ipnotistis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά, τα φώτα σας! Κατέβασα τα directX9.0c (install kai oxi live) για να τα βάλω. Πάω στο Run και γράφω "dxdiag" (όπου μπορούμε να δούμε τι έκδοση έχουμε) και βλέπω ότι εχει ακόμα τα παλιά! τα directX9.0b... τι στο διάολο να κάνω? εκανα επανεκκινήσεις.. το ξαναεγκατέστησα.. τζίφος.. αυτα τα 9.0b επιμένουν...
xitos7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ Directx9.0c ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45mb ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
john_the_tiger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ Directx9.0c ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45mb ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κι εγω το ιδιο προσπαθησε να το κατεβασεις ή να το βρεις απο αλλου... π.χ. περιοδικα κ.λ.π.
Blackjim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 to'xa pathei giati eixa ena cd twn WinXP Pro pou eixe enswmatwmeno to SP2. OMWS to directX 9 pou eixe mesa eixe kapoia arxeia se beta ekdosi kai etsi de mporousa na perasw to swsto apo panw me tpt. Moni lysi , vrika allo cd twn Xp kai perasa to SP2 apo to site tous.
unknowns5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 kanto uninstall kai reinstall. (tora tha mou peis oti de ginete uninstall to DirectX...) :| ti na kaneis.. auta exei i zoi. gia pigene des apo to DxDiag ta DirectX Files ti ekdoseis ine... mipos kai egine i egkatastasi aplos den sou leei tin version sosta. [leme tora].
Blackjim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 den mporeis na to ksilwseis etsi apla to DirectX megalos mpelas...
ipnotistis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 den mporeis na to ksilwseis etsi apla to DirectXmegalos mpelas... ΑΚΡΙΒΩΣ uninstall directX = ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ λυση ήταν το φόρματ.. Τελικα το όλο θέμα ηταν απίστευτα ΧΑΖΟ και ΗΛΙΘΙΟ.... Απλά έπρεπε να κάνω ενημέρωση των drivers της κάρτας γραφικών.. το θέμα είναι να το σκεφτεις την καταλληλη στιγμη... Εγω το σκέφτηκα μετα το φορματ.. τεσπα... Τουλαχιστον έχω μπακ απ όλα όσα θελω.. Ευχαριστώ παιδια.
eretzum33 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ έχω ένα περίεργο πρόβλημα: Έκανα την εγκατάσταση του DirectX 9.0c κανονικά, στο DxDiag εμφανίζεται η καινούρια έκδοση αλλά όταν πάω να εγκαταστήσω το NFS μου εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν έχω εγκατεστημένη την 9.0c και πρέπει να πάω να την αναβαθμίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.