Προς το περιεχόμενο

Problima me paixnidia..

antreas18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas..to problima mou einai oti molis bazo paixnidia na paikso..(kai auto ginetai sxedon se ola ta paixnidia..)meta apo liga lepta to pc mou kanei reset..ftaiei i karta grafikon i kati allo?plz help..kai malista mou to kanei kai se paixnidia ta opoia den exoun psiles apaitiseis opos px to prince of persia - the 2 thrones..

i karta mou einai ati 9600 xt

Δημοσ.

auto pou mu erxetai tora oti mporei na simbainei einai

1)na min sikonei tin karta grafikon to trofodotiko sou

2)na exei xalasei to anemistiraki tis kartas grafikon kai na anevazei thermokrasia kai na kleinei

sto ekane kai paliotera i tora to emfanise?

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι κάπου πρέπει να κάνουν conflict οι drivers της VGA. Ξαναπέρασε τους drivers της κάρτας γραφικών και αν έχεις κάνει overclocking, επανέφερε το σύστημά σου στην αρχική του κατάσταση.

Sam.

Δημοσ.

anoiksa kai to pc kai ola koble..en to metaksi anoiksa xtes explorer na paikso ena paixnidi apo mia selida pouxei diafora paixnidakia kai to paixnidi eixe kaloutsika grafika..to eleeino einai oti molis to paiza ekane pali reset to pc moy..tha mou peis borei na egine tixaia molis epaizes..kiomos ego piga na to ksanapaikso kai pali ekane reset kathos epaiza auto to paixnidaki...to opoio katalabainete ti grafika exei brosta sta kanonika paixnidia..de kserw ti na kano pleon..

Δημοσ.

Windows XP έχεις; Αν ναι τότε πήγαινε Start-->Control Panel-->System-->ταμπέλα Advanced-->Startup and Recovery-->Settings. Βεβαιώσου ότι το Automatically restart δεν είναι τσεκαρισμένο και ξεκίνα ένα παιχνίδι. Αν κάνει επανεκκίνηση λόγω BSOD, λογικά τώρα θα μέινει σε μια μπλε οθόνη. Πόσταρε μας τι γράφει στη μπλε οθόνη καθώς επίσης, τις θερμοκρασίες σου και το configuration του PC σου(CPU, RAM κτλ).

Δημοσ.

επειδή είχα κ γω 1 παρόμοιο πρόβλημα με το παλιό μου pc κ μου έκανε restart σε παιχνίδια όπως diablo II κ baldurs gate II έλεγξε μήπως είναι underclocked ο cpu σου γιατί εμένα το jumper του fsb τοχαν βάλει σε λάθος θέση οι λαλάκες και ενώ δεν είχε πρόβλημα με τα xp ή οτιδήποτε άλλο μόλις πήγαινα να παίξω games μουκανε restart...δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό αλλά τσέκαρέ το επειδή είχα τα ίδια ακριβώς συμπτώματα...

Δημοσ.

Και εγώ είχα (πολύ πρόσφατα) παρόμοιο πρόβλημα, δηλ. όταν έτρεχα κάποια παιχνίδια (τα οποία έτρεχαν κανονικά σε φίλους μου με πολύ αργότερους επεξεργαστές και παλιότερες κάρτες γραφικών) έκανε restart το pc. Από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσα να μπω ούτε στα Windows καθώς όταν πήγαινε να "δείξει" το desktop έκανε restart. Άνοιξα το κουτί και κοίταξα την κάρτα γραφικών αλλά μου φαινόταν ok. Για να μην πολυλογώ, με μια πιο προσεχτική ματιά διαπίστωσα ότι είχε μαυρίσει σε ένα σημείο (είχε καεί και είχε τρέξει και κάτι σαν υγρό). Το πρόβλημα λύθηκε τελικά αφού αγόρασα καινούρια κάρτα. Δεν λέω ότι έχεις και εσύ το ίδιο, ή αντίστοιχο πρόβλημα, όμως ξεκίνα να το ψάχνεις πρώτα από την κάρτα γραφικών, γιατί πολύ πιθανό να φταίει αυτο. Αν έχεις κάποιο φίλο με την ίδια κάρτα γραφικών προσπάθησε να τον πείσεις να σου τη δώσει για να τη δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Βέβαια, μπορεί να είναι το τροφοδοτικό που έχεις. Μπορεί να μή σηκώνει τις απαιτήσεις του συστήματός σου.

Που θα ανοίξεις το κουτί να δείς τη κάρτα σου, ρίξε μιά ματιά στο τροφοδοτικό σου και πές μας πόσα Watt είναι. Άν είναι 300 ή λιγότερο, μάλλον αυτό θα φταίει.

Δημοσ.

tha to tsekarw kai auto...alla an de to koitakse autos pou to estise to pc tote prepei nanai asxetos..telos panton mi sas kourazw allo...mallon tha paw na allakso karta giati etsi kiallios i 9600xt paliose tora.. thanks gia tis voithies :)

Δημοσ.

Πρίν σκάσεις τα φράγκα, ρίξε μιά ματιά το τροφοδοτικό σου. Αν είναι μικρής ισχύος μπορεί να μή σηκώνει τη καινούργια κάρτα που θα αγοράσεις και να συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται να είναι άσχετος ο τύπος για να γίνει λάθος με το τροφοδοτικό. Συνήθως τα αγοράζουν μαζί με το κουτί και δεν κοιτάνε την ισχύ τους. Εφόσον ο υπολογιστής σου κάνει reset όταν παίζεις παιχνίδια, δηλαδή όταν στρεσάρεται από άποψη ισχύος το σύστημα, είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο λόγος. Το αποτέλεσμα θα είναι αν βάλεις πιό δυνατή κάρτα γραφικών να σου σβήνει ακόμα πιό συχνά.

Βεβαιώσου ότι το τροφοδοτικό σου είναι τουλάχιστον 350 Watt. Αν έχεις 2 σκληρούς ή δυό DVD ή CD και λοιπά, χρειάζεσαι 400-άρι.

Δημοσ.

loipon mallon eixes dikio...einai 300 watt..kai exo ena cd recorder kai ena dvd rom..asxeta omos apo auto simera esvisa tous drivers tous teleutaious pou eixa katevasei kai ebala tous protous..autous pou eixe to cd molis pira kai tin karta..to problima pros to paron fainetai oti lithike..ipirxe diladi periptosi na moy ta ekane ola auta epeidi isos eixa kanei kati lathos me tous kainourious drivers..px na min tous eixa kanei sosta install i na min eixa svistei kala oi proigoumenoi..de ksero ti na po..pantos tha allakso kai to trofodotiko..thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...