Προς το περιεχόμενο

imac + second monitor

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ναι, αλλά κάνει mirroring της πρώτης. Δηλ. ό,τι βλέπεις στην πρώτη (στην ενσωματωμένη) θα βλέπεις και στην δεύτερη.

Στους iMac Intel έχει αλλάξει αυτό, μπορείς να βλέπεις επέκταση του Desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yparxei sigoura hack gia to iBook mou pou eixe to idio provlima (mirroring). http://www.rutemoeller.com/mp/ibook/ibook_e.html Edo einai to programma. Des an to mixanima sou einai sto Supported Machines list. Episis opos leei kai sto site, einai pithano na kaneis zimia ston upologisti sou.

τέλεια, δεν έχω σκοπό να το κάνω στο ibook μου, δε βρίσκω και το λόγο! Ένας φίλος γραφίστας σκέφτεται για imac και θέλει να κρατήσει και τη παλιά του οθόνη με τη προοπτική να μπορεί να δουλεύει με δύο οθόνες, άντε να τον ψήσω να κάνει την αλλαγή να βρει την ησυχία του και αυτός και εγώ! Είναι user firendly το MacOS όπως και το κάνουμε, αυτό το burn folder τι να πω. Τέρμα τα τηλέφωνα του στυλ θέλω να κάψω ένα cd που πάω!

na rwthsw kai gw kati..se ena powerbook 12 mporw na kanw mirror thn othonh mou se mia 19ara,omws na exoun diaforetikh analysh?px sto mirror o powerbook na einai se 1024-768 kai h 19ara se 1280-1024 symantiko rwtaw gia mirror oxi gia epektash

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...