Προς το περιεχόμενο

Forthnet + Υψηλα πινγκ!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Μηπως κανεις ξερει τι διαολο συμβαινει με την forthnet?Συγγνωμη για το λογο μου αλλα το αστειο εχει παρατραβηξει.Μιλαμε κατα τη διαρκεια ΟΛΗΣ της ημερας,πινγκ γυρω στο 1000ms!!!Μετα απο σχετικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους με πληροφορησαν οτι θα γινει αναβαθμιση και οτι θα βελτιωθει/διορθωθει η κατασταση.Πως ειναι δυνατον ομως πριν απο 2 εβδομαδες το πινγκ να επαιζε γυρω στο 200 τις ωρες αιχμης και τωρα εν οψη αναβαθμισης να εκτινασσεται στα υψη???Τελος παρακαλω οποιος ειναι συνδρομητης της Forthnet και θελει βεβαιως,ας κανει το ακολουθο τεστ και ας αναρτησει τα αποτελεσματα του.Ευχαριστω.

http://www.pcpitstop.com/internet/pinger.asp

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απο ποτέ.....

Προσωπικά πηρα τον πΟΤΕ τηλέφωνο να μου κάνει εναν ποιοτικό ελεγχο γραμμής..αλλά...............

Δημοσ.
']Καλησπερα.Μηπως κανεις ξερει τι διαολο συμβαινει με την forthnet?Συγγνωμη για το λογο μου αλλα το αστειο εχει παρατραβηξει.Μιλαμε κατα τη διαρκεια ΟΛΗΣ της ημερας' date='πινγκ γυρω στο 1000ms!!!Μετα απο σχετικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους με πληροφορησαν οτι θα γινει αναβαθμιση και οτι θα βελτιωθει/διορθωθει η κατασταση.Πως ειναι δυνατον ομως πριν απο 2 εβδομαδες το πινγκ να επαιζε γυρω στο 200 τις ωρες αιχμης και τωρα εν οψη αναβαθμισης να εκτινασσεται στα υψη???Τελος παρακαλω οποιος ειναι συνδρομητης της Forthnet και θελει βεβαιως,ας κανει το ακολουθο τεστ και ας αναρτησει τα αποτελεσματα του.Ευχαριστω.

http://www.pcpitstop.com/internet/pinger.asp[/quote']

ta 200 anaferonte se ping ston bbras tis forthnet?

Δημοσ.

ta idia xala kai egw me forthnet twra teleytaia....... tous pira kai mou eipan oti mallon ftaiei o ote kai alla tetoia.... pantws parageila kai egw enan poiotiko elegxo gramis kai blepoume... a oso gia ta ping exw meso oro 752ms kai sto test tis forthnet http://speedtest.forthnet.gr/ den bgainei pote panw apo 200kb.......

an den eixa molis ananewsei gia 6 mines 8a epairnan podi mou fainetai....

Δημοσ.

DNS Location Average Ping1 Ping2 Ping3

pcpitstop.com Dallas, TX, USA 925 942 928 915

yahoo.com (various) 687 652 732 682

google.com (various) 659 624 670 670

cnet.com (various) 952 968 955 943

espn.com (various) 736 719 753 735

blogger.com (various) 742 757 741 734

18:00 to apogeuma...me forthnet 384/128 athina.apla aisxos...k genika sto lineage pou blepw to ping mou ftanei to 900-1000ms idika se wres aixmhs.elpizw na to diorthwsoun giati den paei allo......

Δημοσ.

egw xthes paides prospathisa na paiksw me ena filo ligo call of duty, me direct ip kai eixame 150ms lag peripou... ayta prin ksekinisei to paixnidi, etsi? me to pou syndethikame... eixame kati 500res gia tin plaka

simeiwtewn oti i syndesi mou einai forthnet 384/128... tilefwno den exw parei kanenan akoma, alla ama synexistei etsi i katastasi, tha dw ki egw ti tha kanw...

aytos o poiotikos elegxos grammis apo ton ote ti akrivws einai? xrewnetai? kai episis, ama exw vysma tha ginei pio grigora 'h tha kerdisw kati? :D

thnx

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι φταίει η Forthnet! Και με την Hol που είχα μέχρι πριν 1 βδομάδα (ξέρετε, το τζάμπα) ακριβώς το ίδιο χάλι ήταν. Την ημέρα τα ping απλά σέρνονται και μετά τις 1-2 τη νύχτα αρχίζει και φτιάχνει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ο ΟΤΕ για άλλη μια φορά.

Δημοσ.

Kai ego ta idia sto WoW tis teleutaies meres 1000ms kai pano kollimena. Ase pou mou bgazei kati 500kbps se 1mbit grammi kai mou erxetai na ta spaso ola. Emena mou eipan oti den trexei tipota me autous kai oti mallon einai o OTE (gemise to DSLAM).

Giannena eimai kai pote den eixa problems. Alla blepo oti isos telika einai i Forthnet. NetHawk, sou eipan gia tin anabathmisi? Pote tha ginei ktl? Den paei auti i katastasi.

Δημοσ.

Μεχρι τελος του μηνα,μου ειπαν,οτι θα εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση και οτι θα εχει λυθει το προβλημα....Οσο για το βραδυ,εε ναι μετα τη μια εχω 98-100..Μαλλον θα χρησιμοποιω τελικα το διαδικτυο οταν ολοι οι αλλοι κοιμουνται....

Edit:

@getty:Οχι δεν αντιστοιχουν σε πινγκ σε καποιον bbras router της Forthnet...Προκειται για ενα τεστ μιας ιστοσελιδας με αποκρισεις απο πινγκ σε ιστοσελιδες οπως google κτλπ

Δημοσ.

pcpitstop.com Dallas, TX, USA 229 238 221 228

yahoo.com (various) 264 260 260 268

google.com (various) 1556 225 2000 2000

cnet.com (various) 280 284 271 283

espn.com (various) 280 281 282 278

blogger.com (various) 1266 1280 1244 1269

Από την πιο γρήγορη εταιρεία που έχω δει σταθερά στα 2 χρόνια με dsl, την acn.Δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα, αλλά online είναι αδύνατον να παίξω, το browsing θυμίζει isdn 64ρι και τα κατεβάσματα πάνε μέχρι 20kb/sec.Αρχίσαμε πάλι τα γνωστά τα περσινά με τις ελλεϊνές ταχύτητες.Ας όψεται που για κανένα μήνα ακόμα θα μπαίνω που και που έτσι για να μην χάνουμε την επαφή.Αν μετά εξακολουθήσουν τα ίδια θα τα πούμε αλλιώς, σαν πέρισυ.Οι άνθρωποι (οι οτετζήδες) είναι απλώς κρεττίνοι και διαπράττουν κατά συρροή απάτες...:???:

Η μέτρηση έγινε μόλις πριν απαντήσω.

Δημοσ.

paidia meta apo 3 meres dokimis tis demo 384 apo forthnet mporw na pw oti exei makran to xeirotero ping apo olous....me tin hol epaiza wow k eixa to poli 400-500 se wres aixmis k me forthnet to prwi eftasa ta 3000 ms...aparadekto teleiws!!ws k me isdn paizw kalitera apo tin forthnet 384 kbs...min valei kaneis forthnet giati tha to metaniwsei...apo download paw mia xara...panta panw apo 40 mexri 48 kb...apo torrent alla k apo selides...k upload pali poli kalo girw sta16 kb....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...