Προς το περιεχόμενο

lg 1950sq ή lg 1980q ή acer AL1951as


mount

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε λιγάκι!

Αρχικά ξεκίνησα για την 1950sq. Καλά χαρακτηριστικά (700:1 contrast, 300 brightness) αλλά δεν υπήρχε πουθενά να την δω! Είδα αργότερα την 1980, καινούργια αλλά όχι με πολύ καλά χαρακτηριστικά (500:1, 250). Τα χρώματα ήταν κάπως άτονα. Τέλος έριξα και μια ματιά στην acer AL 1951as με crystal bright. Πολύ κάλή εικόνα, καθαρή με έντονα χρώματα. Ήταν δίπλα στην eizo s1910 και φαινόταν να είναι ακόμα καλύτερη και από αυτήν.

Ποια από τις τρεις θα μου προτείνατε; Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, μόνο επεξεργασία εικόνας, και office, άντε και κανένα dvd. (τα λεφτά δεν φτάνουν για eizo)...

Δημοσ.

A)an asxolise me epexergasia kai theleis poly kalh othoni pare eizo (axiopistes kai me 5 xronia eggyhsh kai pistepse me den sygkrinontai me kammia)

B)LG einai kales gia thn timh toys alla panta fthines kai den sygkrinonte me eizo

C)MAKRIA APO ACER.Den exei katholou support apo ellada kai genika exei proionta pou eykola xalane.

 

 

LG exei 0 pixel ston xwro sou gia 3 xronia

EIZO exei 5 χρόνια ηλεκτρονικά, 3 χρόνια το Panel, ZERO PIXEL ΕΓΓΥΗΣΗ τους πρώτους 6 μήνες από την επίσημη αντιπροσωπεία Media Vis

...

ACER 3 xronia alla...oxi 0 pixels(toulaxiston kanena katasthma den to anaferei)

kai apo yposthrixh sthn ellada einai...

Δημοσ.

Έχω την lg 1950sq.Πραγματικά πολύ καλή οθόνη αλλά αν είχα τα λεφτά θα έπαιρνα σίγουρα την 1980q.Οι οθόνες στα μαγαζιά είναι συνήθως αρύθμιστες και με σύνδεση σε vga.Aν η acer που είδες είναι με γυαλιστερή επιφάνεια καλύτερα να μην την πάρεις,γιατί δημιουργούνται αντανακλάσεις πάνω στην επιφάνειά της.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Όσον αφορά τις "γυαλιστερές" όντως αντανακλούν αλλά τόσα χρόνια με CRT το ίδιο δεν ήταν; Μου είπαν βέβαια ότι δεν μπορείς να δουλέψεις πολλές ώρες λόγω φωτεινότητας αλλά δεν μπορείς να μειώσεις το brightness; Απ' όσα έχω ακούσει οι Acer δεν είναι και τόσο αξιόπιστες (δίνουν βέβαια εγγύηση για 4 καμένα pixel).

Για Eizo το ξέρω ότι είναι πολύ καλή αλλά ακριβή και δεν μου άρεσε εξωτερικά. Μπορεί να ακούγεται κουφό αλλά αν δεν σου αρέσει εξωτερικά η οθόνη, για μένα είναι πρόβλημα.

Τέλος οι Samsung είναι αρκετά καλές αλλά ακόμα περιμένω τα καινούρια μοντέλα (970P, 940T).

Ξέρατε ότι η samsung δίνει εγγύηση 0 pixel για την 913Ν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...