yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Jimmy, olsa osa aneferes os pithanes aities gia to oti kanei 2-3 bdomades na fortosei h mpara "Continue game" einai adiafora. Mia einai h aitia: O kataramenos sklhros pou trexei stis 4.200 strofes. Einai klasiko problhma ton laptops...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ναι ε? ποοοο .... δλδ δεν έχει πια άλλο gaming ... βασικά αυτό το είχα ψιλιαστεί με το που εγκατέστησα το ISS 5 , ενώ έιχε φοβερά γραφικά (δεν μου έκανε <<νερά>> , ξαφνικά άρχισε να κολάει ... έτρωγε όμως τρελό κόλλημα.... και δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει.... Thanks πάντως για την ενημέρωση... απο εδω κ πέρα θα έχω το νου μου σε αυτά τα άκρως σημαντικά πράγματα....
sotakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 poios akuros exei ftiaxei ta statistika????o sorentino xeiroteros kata polu apo ton metrio xioth.....kai h aek san sulogos xaraktirizetai plousia....:P:Puninstalll grigoraaaaaaaaaaa
apaixtos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 to game telika einai opws to perimena...dilali gia ta panigiria...to parousiazeis ws teleftaio manager ths season kai einai otinanai.proxeiro se polla kai eidika sta statistika.twra plirwnoun to diazigio me th SI...kala na pathoun...fm 2006 kai ta miala sta kagela!!!
nzeppos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Πες τα, fm2006, τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα άμα βαριούνται όσοι δεν είναι φανατικοί του manager. Για τους οπαδούς του fm όμως δεν έχει καν νόημα να κοιτάξουν παραπέρα. Ωστόσο μ'αρέσουν τα γραφικά αγώνα του CM2006, έτυχε να τα δω πρόσφατα, μακάρι ένα από τα επόμενα FM να βελτιωθεί στον τομέα αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.