Προς το περιεχόμενο

προγραμμα τηλεφωνικης κλησης απ'το p/c υπάρχει?

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανενα προγραμμα για να παιρνω τηλεφωνο απ'τον υπολογιστη και να μηλαω. δεν θελω τιποτα φοβερα πραγματα. <BR>γιατι οταν παιρνω τηλ με το phone dialer των windows ο αλλοσ στην γραμμη δεν ακουει. και εχω voice modem. ευχαρηστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

φιλε biafra σε ευχαριστω. το προγραμμα ειναι αστερι. Αλλα εξακολουθει ο αλλοσ στην γραμμη να μην ακουει. Μηπωσ το modem μου δεν πληρει καποια προυποθεση; εχω ενα 3com us robotics 56k fax modem. confused.gif" border="0

Δημοσ.

το modem σου αδερφε ειναι καλο, απλα κανε το εξης: συνδεσε τα ακουστικα με το modem οπως σου λεει το προγραμμα κατω δεξια και θα λυθει το problem με τη μια. θα παιδευτεις λιγο, αλλα αξιζει τον κοπο. αν τωρα θελεις να μιλας στο τηλεφωνο μεσω internet, νομιζω πως σου χρειαζεται μια συνδεση isdn-νομιζω- frown.gif" border="0 <P>εγω το δουλευω σε κανονικη γραμμη και ολα ειναι οκ wink.gif" border="0 <P>το προγραμμα εχει πολλες δυνατοτητες, αρκει να το ψαξεις-μου πηρε αρκετη ωρα μεχρι να το μαθω- cool.gif" border="0 <P>παιδεψου λιγο, αξιζει... shocked.gif" border="0

Δημοσ.

το modem σου αδερφε ειναι αρκετα καλο. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το εξης: συνδεσε τα ακουστικα σου με το modem, οπως σου λεει το προγραμμα κατω δεξια και το problem λυθηκε wink.gif" border="0 <P>αν τωρα θελεις να παρεις τηλεφωνο μεσω internet, νομιζω πως πρωτα πρεπει να βαλεις γραμμη isdn-νομιζω- frown.gif" border="0 <P>παιδεψου λιγο με το προγραμμα, αξιζει... shocked.gif" border="0

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...