Προς το περιεχόμενο

Prey

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες παρουσίασε κανενός πρόβλημα όπως να σταματάει εκεί που παίζεις, να σε πετάει στα win κ να σου λέει prey encounters a problem sorry for the... κτλ?

Θερμοκρασίες έχω ελέγξει κ είναι οκ, drivers κτλ ok

στο demo δεν μου το έκανε αυτό καθόλου.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες είμαι πολύ κοντά στο τέλος. Μεγάλο παιχνίδι δε λέω (τον ατελείωτο έχει). Ωραία γραφικά, όχι τόσο σκοτεινό όσο το Doom3, ωραία όπλα και τέρατα, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα..... όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο μέσα στο διαστημόπλοιο, σε παρόμοιους διαδρόμους, με τα ίδια τέρατα. Αν δεν είχε την engine του doom3 θα πάτωνε το σενάριο. Μην παρεξηγηθώ, διασκεδαστικό είναι, απλά δεν τρελάθηκα.

Δημοσ.
poly kalo paixnidaki..me poly wraia eisagh..poly atmosfairiko...paidia mesa ston kybo to kanoume gia na bgoume?

Κάθε φορά που πυροβολάς το περίεργο τετράγωνο σε κάθε πλευρά του κύβου, ο κύβος γυρνάει προς εκείνη την κατεύθυνση.Θα δεις στην αρχή του "ανοίγματος" του κύβου (που είναι σαν λωρίδα) υπάρχει ένα πλάισιο απτο οποίο όταν γυρνάς τον κύβο είναι σαν να χύνεται γαλάζιο χρώμα. Γύρνα τον κύβο με τέτοιον τρόπο που να γεμήσεις με γαλάζιο όλη τν λωρίδα. ευχωμαι να κατάλαβες

Δημοσ.

Και εγω το τερμάτισα αργησα λίγο

αλλα μου άρεσε κυρίως προς το τέλος

απο το σημειο που σκοτώνεις το τερας-κοπέλα

και μετα οπου αρχίζουν

τα βρισίδια b@st@rds και τέτοια όποιος το έληξε θα καταλάβει τι λέω

:mrgreen:

Δημοσ.

po po gamato einai kalitero apo doom 3

kai isa3io tou quake 4

kai exei poli kali atmosfera kai oreo gameplay

molis mou to efere o 8eios epeza 6 ores sinexeia

para8ira klista kai akoustika milame gia ebiria

bravo tous

Δημοσ.
Ρε παίδες παρουσίασε κανενός πρόβλημα όπως να σταματάει εκεί που παίζεις' date=' να σε πετάει στα win κ να σου λέει prey encounters a problem sorry for the... κτλ?

Θερμοκρασίες έχω ελέγξει κ είναι οκ, drivers κτλ ok

στο demo δεν μου το έκανε αυτό καθόλου.[/quote']

Τελικά το πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον είναι 1 καταρραμένο αρχείο το atioglxx.dll (To κάνει εντελώς random από 5 λεπτά παιχνιδιού μέχρι κ ώρα).Απότι διάβασα στο internet γενικότερα οι drivers της Αti έχουν πρόβλημα με τα opengl γραφικά κ ειδικά με αυτό το αρχείο, δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις με ποιους catalyst δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όσοι είχαν πρόβλημα με αυτό το αρχείο δεν τοχανε σε όλα τα παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα με opengl αλλά σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μέχρι κ στο CS, επομένως δεν ξέρεις πως θα σου κάτσει (ίσως δεν το γράφω σε σωστό topic αλλά εδώ μου παρουσίασε το πρόβλημα). Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος...

Gpu sapphire x800gto agp modded to 16 pipelines

catalyst drivers v6.6

Δημοσ.

γ@μοτο δεν ήξερα οτι έχει βιντεακι και πατησα esc KAI μετα unistall ξερετε μηπως που θα βρω το βιντεακι αυτο?

:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...