Rayman_FMC Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 psaxnw kati sto pio fthno DVD/DivX player pou uparxei stin agora (DivX support einai MUST). Kati isos mikro se megehos... oti na'ne, ala fthino, opios kserei pou tha vrw kati tetio as mou pei parakalw.
privateer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Sony NS32/52 Dialexe analoga me ta posa euro 8es na dwseis kai pare
NiTroGen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Το Sony NS32 είναι προσφορά στα Carrefour με 69€. Είναι από τα καλύτερα DVD/DivX player της αγοράς. Και μόλις το πάρεις: http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS33&f=fw&l=en
zavlakas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Προτιμησε καποιον player με MTK chip, το οποιο θα εχει και καλο custom firmware support...
logica1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 ρε ζαβλακα εσυ που ξερεις, θελω ενα divx player φετα, για τους γονεις μου, οποτε δεν με ενδιαφερει τοσο η αποδοση, οσο το να υποστηριζει 100% Ελληνικους υποτιτλους, μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις 2-3 μοντελα? και κατι αλλο, μηπως ξερεις αν βγαινει κατι καλο οσονουπο που να αξιζει να κανω καθολου υπομονη? Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
zavlakas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Oλα τα players που αναφερονται εδω... http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=category&id=8 διαθετουν firmwares, με υποστηριξη της ελληνικης γραμματοσειρας...
logica1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 αν σας ειναι ευκολο ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα δικο σας top 5 απο αυτα τα playerz?? συγνωμη αν σας κουραζω, αλλα πραγματικα χαθηκα με ολα αυτα τα μοντελα απο την λιστα! zavlaka σε ευχαριστω παρα πολυ.
zavlakas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δεν μπορω να σου αξιολογησω ολα τα μοντελα... Δεν τα ξερω... Μπορω να σου δωσω πληροφοριες μονο για τις βελτιωσεις που περιεχονται στα custom firmwares... Τεχνικες πληροφοριες για τα μοντελα, μπορεις να βρεις στα sites των κατασκευαστριων εταιριων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.