KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Epeidi to allo topic einai gia periodika kai dvd,mporei kapoios na mou pei ti ston p*** sas arese toso poly sto Big Lebowski? Perimenw epixeirimata,oxi mpourdes tou styl "The Dude is so cool"
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 επιχειρημα σε υποκειμενικη δηλωση; are you serious dude? In case you haven't figured out yet, i don't need one, i'm unreasonable
theobabis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Επειδη υποψιαζομαι οτι σε χαλασε λιγο η απαντηση μου να προσπαθησω να διορθωσω, αν και δε σου αξιζει ψαρακλα Eνα επιχειρημα για να μη το θεωρησεις μπουρδα δε χρειαζεται να στηριχθει ειτε αμμεσα, ειτε εμμεσα σε κατι μη αμφισβητησιμο; Αν οχι, πως αλλιως κανεις τον διαχωρισμο; Αν ναι, σκεψου μια ταινια που σου αρεσει και βρες ενα επιχειρημα που στηριζεις την αποψη σου. Αμφισβητησε το επιχειρημα που εδωσες και συνεχισε να αμφισβητεις καθε απαντηση που δινεις για να στηριξεις το αρχικο επιχειρημα. Κατεληξες σε κατι μη αμφισβητησιμο;
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Den exei na kanei me to amfisvitisimo alla me to epousiwdes.Den me endiaferei i ypokeimenikotita alla to varos tis fanelas
dim_b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Epeidi to allo topic einai gia periodika kai dvd... Επειδή και το άλλο topic ήταν το "Βρες την ταινία", ας συνεχίσουμε σε ένα καινούριο. Εμένα το Big Lebowski δεν μου άρεσε περισσότερο από το Fargo, το Miller's Crossing ή το Blood Simple, απλά μου άρεσε όπως μου αρέσουν σχεδόν όλες οι ταινίες των Κοέν (the dudes are cool ).
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Εγω απο όσες ταινίες έχω δεί τον Κοέν νομίζω η ουσία τους ειναι οι χαρακτήρες, φτιάχνουν 4-5 χαρακτήρες, συνήθως πολύ ενδιαφέροντες και τους αφήνουν για 2 ώρες να κόβουν βόλτες στο πανί. Ωραίες ταινίες αλλα δε τρελαίνομαι κιόλας, απο τα Big lebowski, Fargo, αυτό με Clooney Zeta -Jones (δε θυμάμαι τίτλο) και το O brother where art thoy νομίζω το τελευταίο είναι και το καλύτερο με διαφορά.
konnak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Προσωπικά θεωρώ τον Άνθρωπο που δεν ήταν εκεί μακράν το καλύτερο των Κοέν. Μετά πάνω κάτω στα ίδια μου φάνηκαν όλα (αν και ομολογώ ότι ΔΕΝ μου άρεσε το Fargo...).
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia,peftw apo ta synnefa.Kala se auto to forum den to eixate apotheosei to Big Lebowski?
konnak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Kaizer, μάλλον αναφέρεσαι σ' αυτό το poll που είχε γίνει παλιότερα, αλλά δεν αποθεώθηκε ο Λεμπόφσκι. Απλά, ήταν πρώτο με το The Man Who Wasn't There (πιθανότατα λόγω του ότι το έχουν δει περισσότεροι).
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Oxi re file,genika yparxei sto forum tetoio klima,perimena na dw to Pulp Fiction twn Coen
qspock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Κοιτα, κι εμενα δε με τρελανε οταν το ειδα, αλλα εχει μερικες φασεις μεσα αρκετα αστειες. Οι πρωταγωνιστες ταιριαζουν απολυτα στο ρολο τους, και βγαζουν γελιο. Αυτο ειναι ολο. !!!!!!SPOILERS!!!!!! Εσυ δε γελασες οταν καθοταν και αμπαρωνε την πορτα του? Θυμασε τι εγινε μετα? Η οταν πηγε να πεταξει το τσιγαρο απο το κλειστο παραθυρο? Η στην κορυφαια φαση που του μιλουσε ο αστυνομικος/διευθυντης/διοικητης τι ηταν, και του ελεγε του ελεγε για να πει ο dude το απιστευτο I 'm sorry, I wasn't listening! και να φαει την κουπα στα μουτρα?
magma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα μου άρεσε γιατί είναι μια απίστευτη ταινία χαρακτήρων. Ο καθένας είναι μοναδικός, παίζουν όλοι πολύ ωραία και είναι τρομερό πως συνυπάρχουν. Επίσης έχει δολοφονικές ατάκες (δεν είναι τόσο αυτό που λέει, αλλά ο τρόπος που το λέει, το στυλ). Με λίγα λόγια είναι μια τρομερά στυλάτη ταινία (ΙΜΗΟ πάντα). Χώρια που απλά ο dude είναι τρομερά cool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.