Προς το περιεχόμενο

keyboard like laptop

giankyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το παρακάτω keyboard, το είχα πάρει πριν από ένα χρόνο απο multirama.Φοβερή αίσθηση στα πλήκτρα, και πολύ λεπτό, έβαλα και μια μπαταρία δίπλα για να δεις το μέγεθος.Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.Τιμή περίπου 15-20 €

BTC model 6300

DSC00442.jpg

Δημοσ.

Logitech ultra-x

Episis polu kalo kai to Zippy WK-620 Compact ftiagmeno eks oloklirou apo alouminio (akoma kai ta koumpia - polu kali tin exo xrisimopoisei, des kai alla Zippy pou exoun to idio style)

Episis i Genius SlimStar.

Ola auta guro sta 30e

Δημοσ.

Mono to Zippy se ena filo mou (fainetai extra, i aisthisi tou pliktrologiou einai polu kali kai omali an mporo na to po etsi, alla einai ligo...kruo logo tou Alouminiou). To logitech se ena magazi to dokimasa apla. Gia to genius den ksero. Pantos einai thema goustou perissotero

Δημοσ.

δεν θα το πιστεψετε αλλα αυτο εδω εχει φοβερη αισθηση..

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.57600

κανει μονο 3,5 ευρω και γραφω πολυ πιο γρηγορα με αυτο..

Το ειχα αγορασει για ενα κοριτσι που ειναι ασχετη με pc,αλλα τελικα μου αρεσε πολυ και το κρατησα για την παρτη μου..αντικατεστησα το ασυρματο που ειχα με αυτο

Δημοσ.
psaxnw ena keyboard gia desktop pou na dinei thn ais8hsh twn koumpiwn apo ta plhktrologia pou exoun ta laptops. eimai anoixtos se protaseis :)

@lalexoulhs

file moy,koita ti grafei o giankyr...

Δημοσ.

Το BTC από Multirama είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του :)

Eπίσης με το MS Intellitype μπορείς να διαλέξεις όποιο MS πληκτρ. σε βολεύει και να το αντιστοιχίσεις με αυτό για να εκμεταλευτείς τα έξτρα πλήκτρα που έχει... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...