mjmj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 αντιγραφω απο το utorrent: global maximum number of connections: 150 maximum number of connected peers per torrent: 80 number of uplod slots per torrent: 4 Οι παραπανω τιμες ειναι οι default. Τι να αλλαξω για καλυτερη ταχυτητα?
chripapa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Συμπληρώνω τον mjmj: Uploaded slots:4 Connections (Global):150 Max active downloads:2 Αν μπορείτε να μας πείτε και εδώ τι βάζουμε......
sotos65 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Κάνω δοκιμή μ' αυτό τώρα, και έχω τις default ρυθμίσεις (αυτές που έχετε ήδη αναφέρει). Για την ώρα μια χαρά πάει (γύρω στα +40kB/sec στο download).
bugsbunnie Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Gia na kaneis swsto cap sto upload sou sou sunistw na breis kai na katebaseis to netlimiter, apo kei 8a mporeis na mplokareis sunolika to upload sou mono gia to utorrent h opoio allo client katw apo 10, giati an kaneis cap mesa apo ton client mporei na baleis na kaneis seed se deka arxeia me 3kb kai sunolika as poume na bgainei 30kb/s upload pragma adunato gia 128kbits opote mpoukwnei pali h grammh! To kalutero pou mporeis na kaneis einai na uposthrixhs to ena arxeio pou katebazeis/katebases kai meta na asxolhse me alla! Kai otan kaneis seed isxuei pali to idio pou eipa oti sundeeses me pollous xrhstes kai mpoukwnei h grammh.....
sotos65 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Από public μόνο. Δεν έχω κάνει εγγραφή σε κανένα private, ούτε ξέρω και πολλά τέτοια. Εξάλλου dsl έχω μόνο τρεις βδομάδες τώρα, και δεν είχα ασχοληθεί ξανά με torrents... Btw, αυτό που λέει ο bugsbunnie πρέπει να το προσέξεις (κι όλοι όσοι κατεβάζουν με torrents). Πρέπει να μπει κάποιο όριο στο upload που να σχετίζεται με το ανώτατο όριο της γραμμής, να είναι μάλιστα λίγο μικρότερο. Διαφορετικά επηρρεάζεται αρνητικά το download. Δεν είναι πάντως απαραίτητο να γίνει μέσω τρίτου προγράμματος, όπως το netlimiter. Ο περιορισμός μπορεί να γίνει από το (για το μTorrent) options>preferences>network options>global maximum upload rate, οπωσδήποτε κάτι διαφορετικό από το "0" που είναι default.
-HTF-Sniper-COL- Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 το μυστικο για καλο κατεβασμα στα torrents ειναι να εχει αρκετους seeders και leechers και να κατεβαζετε ανα ενα το αρχειο οχι πολλα μαζι εγω με αυτο το "κολπο" κατεβαζω με 60-63kb/s σε dsl 512/128
mastino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 βασικα και εγω ειχα αναλογο προβλημα . χρησιμοποιω bitcomet 0,6 το προβλημα λυθηκε οταν εκανα τα εξης: 1)εκανα port forwarding την 10334 πορτα του bitcomet στο ρουτερ μου 2)κατεβαζω ενα αρχειο τορεντ κα8ε φορα και οχι πολλα μαζι 3)εκανα τις ρυθμισεις που λεει εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626 ετσι ενω κατεβαζα με 5-20 kbps* και μεσο ορο 12 kbps τωρα κατεβαζω με 22-46 kbps* και μεσο ορο 32 kbps *παραθετω ελαχιστη και μεγιστη ταχυτητα που εχω παρατηρησει.χ8ες για μια στοιγμη κατεβαζα με 52 kbps που ειναι πανω απο το οριο της συνδεσης μου και δεν ξερω πως εγινε αυτο!!!!! παντως τα κατεβασματα ειναι αριστης ποιοτητας και πανε ολα ρολοι και εχω βρει την υγεια μου πλεον εχω οτενετ 384 και κατεβαζω απο trackers με πολλους seeders πρακτικα κατεβαζω μια ταινια των 700mb σε περιπου 8 ωρες.
chripapa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 πρακτικα κατεβαζω μια ταινια των 700mb σε περιπου 8 ωρες. Αααααααχ!Εγώ κατεβάζω αυτά τα 700mb σε καμμιά 20 ώρες!Άντε ίσως λίγο λιγότερο....
migel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα . Επειδή διαβάζω αρκετά προβλήματα σχετικά με torrent και μικρές ταχύτητες μπορώ να σας πω οτι : Είμαι με σύνδεση adsl/isdn 384/128 ACN ( Altec ) . Modem: Thomson SpeedTouch 530i συνδεδεμένο σε Network Adapter . Πόρτα δεν έχω κλείσει/ανοίξει καμμιά . Κατεβάζω με το utorrent-1.4.1-beta-build-419 και με ταχύτητες 38~42 και δεν έχω διαφορά είτε κατεβάζω απο Private ή απο οπουδήποτε αλλού . Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στο utorrent δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτά που αναφέρονται παραπάνω ή σε άλλα θέματα . network ρυθμίσεις: torrent ρυθμίσεις: Δηλαδή αυτή τη στιγμή στην λίστα υπάρχουν 19 αρχεία για download και 32 seeding ( 38,8 kb/s download / 8 kb/s upload ) . Τα παραπάνω τα ανάφερα μόνο και μόνο για να σας δείξω οτι δεν παίζουν τόσο ρόλο οι ρυθμίσεις του Χ προγράμματος αλλά τα πιταρισμένα dslam ή ο provider ή η εσωτερικές γραμμές σπιτιού ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο . Φιλικά.
nickritikos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 paidia exw syndesi 768 kai arxeio 1.GB to katevazw me taxythta (apo μtorrent) me ~65 kb einai kalo??? pws borw aftin tin taxitita na tin kratisw sta8eri gt mou peftei se diastimata ~20kb:(
@@hello@@ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 paidia thelo na brw ena kalo torrent na katebazw tanies mporitai na mou pite kai to site plsssssssssss :>
Dimitris22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 An kai den vlepo ton logo na apagoreyete i dimosieusi tetion istoselidon giati den parexontai ka' anagki gia paranomo iliko opos episis kai stin home page tou insomnia eixe thixti thema gia tetiou eidous selida me kapio provlima pou antimetopize sto poli prosfato parelthon. Anyway dose sto Google "''''torrent sites""" kai tha sou vgali xiliades apotelesmata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.