zaskar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Το μήνυμα αυτό το πρωτοέγραψα στο topic σχετικά με το bandwidth αλλά λόγω πολύ μεγάλης απελπισίας και καημού όπως θα καταλάβεται το επαναδημοσιεύω και εδώ. Ζητώ την κατανόηση όλων. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Χάνω τα λογικά μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ζημιά που έπαθα: Πάω ωραία και καλά να εγκαταστήσω το NetLimiter 2 στο PC μου και μου εμφανίζει το μηνυματάκι σχετικά με το αν θέλω Firewall κτλ. Επιλέγω λοιπών Yes (σημείωση: εγώ έχω ήδη Norton Internet Security, όμως δεν μου απέκλειε να χρησιμοποιήσω και το firewall του NetLimiter το ίδιο το NetLimiter). Κάνω την εγκατάσταση και ζητά επανεκκίνηση. Την κάνω. Μετά λοιπόν από αυτό ο υπολογιστής δεν ξεκίνησε ποτέ. Πάω να μπω σε safe mode και εξακολουθεί να κολά (νεκρώνει και το πληκτρολόγιο). Πάω να κάνω εκκίνηση με CD και με το που πάω να μπω στο BIOS για να διαλέξω το First Boot Device, μου ξανακολλά. Τρελάθηκα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μετά από 10 επανεκκινήσεις και κολλήματα ακόμα και στο BIOS δεν ξέρω τι να πω. Please Help Me, Χάνω ένα PC ολόκληρο. Βοηθάτε αδέρφια, βουλιάζουμε. Στο πάτο πάμε.
wizzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 θα πρότεινα: 1) να πάρεις τον/τους σκληρούς από το PC και να τους βάλεις στο PC ενός φίλου, απλά για να δεις αν είναι ΟΚ από υλικής πλευράς. Κατόπιν, back up τα αρχεία που θες και μετά format. 2) Βρες στο manual της μητρικής του ποιο jumper κάνει CMOS CLEAR. Κάνε το, δες αν μπαίνει κανονικά στο BIOS και αν ναι, επανεγκατάσταση Windows. Πιστεύω ότι θα είσαι ΟΚ. Μην πανικοβάλλεσαι, shit happens. Κάνε post για οτιδήποτε άλλο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Please Help Me' date=' Χάνω ένα PC ολόκληρο. Βοηθάτε αδέρφια, βουλιάζουμε. Στο πάτο πάμε.[/quote'] Πωπω, που να σου συμβεί και τιποτα άλλο στη ζωή σου... Να προσέχουμε λίγο τους τίτλους που βάζουμε ε ?
Herculess Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Simparastasi oloi ston Zaskar! File se katalaveno.
doc1000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 κοίτα εμένα η υπόθεση μου μυρίζει ιο Blackmall... Την έπαθα κι εγώ πριν λίγες μέρες μιας και ο αδερφός μου δεν είχε βάλει την τελευταία έκδοση των virus definitions και τον άρπαξε από μια "φωτο" που του έστειλε κάποιος φίλος του και δεν ήταν άλλος απ' τον ιο μεταμφιεσμένο... Ο συγκεκριμένος ιος απενεργοποιεί όλα τα συστήματα ασφαλείας (firewalls, antivirus κλπ). Εγώ πήγα να βγάλω και να ξαναεγκαταστήσω το antivirus και κόλλησε ακριβώς έτσι στην οθόνη επανεκκίνησης των windows. Ούτε safe mode ούτε τίποτα! Αναγκάστηκα να βγάλω τον δίσκο και να τον βάλω slave σε άλλο PC για να τον καθαρίσω... Εκείνο που δεν πολυκολλάει βέβαια στην περίπτωσή σου είναι ότι το PC κολλάει και στο BIOS όπως λες... Πάντως scannαρε τον δίσκο σου με πολύ πρόσφατα ανανεωμένο αντιβιοτικό.
zaskar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ αδέλφια. Ακολούθησα τις πολύτιμες συμβουλές του wizzy, χωρίς όμως την μεταφορά δίσκου. Έκανα ένα Clear CMOS και με το που ξεκίνησα ήταν όλα πολύ ωραία και ανακουφιστικά. Πραγματικά σας Ευχαριστώ. Φιλε EXSARXEIA_CITY σου εύχομαι εσένα λοιπόν αν μετά από πολλές οικονομίες και πραγματικές θυσίες, αποκτήσεις ένα μηχάνημα που πέραν από το κάτι που αγαπάς είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για την τσέπη σου και τα όνειρά σου στον επαγγελματικό χώρο, και όταν και αν αυτό σου πάθει κάτι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να τα αντιμετωπίσεις όλα φυσιολογικά. Άσε εμάς τους άσχετους μα$%#@ες να αγχωνόμαστε. Εσύ άλλωστε δεν το έπαθες ποτέ αυτό. Τα ήξερες όλα μετά την βάφτιση. Δεν τα λέω αυτά για κακό, ούτε για να ανοίξω καυγά, αλλά βρε αδερφέ, όταν ιδρώνεις με το πρόβλημά σου και το μυαλό σου σταματά, έρχεται και ένας εξυπνάκιας να σου πουλήσει πνεύμα. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.