Sonick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia,mou irthe ena email apo tin yahoo kai kala,pou leei epeidi exei gemisei o server tous apo polla accounts kai theloun na doun poia einai active na kanw forward to email se toulaxiston 10 alla email accounts,alliws diagrafoun to diko sou account. Mou peirazei spam i istoria.Gnwrizei kaneis tipota?
savvas_cafe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 σιγουρα ειναι spam...μην ψαρωνεις..αποκλειεται να γεμισε ο server της yahoo...
polidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Spammmmmmmm XAXAXAXAXA!!!!! Akou na gemise o server tis yahoo.
Diomedes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Χαλαρά σπαμ, κουμπάρε! Αν πάντως έχεις αμφιβολίες, πες μου να σου στείλω πρόσκληση να πας στο Τζι-μέηλ που δεν πρόκειται να γεμίσει στον αιώνα τον άπαντα! (κι εγώ στο yahoo ήμουν για χρόνια μέχρι που με καλέσανε στο Τζι-μέηλ κι από τότε όλα είναι τζιτζί!)
nthanasis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Το ιδιο εχουν κανει και με το account του hotmail ειχαν στειλει ιδιο spam
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως οι spammer έχουν φαντασία, αυτό τους το παραδέχομαι
takis456 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δεν πιστεύω ότι είναι spam.. περισσότερο hoax θα έλεγα ότι είναι. Όταν κάποια εταιρία (όπως η yahoo) θέλει να σβήσει inactive accounts δεν τους στέλνει emails αλλά αντιθέτως κοιτάει ποιοι δεν έχουν μπει για κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. για 4 μήνες) για να δούνε τα emails τους και τους σβήνει το account ή τους σβήνει όλα τα μηνύματα. (Τα πάντα κρατούνται στην database τους οπότε είναι εύκολο να δουν το last acess time)
panos78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ λαμβάνω τέτοια 5 με 6 κάθε μέρα με διάφορες αιτιολογίες. Πολλά έχουν και ιούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.