clip)

robas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους fun του group ορίστε ένα link για το κατέβασμα του 1ου video clip των KATATONIA. Το link είναι απο το site του σκηνθέτη του clip

LINK (κάντε δέξι κλικ και "save target as")

PS: Ένα μεγάλο thanx στην Κατερίνα που βρίκε το link για μένα :-)

Δημοσ.

Ναι, το 1ο τους ever είναι. Εμένα μου άρεσε. Ήταν αρκετά σκοτεινό (όπως το περίμενα άλλωστε).

BTW η ποιότητα είναι super και το μέγεθος είναι περίπου 30MB

Δημοσ.

Aaaaaaah! Τι τέλεια!!! woot.gif

Φχαλιστούμε πολύ Γιώργο και Κατερίνα (καιρό έχουμε να σε δουμε εσένα giggle.gif)

Απίστευτο μου φαίνεται... Video clip οι Katatonia... Άααααντε να κατέβεεειιιι!!! dance.gif

Να το δει και ο Αλέξης, να χαρεί το καλό μου! drunk.gif

Δημοσ.

Το είδα, πολύ καλό! Και το video και το κομμάτι! :)

Αντε να βγεί και ο δίσκος να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη!

ps. λίγο μετά την μέση (εκεί που κάνει τα "κοψίματα") φέρνει λίγο σε TOOL ή είναι η ιδέα μου? :roll:

Δημοσ.

Μμμμ...

Συμπαθητικό... Πολύ εμπορικό όμως. Το περίμενα πιο dark, πιο gothic.

Δεν μου θυμίζει σε τίποτα video clip από metal group σαν τους Katatonia.

Μέχρι και του Χατζηγιάννη θα μπορούσε να είναι... tongue.gif

Του λείπει η ατμόσφαιρα που βγάζουν στα τραγούδια τους μέχρι σήμερα (στο νέο τους album δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι).

Εν ολίγοις, σαν clip είναι συμπαθητικό, τίποτα εξαιρετικό, αλλά όχι για Katatonia... sad.gif

Ας ακούσουμε το Σουλ-Φουρ (tongue.gif) να νιώσουμε άνθρωποι...

Δημοσ.

ωραίο κομμάτι και το βίντεο καλό αν και όχι τόσο gothic αλλά για πρώτη τους εμφάνιση καλό.

στο βίντεο ο πρωταγωνιστής μου φάνηκε σε μερικές σκηνές πως ήταν ο Cristian Bale (βλέπε Batman Begins). αν και δεν το νομίζω υπάρχει τέτοια περίπτωση;

άντε να ακούσουμε και τον καινούργιο τους δίσκο να δούμε. οεοεοεοε

Δημοσ.

Ωραιο το κομματακι... Μετριο το κλιπακι... Καλυτερα ενα vis στο winamp... Το κλιπακι μου φανηκε πολυ φαση SOAD (καποτε πρωτοποροι, τωρα mainstreamαδες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...