Προς το περιεχόμενο

Αίτηση διακοπής OnDSL Kit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι σύνδεση θα βάλεις?

Μάλλον πάλι Οτενετ κιτ αλλά τώρα 512 ή 1M. Με βολεύει η προσφορά του κιτ για 4 μήνες γιατί το καλοκαίρι δεν θα είμαι Αθήνα. Επιπλέον νομίζω ότι η Otenet δεν αργεί τόσο πολύ στις ενεργοποιήσεις όσο άλλες εταιρείες, οπότε δεν θα μείνω πολύ χωρις DSL (τουλάχιστον έτσι ελπίζω). Το προηγούμενο κιτ το είχα πάρει Νοέμβριο και περίμενα 1 εβδομάδα μέχρι την ενεργοποίηση. Βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει μετά τα Χριστούγεννα γιατί έχει στραφεί πολύς λαός στο dsl...

Δημοσ.

ποσες φορες μπορεις να παρεις ντεμο? και υπο πιες συνθηκες σου το δινουν? θελω να πω.....απλα περνεις τηλ και ζητας ενα ντεμο για ενα μηνα και αυτοι σου δινουν και μετα οταν τελιωσει ξαναπερνεις και σου ξαναδινουν?...λιγο αστειο μου ακουγετε....πως δουλευει ακριβως?

Δημοσ.
ποσες φορες μπορεις να παρεις ντεμο? και υπο πιες συνθηκες σου το δινουν? θελω να πω.....απλα περνεις τηλ και ζητας ενα ντεμο για ενα μηνα και αυτοι σου δινουν και μετα οταν τελιωσει ξαναπερνεις και σου ξαναδινουν?...λιγο αστειο μου ακουγετε....πως δουλευει ακριβως?

Τη demo σύνδεση σου τη δίνουν για λίγες ώρες (η HOL δίνει 5 ώρες) μέχρι λίγες μέρες (forthnet, vivodi 3 μέρες). Δεν νομίζω να βρεις μεγαλύτερο διάστημα. Τώρα, αν έχεις πάρει από μία εταιρεία demo και θέλεις μετά από κάνα μήνα ή δίμηνο να ξαναπάρεις από την ίδια νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα γιατί όλες οι εταιρείες προφανώς κρατάνε στοιχεία για το που δίνουν demos. Δεν έχω δοκιμάσει πάντως δύο φορές από την ίδια εταιρεία...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ginete na kopsw mono account k oxi k thn grammh wste na kanw eggrafh se allon isp xwris na perimenw pali gia energopoihsh ote dsl?h 8a paixtei malakia k 8a plhrwsw ote apo tseph m?

Δημοσ.
otan kapoios ine na poulisei ine sinithos grigoros.xixi
Δεν είναι έτσι. Και στο aftersales είναι πολύ καλοί. Η εξυπηρέτηση της forthnet θεωρείται ίσως από τις καλύτερες αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.
Δημοσ.
ginete na kopsw mono account k oxi k thn grammh wste na kanw eggrafh se allon isp xwris na perimenw pali gia energopoihsh ote dsl?h 8a paixtei malakia k 8a plhrwsw ote apo tseph m?

Αν μιλάς για otenet ondsl kit, η απάντηση είναι ναι. Στην αίτηση διακοπής κάνεις διακοπή του account και όχι της γραμμής. Θα σου έρχεται λογαριασμός κάθε μήνα από την Otenet για να τους πληρώνεις τη γραμμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...