Herculess Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Με το που μπαινει το pc στα xp κολλάει ή καλύτερα ΦΡΑΚΑΡΕΙ. Όχι μονο δεν ανοίγει προγραμμα, αλλά ούτε τα περιεχόμενα των φακέλων δεν μπορώ να δω. Απο τη διαχείρηση εργασιών βλέπω οτι η χρήση της CPU είναι στο 100% ακατέβατα και το 99% είναι από το προγραμμα IEXPLORER.EXE δηλ τον Internet Explorer. Όταν κάνω τερματισμό διεργασίας και το κλείνω όλα ΟΚ. Σίγουρα θα στρώσει με ένα format αλλά θέλει καμια βδομάδα για να περάσω αυτά που εχω μέσα. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός απ' το να κλείνω το πρόγραμμα καθε φορά που μπαίνω ( αυτό κάνω τώρα ) για να μην φτάσω στην έσχατη λύση του format ?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε μου πρόκειται για adware ή spyware...Για τον Internet Explorer ανταποκρίνεται το αρχείο iexplore.exe(χωρίς r,δηλαδή,στο τέλος). Για του λόγου το αληθές,δες εδώ: http://www.processlibrary.com/directory/files/iexplorer/index.php. Εγκατέστησε,αν δεν έχεις,ένα πρόγραμμα για spyware,κάνε ένα scan μ'αυτό και θα διορθωθεί το πρόβλημα. (Εγώ χρησιμοποιώ τα εξής γνωστά:Ad-Aware SE Professional,Spybot Search&Destroy,SpywareBlaster και Spyware Doctor,τα οποία με καλύπτουν σχεδόν απόλυτα).
Herculess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Το Ad-Aware SE Professional το έχω και εγώ αλλά δεν το βρίσκει αν και έχω τα τελευταία definitions. Θα βρω τα προγραμματα που έχεις και εσύ και ελπίζω να φύγει αυτή η βρομιά.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Πρέπει βεβαίως να σε πληροφορήσω ότι,ρίχνωντας μια ματιά σε ξένα forums και σελίδες γι'αυτό το iexplorer.exe,είναι πιθανό να μη βρουν τίποτα τα προγράμματα που έχω και σου συνέστησα(τα οποία είναι πάντως αξιόπιστα)... Τώρα αν δε βρεθεί τίποτα μετά από scan από τα antivirus+anti spyware προγράμματά σου,ίσως να θέλει λίγο ψάξιμο η διαδικασία για να καθαρίσει εντελώς το pc(Αρκετά βαρετές διαδικασίες βέβαια για πολλούς,αλλά για μενα ενδιαφέρουσες ). Και μια ερώτηση:Το αρχείο iexplorer.exe που βρίσκεται(προορισμός φακέλου)? Τέλος,ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.wilderssecurity.net/specialinfo/rapidblaster.html#removal (Δες με το RapidBlaster Killer αν γίνει τίποτα). Πολύ εύκολο,βέβαια,για να'ναι λύση στο πρόβλημα αλλά λέμε τώρα... Αυτά προς το παρόν... Αν έχει κάποιος άλλος καμιά λύση ας την ρίξει
Herculess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Τα πραγματα σοβαρεύουν τώρα γιατι μου βγαζει και κατι περίργα μηνύματα του τύπου "Your computer is infected" και άλλα τέτοια. Μεχρι και στο taskbar έβγαλε κοκκινο εικονίδιο με Χ. Θα είναι κανένας ιός γιαυτό θα κάνω format.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό είναι η υπηρεσία Messenger - κι ΟΧΙ υπηρεσία MSN Messenger. Start > Run > γράφουμε services.msc και στη λίστα των υπηρεσιών απενεργοποιούμε το Messenger Service. Δεν θα επηρρεάσει το MSN Messenger.
takis456 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Όντως πρέπει να κάνεις κάτι γρήγορα.. μήπως σου άλλαξε και την φώτο στο desktop σου? Μπορείς να κάνεις ένα search και να δεις που είναι το αρχείο IEXPLORER.EXE?
Pitsi1990 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 ego leo oti gia afta ta kokkina X sto systray,vale symantec client security.evala to idio se pc kiriolektika tiga apo mal-ware,kai tora trexei me oli tin ennoia tis leksis. afou vgaleis akri me ola t alla:)
Mystirios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 To process toy internet exploder einai IEXPLORE.EXE kai oxi IEXPLORER.EXE . ama einai IEXPLORER tote mallon exeis eispraxei kanan io h spyware.
actorgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα.Γονατιζε ολο το συστημα.Με το ctrl+alt+del ειδα οτι το αρχειο IEXPLORER.EXE εκανε ζημια.Οταν το καταργουσα ολα φτιαχναν.Ειχε καταντησει κουραστικο,γιατι μου εβγαζε καμια 60 αρια παραθυρα του iexplore.Τελικα ετρεξα οτι καθαριστικα ειχα adware pro kai Trojan Remover και ενα ψαξιμο με antivir απο αλλο σκληρο ομως(διαφορετικο λειτουργικο)ολα στρωσαν.
Herculess Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Να διορθώσω ότι ειναι το IEXPLORE.EXE που βγάζει το προβλημα. Με το tweak all απενεργοποίησα το πρόγραμμα (να μην το τέχει στην εκκίνηση) και τώρα είμαι σχεδόν ΟΚ. Τώρα μόνο Opera!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.