summit1_1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Γειά χαρά,εχω μια καρτα ήχου ενσωματωμένη στην Motherboard.Εχω συνδέσει με το Coaxial out (digital ομοαξονικό) τον 5.1 ραδιοενισχυτή μου Sony str-db 840,και σε ταινίες σε συνεργασία με το Power dvd 6.0 και στο Configuration->Audio-> οπου εχω επιλέξει το "Use spdif" O ήχος που παιρνω ειναι 5.1 και δεν υπαρχει προβλημα, όλα λειτουργουν άψογα.Οταν ομως έρθει η ωρα για τα games ,τοτε δεν μπορώ να βρώ τρόπο να περάσω 5.1 ηχο απο ψηφιακή συνδεση και να γινεται (οπος και με τις ταινιες).Πως μπορώ να έχω λοιπον 5.1 στα games,προσοχη δεν τηελο αναλογικο αποκοδικοποιημενο σημα, αλλα ψηφιακο που το αποκοδικοποιει ο ενισχυτης.Ευχαριστω προκαταβολικα!
ee3509 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Start -> Settings -> Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Advanced
billpeppas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν μπορείς μέσω Digital Out από την onboard να δώσεις ήχο 5.1 από τα games.
qspock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ναι ρε παιδια, το θεμα εχει αναφερθει πολλες φορες. Οι εξωτερικοι decoders αποκοδικοποιουν σημα Dolby Digital αντε και DTS. ΟΧΙ σημα 5.1 που εχουν τα παιχνιδια, γιατι αυτο ΔΕΝ ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο. Εκτος αν εχουν κανα μικρο κοματι ταινιας μεσα σε τετοια φορματ... Αλλα οχι το ιδιο το παιχνιδι. Αρα μονο αναλογικα μπορεις να παρεις τον πολυκαναλο ηχο του παιχνιδιου στα ηχεια σου.
spkr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 h mporeis na pareis mia karta hxou pou na kanei auth 5.1 kodikopoihsh. (prosoxh eipa kodikopoihsh oxi apokodikopoihsh)
summit1_1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 eyxaristw paidia, ap oti fenetai den mporo na exo 5.1 hxo sta paixnia opos exei h katastash.
Xviper13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 5.1 mporeis na exeis alla mono se game pou otan ksekinane exoun ena mikro simataki DOLBY DIGITAL 5.1 AC3 DB1 LOL9 OMG5 ktl ktl ktl kai afta einai poli liga kai sinithos afta pou exo dei ego itan oti nane games. O monos tropos gia na exeis 5.1 se game einai na pareis mia creative audigy (opia theleis apo ti sigkekrimeni sira) kai sta games pou tin ipostirizoun (ta perisotera pleon ipostirizoun) tha exeis 5.1 alla mallon oxi DIGITAL. Katharo digital 5.1 opos oi tenies ksexase to.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.