Biull Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Οταν λέω έλιωσα εννοώ ότι κάθησα λίγο και έψαξα και η κάρτα έχει τρελές δυνατότητες και κορυφαίο chip. Υποστηρίζει τα τελευταία εφέ σε παιχνίδια και αυτό την κάνει ξεχωριστή. Αλλά πέρα από αυτά η κάρτα δεν έχει καλή υποστήριξη drivers (άλλωστε creative είναι) και επίσης δεν υπάρχει καθόλου υποστήριξη για linux. Και επίσης δεν δίνει κανένα τεχνικό στοιχείο για το chip για να ξεκινήσει ανάπτυξη υποστήριξης. Κοινώς είναι σαν να σου λέει έλα σκάσε λεφτά και σε 2 χρόνια εδώ θα είμαι να μου ξανασκάσεις. Ναι βρε συ το κατάλαβα!Αυτό ήθελα και εγώ!Να μου πείς εντυπώσεις από αυτά που διάβασες στα reviews! Και κάτι άλλο!Με το remote controll της platinum έκδοσης τι κάνεις;Τι δυνατότητες σου δίνει δηλαδή;Σε ένα review διάβασα οτι αλλάζεις τραγούδι και την ένταση του creative player(δηλαδή του software που σου δίνει η creative για την ακρόαση cd,mp3 κτλπ),αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η πληθώρα των πλήκτρων που έχει,δεν μπορεί όλα αυτά τα πλήκτρα να είναι για την ένταση και την αλλάγή των κομματιών(άντε να έχει και κανα δύο ακόμα για να αλλάζει εφέ)!Ξέρει κανένας να μας πέι;Άρχισα να προσανατολίζομαι προς την platinum μιάς και η αναβάθμιση από xtreme music σε platinum δεν γίνεται για εμάς εδώ στην Ελλάδα μιάς και κανένας δεν το φέρνει! Α ρε καταναλωτική κοινωνία!Για μιά κάρτα των 26Ε ξεκίνησα και θα καταλήξω σε μια των 168Ε!(Παραπάνω δεν πάει,όσο και αν με γοητεύει η X-Ram των 64MB που έχουν οι Fatal1ty και Elite Pro!)
spirosta Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως το remote control πρέπει να είναι κορυφαίο. Πρέπει να έχει τέσσερα πλήκτρα με δυνατότητα scroll πάνω πάνω.
Biull Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ναι όντως τα έxω δεί αυτά τα scroll buttons και είναι έρωτας,αλλά τι κάνουν;Σε κανένα review δεν λέει! Και κάτι άλλο:πού μπορώ να δώ πόσο έξω βγαίνουν τα κουμπιά της έντασης που έχει πάνω το bay?θα κλείνει το καπάκι του κουτιού;
Biull Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Καμία photo κοντινή του remote για την platinum να δούμε τι κάνουν τα κουμπιά υπάρχει βρε παιδιά; Ή έστω κανένας που το έχει γίνεται να μας πεί τι σου προσφέρει;Τι κουμπιά έχει; Thanks.......
Biull Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Λοιπόν αγόρασα την X-fi Platinum! Το front bay και το remote είναι τέλεια! Η ποιότητα του ήχου(στα default) είναι ίδια με την SoundMax που ήταν on-board στην motherboard μου!Μπορώ να πώ οτι με απογοήτευσε αυτό!Δοκιμάστηκε βέβαια στα Yamaha 2.1 που έχω και όχι στα Logitech Z-5500!
hyperionsky Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Αν αναφέρεσαι σε απλή ακρόαση μουσικής, ήταν η αποψή μου από την αρχή ήταν ότι: Διαφορές οπωσδήποτε υπάρχουν. Το αν θα τις ακούσεις εξαρτάται από πολλά πράγματα: από την συμπίεση των mp3 σου, από τα ηχεία σου, από... τα αυτιά σου!!! Πάντως πιστεύω ότι θα δεις διαφορά, ειδικά με τα Ζ-5500. Στα παιχνίδια η διαφορά πιστεύω πως θα είναι τουλάχιστον εμφανής...
parkos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 να πω κι εγω παιδιά? βασικα να πουμε σ'αφτα τα λεφτα (<199 γιούρα) εγω προτείνω αφτη = τερρατεψ 7.1 universe http://sounden.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=197 γιατί έχει ο,τι ινπουτ αουτπουτ γουστάρεις (και φόνο) και ριμότ για να μη σηκώνεσαι απ'το κρεββατάκι σου και ήχο ΜΠΟΜΠΑ είτε στέρεο είτε 7.1 βέβαια για εφε απο παιχνιδια πιστέυω οι creative είναι καλύτερες ...αλλά τόσα λεφτά και να πάρεις creative... δε λέει μπες και στο σαιτ του νάκα εχει μπόλικες καρτούλες που αξίζουν (οι τιμές είναι αρκετα τσιμπημένες αλλα γιαφτο υπάρχει ο θείος skroutz) σόρρυ που σε μπέρδεψα ...
DrFreeman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Nα μην ξεχνάμε βέβαια ότι χρειάζονται και τα ανάλογα ηχεία για να δει κανείς διαφορά μεταξύ οnboard και x-fi έτσι; Π.χ. με τα δικά μου 2.1 Creative P380 δε νομίζω να έβλεπα διαφορά σε σχέση με την onboard της MSI K8N Platinum... Δεν αναφέρετε και κανένα καλό σετ ηχείων γύρω στα 100Ε που να μπορεί να δείξει μια Α διαφορά μεταξύ τους (αν υπάρχει σ'αυτή την τιμή);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.