Προς το περιεχόμενο

apple apo australia

yiorgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου γραφω τι μου ειπαν σε αλλο forum, σχετικα με την εγγυηση Apple στην Ελλαδα:

Κοίτα πως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της apple στην Ελλάδα δηλ. Apple Hellas. Υπάρχει η εταιρία Rainbow η οποία είναι IMC όπως σου είπα δηλ. λειτουργεί ως ανεξάρτητος μεταπωλητής της apple και με ειδική συμφωνία με την apple. Τουτέστιν, παρέχει υποστήριξη, service και εγγύηση ενός έτους, μόνο για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί αποκλειστικά από αυτήν ή από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της. Το apple care protection plan δεν υφίσταται ούτε πωλείται στην Ελλάδα άρα έστω κι αν το έχεις αγοράσει από άλλη χώρα, δεν έχει καμμία ισχύ.
Δημοσ.
an to laptop to kratas sta xeria ti na sou poun sto telonio?kyrioi einw ergalio mou!!

Δεν έχω ταξιδέψει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τώρα τελευταία αλλά θυμάμαι πως πριν από 8 χρόνια, αν επέστρεφες από ταξίδι με laptop χωρίς να το έχεις δηλώσει όταν έφευγες από Ελλάδα, το πλήρωνες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν έχω ταξιδέψει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τώρα τελευταία αλλά θυμάμαι πως πριν από 8 χρόνια, αν επέστρεφες από ταξίδι με laptop χωρίς να το έχεις δηλώσει όταν έφευγες από Ελλάδα, το πλήρωνες...

Ακριβώς. Με την έξοδό σου από τον χώρο της ΕΕ (είτε αυτός είναι Ελλάδα είτε οποιοσδήποτε άλλος) δηλώνεις ό,τι θέλεις να επανεισάγεις και καταγράφεται - θεωρητικά καταγράφεται serial number κλπ.

Δημοσ.
an to laptop to kratas sta xeria ti na sou poun sto telonio?kyrioi einw ergalio mou!!

Ακριβως ετσι ειναι...Δεν απασχολει ιδιατερα το τελωνειο ενας φορητος. Αν εχεις βεβαια τρεις μπορουν να σε βαλουν να τους εισαγεις, με τους αναλογους φορους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...