Προς το περιεχόμενο

Δίσκος άνω των 200gb

metatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an to pc moy anagnorizei ton eksoteriko maxtor one touch 150g (poy einai gyro sta 130 kanonika giga...) tha moy "dei 200ari disko???

ti pisteyetai???

exo winxp pro sp2...kai gigabyte ga-8srx mitriki...

(thelo na provo stin agora enos 200ari alla fovamai min pao gia malli kai vgo koyremenos...)

y.g. : mporo an agoraso ena disko kai do oti den paizei sto pc moy epeidi den ton "sikonei" na ton gyriso piso (p.x. sto plaisio...isos an po pos paei gia doro..na exo to dikaioma allagis...) kai na ton allakso me kati allo???

Δημοσ.

Εγω πιστεύω ότι μπορείς κάποια στιγμή να μάθεις πως βάζουνε χαρακτηριστικό/σωστό τίτλο στ threads σου...

3 χρόνια περάσανε... και ακόμα να μάθεις ?

Φιλικά k μεταξύ σοβαρού και αστείου :)

Δημοσ.

Φιλικά k μεταξύ σοβαρού και αστείου

krata ta pisteyo kai tis ypodeikseia soy gia ton eayto soy...

an exeis tin kali diathesi na apantiseis exei kalos, allios den vrisko kanena noima sto "kyrigma"

Δημοσ.

Παντως ο χαρακτηριστικός τίτλος "???" με έκανε να το δω μόνο με την 10 φορά που τον είδα. Και μπήκα από περιέργια να δω τι λέει. Ο billpeppas έχει δίκιο. Μην περιμένεις απαντήσεις σοβαρές. Και κάνε ένα edit για τον τίτλο και βάλε κάτι άλλο και όχι "???" γιατί μετά εσείς οι ίδιοι θα παραπονιέστε ότ η αναζήτηση βγάζει σαβούρες.

Επίσης αν ψάξεις λίγο το ερώτημα σου έχει απαντηθεί 3-4 φορές τώρα τελευταία.

Δημοσ.

Exete dikio kai oi dyo, min tin ksaxnete parapano, o men thelei apantisi kai o de taxi sto forum!

*Sxolio: otan sou apantisoun metatron, o epomenos pou tha exei to idio provlima me esena, den tha vrei to post sou logo ton"???" kai tha grapsi pali to idio post, me apotelesma na to krazoun oloi epidi den koitaxe se ayto to post.

**(min mou apantisete!)

Δημοσ.

Τίτλος: "Θα αναγνωρίσει μεγαλύτερο δίσκο?", "Θα τον δει τον 200άρι?", "Θα τον δει τον τιμημένο?", "Δίσκος άνω των 200GB. Πρόβλημα? ή θα τον δεί?"

Λύση: Service pack 2 και λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν δεν τον δει και πάλι ολόκληρο που είναι λίγο απίθανο θα τον χωρίσεις σε δύο partition των 100GB το καθένα. Άσε που καλό είναι να τον χωρίσεις έτσι και αλλιώς για να είναι ένα σκαλοπάτι πιο ασφαλή τα δεδομένα σου. Αν συμβεί κάτι περίεργο να ψάχνεις πως να σώσεις τα μισά και όχι όλα...

Παρόμοια thread : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133517 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132524 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132514

Δημοσ.

Είδες όλα απλά είναι. Και αφού είδα ότι άλλαξες τον τίτλο έχω μια γενική απορία. Για ποιο λόγο όταν αλλάζουμε τον τίτλο δεν αλλάζει αυτός που φαίνεται έξω στο forum? Το έχω πάθει και εγώ και το έχω δει και σε άλλους...

Δημοσ.
Για ποιο λόγο όταν αλλάζουμε τον τίτλο δεν αλλάζει αυτός που φαίνεται έξω στο forum?

Ρύθμιση του forum.Μόνο οι moderators/administrators μπορούν να αλλάξουν "κανονικά" τον τίτλο

Δημοσ.

Μπα, το έχω κάνει και εγώ σε δικό μου θέμα... Μπορεί να μην αλλάζει αν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος....Εγώ το έκανα σε θέμα χωρίς απαντήσεις. Ας πεί κάποιος ειδικός τι γίνεται.

Δημοσ.
Μπα, το έχω κάνει και εγώ σε δικό μου θέμα... Μπορεί να μην αλλάζει αν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος....Εγώ το έκανα σε θέμα χωρίς απαντήσεις. Ας πεί κάποιος ειδικός τι γίνεται.

Μπράβο,

Ο χρήστης μπορεί να το αλλάξει μόνο αν δεν έχει απαντήσει ήδη κάποιος :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...