Προς το περιεχόμενο

Απλές ερωτήσεις για java εφαρμογές/παιχνίδια στο κινητό..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.. Μόλις σήμερα πήρα μια θύρα υπέρυθρων για το pc, και συνέδεσα προς το παρόν το κινητό μου (Sony Ericsson k300i). Ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ, εκτός απο τα "τετριμμένα", δηλαδή τη μεταφορά fotos,videos απο και προς το κινητό, "ενθουσιάστηκα" με το MyPhoneExplorer που βρήκα, και σου μεταφέρει τα πάντα στο pc, απο κατάλογο, μυνήματα, τα πάντα...

Τέλος πάντων.. Το ερώτημα μου αφορά τα java games και εφαρμογές.. Οκ, ξέρω ότι δεν παίζουν όλα παντού, βρήκα και κατέβασα απο κάπου ένα πακέτο απο 1000 περίπου java games, έλεγε βέβαια μέσα, ότι έχουν δοκιμαστεί σε motorola (αλλά λογικά πρέπει να παίζουν σε οποιοδήποτε κινητό έχει java). Αλλά δοκίμασα 2-3, και καταρχάς, σε όλα έβλεπα ένα μικρό μόνο μέρος της οθόνης. Ίσως λόγω διαφορετικής ανάλυσης της οθόνης. Το θέμα είναι όμως, ότι σε ένα που έβαλα, πάλι έβλεπα μόνο το πάνω μέρος της οθόνης, αλλά ενώ μπορούσα να αλλάξω κάποια επιλογή (συγκεκριμένα έβλεπα το "play", και πατώντας το μοχλό προς τα κάτω, πήγαινε προφανώς σε κάποια άλλη επιλογή, που όμως δεν έβλεπα εγώ). Και μετά οποιοδήποτε κουμπί και να πατούσα, όχι μόνο δεν άρχιζε το παιχνίδι, αλλά ούτε να βγω μπορούσα. Με τίποτα. Ούτε να κλείσει το κινητό δε μπορούσε. Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία και την ξαναέβαλα, που δε νομίζω να είναι και ό,τι καλύτερο.. Μήπως μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να αλλάξω την ανάλυση απο τα παιχνίδια και να μπορώ να τα παίξω? Ή έστω να βγω αν δε δουλεύει??

Και κάτι άλλο, υπάρχει κανένας κίνδυνος με τα java games? Υπάρχει περίπτωση απο μη-συμβατό παιχνίδι/εφαρμογή να πάθει βλάβη το κινητό??

Δημοσ.

Φίλε μου έχω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο κινητό. Όμως ανεκάλυψα πως εάν κρατήσεις πατημένο ενώ είσαι μέσα σε οποιαδήποτε Τζάβα εφαρμογή το κουμπί της επιστροφής (αυτό με το κυρτό βελάκι προς τα αριστερά), τότε θα σε ρωτήσει το κινητό εάν θες να βγείς απο την εφαρμογή αυτή.

Εμένα το κινητό μου μετά απο την διαδικασία που περιέγραψες (αφαίρεση της μπαταρίας ενώ έτρεχε μια εφαρμογή) σταμάτησε να παίζει κάποιες Τζάβα εφαρμογές που έτρεχε πριν!! Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά έχω δοκιμάσει χιλιάδες προγράμματα και μερικές φορές τρέχουν, μετά τα σβήνω και τα ξανακατεβάζω στο κινητό και πλέον δεν τρέχουν! Καμιά ιδέα;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...