antonis_wrx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πάω να εγκαταστήσω τον ff 1.5 (είχα τον 1.0.7 στα linux). Αποσυμπιέζω το tar και πάω να τρέξω το ./firefox-bin μου πετάει ./firefox-bin: error while loading shared libraries: libmozjs.so: cannot open shared object file: No such file or directory δίνω urpmi libmozjs.so αλλά μου δίνει already installed. Σκέφτηκα (ίσως βλακωδώς ότι φταίει η 1.0.7 που υπάρχει και την απεγκαθιστώ τελείως). Τώρα το firefox-bin μου δίνει το ίδιο μήνυμα λάθους ένω το urpmi θέλει να κατεβάσει όλο το παλιότερο firefox ή thunderbird ή mozilla... Καμία ιδέα;
xaxa1982 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Για προσπάθησε να πατήσεις ./firefox και όχι ./firefox-bin.Το εκτελέσιμο είναι το firefox και όχι το firefox-bin...
insomnix Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Πάω να εγκαταστήσω τον ff 1.5 (είχα τον 1.0.7 στα linux). Αποσυμπιέζω το tar και πάω να τρέξω το ./firefox-bin μου πετάει ./firefox-bin: error while loading shared libraries: libmozjs.so: cannot open shared object file: No such file or directory δίνω urpmi libmozjs.so αλλά μου δίνει already installed. Σκέφτηκα (ίσως βλακωδώς ότι φταίει η 1.0.7 που υπάρχει και την απεγκαθιστώ τελείως). Τώρα το firefox-bin μου δίνει το ίδιο μήνυμα λάθους ένω το urpmi θέλει να κατεβάσει όλο το παλιότερο firefox ή thunderbird ή mozilla... Καμία ιδέα;Ναι, αλλα που θες να τον εγκαταστησεις, στο /home η σε directory που ισως θελει δικαιωματα root;
antonis_wrx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 το ./firefox-bin το δίνω σαν root οπότε λογικά δεν παίζει τέτοιο πρόβλημα...
xaxa1982 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Αφού σου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με την βιβλιοθήκη-αρχείο libmozjs.so,κάνε την απεγκατάσταση και ξανα-εγκατέστησέ την μήπως κάπου εκεί στράβωσε κάτι...
antonis_wrx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 την απεγκατέστησα και μαζί της έφυγε όλος ο ff... τώρα που τον εγκατέστησα πάλι τον ff δεν εγκαταστάθηκε η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη... με ποια εντολή την εγκαθιστώ, από την στιγμή που υπάρχει στο tar? να μην την κατεβάζω με το urmpi καθώς έχω pstn και είνια γύρω στα 9mb απ ότι βλέπω...
NoD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είναι σίγουρο αυτό που θα σου πω.Ίσως θα έπρεπε να την βάλεις στο /usr/lib/ για να είναι "ορατή" από τον firefox όταν προσπαθείς να τον εγκαταστήσεις.
Dimmu_Borgir Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ο firefox δεν είχε installer σωστά; Αν δεν είχε τότε δεν παίζει ρόλο που θα το βάλεις. Το πρόβλημα είναι μάλλον με τη library. Κατέβασε τα sources κανε compile με --prefix=/usr και δοκίμασε να τρέξεις το firefox ξανά
insomnix Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Καλα, αυτη η library δεν θα πρεπει να υπαρχει μεσα στα cds; Για κανε μια ερευνα: Configure your computer-> Software->Install software Κανονικα με ενα search θα πρεπει να την βρεις.
antonis_wrx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 το θέμα είναι ότι την εμφανίζει σαν εγκατεστημένη αλλά για κάποιο λόγο δεν την βλέπει ο ff... Installer δεν είχε... το firefox-bin υπέθεσα εγώ ότι είναι ο installer. Από που κατεβάζω τα sources?
Thresher Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Sto official site 8a to exei alla psakse episis kai an exei kapoio faq me auto pou sou ekane mipws kai vreis kapoia lysh. Logika exeis psaksei sto Google kai den vrhkes tpt?
antonis_wrx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 έριξα μια ματιά στον Γούγλη, βρήκα για την 1.0.7. Στo official site δεν βρήκα κάτι...
Thresher Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 An psaksei ligo kalytera 8a vreis to http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.1/source/ Kalh epitixia
antonis_wrx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 33mb!! Ω θεοί! Απο τα πρώτα πράγματα που θα κάνω μόλις βάλω dsl σε καμία 15άρα μέρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.