chek2fire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 παιδια εχω εγκαταστησει εδω και καιρο τους driver 4in1 απο το συνοδευτικο cd με την mobo ASROCK P4V88 σημερα πηγα στο site via arene και ειδα οτι υπηρχαν καινουργιοι driver 4in1 τους κατεβασα πηγα να τους εγκαταστησω με αποτελεσμα να μου πεταξει μια ωραια μπλε οθονη.ξερει κανει να μου πει μηπως εκανα τιποτα λαθος?? υποψη οτι στα συμβατα chipset με τους driver εχει και το δικο μου για πειτε καμια ιδεα
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 mporei na etixe.dokimase na tous xanaperaseis.pantos oso kairo ixa via oti kai na tou ixa balei apo ta new den mou ixe petaxei pote mple othoni.
mohic4n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ekanes unistall prwta tous palaious drivers? An oxi, tote safe mode, unistall tous palaious klp klp... Kai kalh tuxh.
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 an kai apo pano na tous rixeis pali tous dexetai.den thimame na tous ixa kanei pote uninstall tous palious.
pasyvr6 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κάνε απεγκατάσταση όπως είπαν και τα παιδιά και πάρτο κατευθείαν απο εδώ http://www.asrock.com/support/Download/dl_p4v88.htm
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 stin viaarena exei panta pio new drivers apo oti sta site.sta site argoun kamia fora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.