46+2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ψάχνω ταινία αμερικανιά, σούπα, μελούρα , ρομαντική μέχρι αηδίας!!!!! Θέλω να χαλάσω το βράδυ σε έναν σινεφίλ-"ειρωνεύομαι ταινίες που δεν έχουν επίπεδο". Πείτε μου για κλασικά ή καινούρια ταινιάκια με πολύ κλάμα, καρδούλες, κεράκια και happy end!! Μια καθαρά γυναικεία ταινία που θα σιχαθεί ο κάθε άνδρας!:twisted:
GT1807 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα το Pretty Woman παιζει να ειναι τοπ σε θεμα κλαψομ@@$#@ιας απο γυναικες.Ολες τελειωνοντας η ταινια φανταζονται το μελλον με τον πολυεκατομυριουχο πριγκιπα διπλα τους.Κοιτα κ το You've got email,Sleepless in Seattle.Καποιες θεϊκες ταινιες ηταν με την Barbara Streisand.Αν βρεις καμια προτιμησε την. Τα σέβη μου
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ooooooooop,thymithika TO apaisio Sweet November goux-goux-bliaaaaaaaaaaaaaaaax
nthanasis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 να δειτε το Ggrrrrrrrrr δεν ειναι αμερικανια αλλα σιγουρα θα χαλασεις το βραδυ του
Godfath3r Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 να δειτε το Ggrrrrrrrrr δεν ειναι αμερικανια αλλα σιγουρα θα χαλασεις το βραδυ του οφφ τοπικ Το GRRRRrrrrr είναι μία τέλεια κωμωδία...(Κατά τα γούστα μου πάντα έτσι?)Απίστευτα καμμενο humour...(γαλλική και όχι αμερικάνικη και καμμένη όχι κλαψομο@@@α) /οφφ τοπικ
tarrasque Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 When Harry Met Sally While You Were Sleeping Clueless (Whatever!) Runaway Bride... nomizo oti einai pleon klasika gia to eidos pou les
tzinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 kana gigli (affleck, j lopez) h to allo me thn mariah carey to gliter. Den exo dei kanena alla fantazomai tha kanoun gia thn doulia pou ta thes.
DimAslan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Σίγουρα δείτε και το City of Angels (Η πόλη των Αγγέλων). Nickolas Cage, Meg Ryan...
46+2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 THANKS! Μερικές τις έχω δει. Αλλά σημείωσα τις υπόλοιπες. Διαφωνώ για την πόλη των αγγέλων!!!!! Γιατί;;
KaizerSoze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Indeed,auto ithela na pw kai gw,to City of Angels den itan to so kako alla itan glykanalato se sxesi me to original(ta ftera tou erwta) tou Wenders
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.