ffilz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2001 υπαρχει κανενα προγραμμα για να παιρνω τηλεφωνο απ'τον υπολογιστη και να μηλαω. δεν θελω τιποτα φοβερα πραγματα. <BR>γιατι οταν παιρνω τηλ με το phone dialer των windows ο αλλοσ στην γραμμη δεν ακουει. και εχω voice modem. ευχαρηστω εκ των πρωτερων
biafra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2001 αυτο που ψαχνεις βρισκεται στο <A HREF="http://www.01com.com" TARGET=_blank>www.01com.com</A> και το ονομα αυτου COMMUNICATE! PRO 2.0887<P>αρκετα καλο και πρακτικο <P>ελπιζω να καλωδιωθεις
ffilz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 φιλε biafra σε ευχαριστω. το προγραμμα ειναι αστερι. Αλλα εξακολουθει ο αλλοσ στην γραμμη να μην ακουει. Μηπωσ το modem μου δεν πληρει καποια προυποθεση; εχω ενα 3com us robotics 56k fax modem.
biafra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 το modem σου αδερφε ειναι καλο, απλα κανε το εξης: συνδεσε τα ακουστικα με το modem οπως σου λεει το προγραμμα κατω δεξια και θα λυθει το problem με τη μια. θα παιδευτεις λιγο, αλλα αξιζει τον κοπο. αν τωρα θελεις να μιλας στο τηλεφωνο μεσω internet, νομιζω πως σου χρειαζεται μια συνδεση isdn-νομιζω- <P>εγω το δουλευω σε κανονικη γραμμη και ολα ειναι οκ <P>το προγραμμα εχει πολλες δυνατοτητες, αρκει να το ψαξεις-μου πηρε αρκετη ωρα μεχρι να το μαθω- <P>παιδεψου λιγο, αξιζει...
biafra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2001 το modem σου αδερφε ειναι αρκετα καλο. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι το εξης: συνδεσε τα ακουστικα σου με το modem, οπως σου λεει το προγραμμα κατω δεξια και το problem λυθηκε <P>αν τωρα θελεις να παρεις τηλεφωνο μεσω internet, νομιζω πως πρωτα πρεπει να βαλεις γραμμη isdn-νομιζω- <P>παιδεψου λιγο με το προγραμμα, αξιζει...
ffilz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2001 to modem moy den exei ypodoxh gia akoystika. twra ti kanw?
netmaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2001 νομιζω οτι για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις modem με υποδοχη για mic-in
nikolaos_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 exw ena eswteriko voice modem. Pws tha kanw tin idia douleia?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 re file to post einai tou 2001!!! pws vrethikes edo.... katevase afto to prog apo do.... http://www.freedownloadscenter.com/Business/Personal_Info_Managers/Communicate_Pro.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.