Προς το περιεχόμενο

Τελικά ποια DSL??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι αυτό το θέμα έχει συζητηθεί ξανα και ξανά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη. Γι' αυτό να μου πείτε ποιες εταιρείες προσφέρουν αξιοπρεπείς ταχύτητες και ποιες απλά δουλεύουν τον κοσμάκη.... Μιλάω για 384 και μόνο για δίκτυο πΟΤΕ γαιτί η vivodi δεν με καλύπτει.

Α, μένω Θεσσαλονίκη (στην Περαία)... Αυτό παιζει ρόλο ή όχι??

Δημοσ.

mono h forthnet tha se kalipsei sosta.Taxythta aksiopistia texnikh iposthriksh.

Anabathmizoun kai mexri telos flebarh tha pigeni sfhkio. Epishs mexri telos flebarh oti paris

diplasiazete ektos apo tin timh fysika. pairnis 3 mhnes sou dinoun 6.

ayta

Δημοσ.

File yanniskb kai go tin psaxno tora. Skeftomai poli sovara na valo to conex 384 gia 2 mines 50 euro(49 kai kati psila gia na eimai akrivis) kai gia tous epomenous 25 euro to mina. I proipothesi einai 6 mines to ligotero. Synolo gia 6 mines vgenei 150 euro. Poli pia arkiva apo tis alles etairies alla dinoun kalitera modem apo tous allous. Kalytera einai na apantisoun oi idikoi tou thematos gia na min tin "patisoume".

Δημοσ.

Kai egw FORTHnet tha protina, eimai stin sigekrimeni eteria edw k 1,5 xrono k den exw kanena apolitos parapono!

Vevea k i prosfora tis Vivodi akougete ftini alla gia 5-10 euro den tha to riskara, so .. FORTHnet = egihsi :D

Δημοσ.
Το ξέρω ότι αυτό το θέμα έχει συζητηθεί ξανα και ξανά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη. Γι' αυτό να μου πείτε ποιες εταιρείες προσφέρουν αξιοπρεπείς ταχύτητες και ποιες απλά δουλεύουν τον κοσμάκη.... Μιλάω για 384 και μόνο για δίκτυο πΟΤΕ γαιτί η vivodi δεν με καλύπτει.

Α' date=' μένω Θεσσαλονίκη (στην Περαία)... Αυτό παιζει ρόλο ή όχι??[/quote']

Ρώτα πρωτα τον πΟΤΕ αν υπάρχουν πόρτες ελεύθερες (...Τούμπα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα) και μετά διάλεξε ποιον ISP να πάρεις!!!:neutral:

Υ.Γ Πολλοί σέρνονται με Forthnet Θεσ/νίκη.

Δημοσ.

Όλα είναι να ξέρετε σχετικά, και εξαρτάτε πόσο μακρόπνοα βλέπεις.Πχ πόσο εύκολα κόβεις τη γραμμούλα που έχεις καλομάθει μετά το πέρας του α ή β πακέτου?

Μπαίνεις στη συνεχή διαδικασία να κόβεις και να ράβεις κάθε τρείς και λίγο?

Εδώ σε θέλω...

Τσεκάρετε όλοι σας τί γίνεται μετά τη λήξη του πακέτου και τί τιμή σου εξασφαλίζει η εκάστοτε εταιρεία για να συνεχίσεις να είσαι συνδρομητής της.

Επίσης μη ξεχνάτε τα εξτρά που δίνει ο καθένας με το πακέτο (email(s),MB ανα email,antivirus,antispam,web site hosting MB,εναλλακτικούς τρόπους σύνδεσης,VoIP,εξοπλισμό,άλλες τυχόν υπηρεσίες κλπ) γιατί όλα αποτελούν προστηθέμενη αξία σε ένα πακέτο ή σύνδεση.

Και η πλάκα είναι που λέτε για forthnet η οποία είναι πίττα...

Ψάξτε τα bandwidth όλων των εταιριών να δείτε τί παίζει και κυρίως τις συνδέσεις των ISP με το εξωτερικό...

Ποιος έχει το μεγαλύτερο bandwidth???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...