therock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Psaxno kapoio software opou na orizeis ti arxeia tha antigrafoun kai pou,kai a ta antigrafei mia kai kali oste na min kathomai na to kano ena ena.
panos78 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Ίσως ο Total Commander να κάνει τη δουλειά που θες. Σίγουρα μπορεί να σου αντιγράφει, μεταφέρει από διάφορους φακέλους σε έναν αρχεία που έχουν κάτι κοινό.
smilefreeware Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 http://www.geocities.com/smilefreeware Πάρε το smile-backup. Το έχω φτιάξει εγώ, οπότε αν έχεις απορίες πές μου. Δουλεύει είτε άμεσα είτε με timer. (Υποστηρίζει και δίκτυο).
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Nai,na eksigiso peretero. Enoo ama exo merika arxeia se enan fakelo,na oriso px,3 apo aya na pane ston fakelo c:/1 ,alla 4 apo ayta ston fakelo c:/2 kai outo katheksis. OSte na min antigrapso ta prota arxeia sto feakelo,na perimeno meta ta epomeno,meta ksana perimeno ktl. Imouna safis tora?
panos78 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που λες μπορεί να γίνει με τον Total Commander όπως σου είπα και πιο πριν. Έχει μια λειτουργία που λέγεται: Διαχειριστής Εργασιών Υποβάθρου. Από εκεί ορίζεις ό,τι θες να μεταφέρεις, αντιγράψεις από οπουδήποτε για οπουδήποτε και μετά η διαδικασία ξεκινάει για όλα μαζί με τη σειρά που τα όρισες. Μπορείς να το βρεις εδώ.
therock Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ok tha to dokimaso tote,se eyxaristo file mou.
panos78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Αν δεν τα καταφέρεις, ρώτα. Δουλεύω με το πρόγραμμα αρκετά χρόνια και πολύ πιθανό να μπορώ να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.