DarkKnight Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Ρε παίδες παρουσίασε κανενός πρόβλημα όπως να σταματάει εκεί που παίζεις, να σε πετάει στα win κ να σου λέει prey encounters a problem sorry for the... κτλ? Θερμοκρασίες έχω ελέγξει κ είναι οκ, drivers κτλ ok στο demo δεν μου το έκανε αυτό καθόλου.
mandipl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 arxika fainete pio oreo apo to quake 4 . molis to xekinisa . tha deixei . pantos den nomizo na me kratisei oso to fear pou theoro korifaio
mourlos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 indianos einai o main character??? kai gw nomiza ws itan o sakis o ydraulikos pou kratouse ton kavoura.....
AntonisKo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 poly kalo paixnidaki..me poly wraia eisagh..poly atmosfairiko...paidia mesa ston kybo to kanoume gia na bgoume?
gtsamour Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Παίδες είμαι πολύ κοντά στο τέλος. Μεγάλο παιχνίδι δε λέω (τον ατελείωτο έχει). Ωραία γραφικά, όχι τόσο σκοτεινό όσο το Doom3, ωραία όπλα και τέρατα, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα..... όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο μέσα στο διαστημόπλοιο, σε παρόμοιους διαδρόμους, με τα ίδια τέρατα. Αν δεν είχε την engine του doom3 θα πάτωνε το σενάριο. Μην παρεξηγηθώ, διασκεδαστικό είναι, απλά δεν τρελάθηκα.
gtsamour Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 poly kalo paixnidaki..me poly wraia eisagh..poly atmosfairiko...paidia mesa ston kybo to kanoume gia na bgoume? Κάθε φορά που πυροβολάς το περίεργο τετράγωνο σε κάθε πλευρά του κύβου, ο κύβος γυρνάει προς εκείνη την κατεύθυνση.Θα δεις στην αρχή του "ανοίγματος" του κύβου (που είναι σαν λωρίδα) υπάρχει ένα πλάισιο απτο οποίο όταν γυρνάς τον κύβο είναι σαν να χύνεται γαλάζιο χρώμα. Γύρνα τον κύβο με τέτοιον τρόπο που να γεμήσεις με γαλάζιο όλη τν λωρίδα. ευχωμαι να κατάλαβες
AntonisKo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 katalaba file mou..thanx..to termatisa kiolas..
gtsamour Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Το τερματησα και εγω. Καλο ήταν σαν σύνολο. ps Θα υπάρξει και συνέχεια..... (prey 2 ?)
user-64 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Και εγω το τερμάτισα αργησα λίγο αλλα μου άρεσε κυρίως προς το τέλος απο το σημειο που σκοτώνεις το τερας-κοπέλα και μετα οπου αρχίζουν τα βρισίδια b@st@rds και τέτοια όποιος το έληξε θα καταλάβει τι λέω
aliakas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 po po gamato einai kalitero apo doom 3 kai isa3io tou quake 4 kai exei poli kali atmosfera kai oreo gameplay molis mou to efere o 8eios epeza 6 ores sinexeia para8ira klista kai akoustika milame gia ebiria bravo tous
Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 poli oreo game... mikro distixos.... kai an vlepate kai ta ta credits sto telos tha vlepate oti exei kialo video kai oti tha iparksei prey2
DarkKnight Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Ρε παίδες παρουσίασε κανενός πρόβλημα όπως να σταματάει εκεί που παίζεις' date=' να σε πετάει στα win κ να σου λέει prey encounters a problem sorry for the... κτλ?Θερμοκρασίες έχω ελέγξει κ είναι οκ, drivers κτλ ok στο demo δεν μου το έκανε αυτό καθόλου.[/quote'] Τελικά το πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον είναι 1 καταρραμένο αρχείο το atioglxx.dll (To κάνει εντελώς random από 5 λεπτά παιχνιδιού μέχρι κ ώρα).Απότι διάβασα στο internet γενικότερα οι drivers της Αti έχουν πρόβλημα με τα opengl γραφικά κ ειδικά με αυτό το αρχείο, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις με ποιους catalyst δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όσοι είχαν πρόβλημα με αυτό το αρχείο δεν τοχανε σε όλα τα παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα με opengl αλλά σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μέχρι κ στο CS, επομένως δεν ξέρεις πως θα σου κάτσει (ίσως δεν το γράφω σε σωστό topic αλλά εδώ μου παρουσίασε το πρόβλημα). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος... Gpu sapphire x800gto agp modded to 16 pipelines catalyst drivers v6.6
privateer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Prey early video Demo from 1998 http://video.google.com/videoplay?docid=7844987544204140976&q=interview+prey
user-64 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 γ@μοτο δεν ήξερα οτι έχει βιντεακι και πατησα esc KAI μετα unistall ξερετε μηπως που θα βρω το βιντεακι αυτο?
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 βρες ενα save game και ξαναδες το, είναι μετά τα γράμματα. δεν ειναι video αλλα 3d sequence
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.