metatron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 an to pc moy anagnorizei ton eksoteriko maxtor one touch 150g (poy einai gyro sta 130 kanonika giga...) tha moy "dei 200ari disko??? ti pisteyetai??? exo winxp pro sp2...kai gigabyte ga-8srx mitriki... (thelo na provo stin agora enos 200ari alla fovamai min pao gia malli kai vgo koyremenos...) y.g. : mporo an agoraso ena disko kai do oti den paizei sto pc moy epeidi den ton "sikonei" na ton gyriso piso (p.x. sto plaisio...isos an po pos paei gia doro..na exo to dikaioma allagis...) kai na ton allakso me kati allo???
billpeppas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πιστεύω ότι μπορείς κάποια στιγμή να μάθεις πως βάζουνε χαρακτηριστικό/σωστό τίτλο στ threads σου... 3 χρόνια περάσανε... και ακόμα να μάθεις ? Φιλικά k μεταξύ σοβαρού και αστείου
metatron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Φιλικά k μεταξύ σοβαρού και αστείου krata ta pisteyo kai tis ypodeikseia soy gia ton eayto soy... an exeis tin kali diathesi na apantiseis exei kalos, allios den vrisko kanena noima sto "kyrigma"
billpeppas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Φιλικά και μεταξύ σοβαρού και αστείου με αυτό που μόλις έγραψες δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να απαντήσω στην ερώτησή σου
spirosta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Παντως ο χαρακτηριστικός τίτλος "???" με έκανε να το δω μόνο με την 10 φορά που τον είδα. Και μπήκα από περιέργια να δω τι λέει. Ο billpeppas έχει δίκιο. Μην περιμένεις απαντήσεις σοβαρές. Και κάνε ένα edit για τον τίτλο και βάλε κάτι άλλο και όχι "???" γιατί μετά εσείς οι ίδιοι θα παραπονιέστε ότ η αναζήτηση βγάζει σαβούρες. Επίσης αν ψάξεις λίγο το ερώτημα σου έχει απαντηθεί 3-4 φορές τώρα τελευταία.
Pappyroys Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Exete dikio kai oi dyo, min tin ksaxnete parapano, o men thelei apantisi kai o de taxi sto forum! *Sxolio: otan sou apantisoun metatron, o epomenos pou tha exei to idio provlima me esena, den tha vrei to post sou logo ton"???" kai tha grapsi pali to idio post, me apotelesma na to krazoun oloi epidi den koitaxe se ayto to post. **(min mou apantisete!)
metatron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 proteinetai ena titlo antiprosopeytiko gia ayto to topic kai ego to allazo eyxaristos (gia tin taksi sto forum)
metatron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 a, kai mia apantisi an einai dynaton! eyxaristo!!!!
spirosta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Τίτλος: "Θα αναγνωρίσει μεγαλύτερο δίσκο?", "Θα τον δει τον 200άρι?", "Θα τον δει τον τιμημένο?", "Δίσκος άνω των 200GB. Πρόβλημα? ή θα τον δεί?" Λύση: Service pack 2 και λογικά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν δεν τον δει και πάλι ολόκληρο που είναι λίγο απίθανο θα τον χωρίσεις σε δύο partition των 100GB το καθένα. Άσε που καλό είναι να τον χωρίσεις έτσι και αλλιώς για να είναι ένα σκαλοπάτι πιο ασφαλή τα δεδομένα σου. Αν συμβεί κάτι περίεργο να ψάχνεις πως να σώσεις τα μισά και όχι όλα... Παρόμοια thread : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=133517 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132524 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132514
metatron Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 eyxaristo! idi anefera oti exo sp2 sta winxp poy exo...
spirosta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Είδες όλα απλά είναι. Και αφού είδα ότι άλλαξες τον τίτλο έχω μια γενική απορία. Για ποιο λόγο όταν αλλάζουμε τον τίτλο δεν αλλάζει αυτός που φαίνεται έξω στο forum? Το έχω πάθει και εγώ και το έχω δει και σε άλλους...
billpeppas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Για ποιο λόγο όταν αλλάζουμε τον τίτλο δεν αλλάζει αυτός που φαίνεται έξω στο forum? Ρύθμιση του forum.Μόνο οι moderators/administrators μπορούν να αλλάξουν "κανονικά" τον τίτλο
pkoutsias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μπα, το έχω κάνει και εγώ σε δικό μου θέμα... Μπορεί να μην αλλάζει αν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος....Εγώ το έκανα σε θέμα χωρίς απαντήσεις. Ας πεί κάποιος ειδικός τι γίνεται.
billpeppas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μπα, το έχω κάνει και εγώ σε δικό μου θέμα... Μπορεί να μην αλλάζει αν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος....Εγώ το έκανα σε θέμα χωρίς απαντήσεις. Ας πεί κάποιος ειδικός τι γίνεται. Μπράβο, Ο χρήστης μπορεί να το αλλάξει μόνο αν δεν έχει απαντήσει ήδη κάποιος
metatron Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 agorasa ena 200ari kai ton eide ok... o fovos moy eixe tin aitia stin poly palia mitriki poy exo...alla telos kalo ola kala! sygnomi an esfala kapoy...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.