passenger57 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Τοποueτώ εδω το πρόβλημα μου γιατι δεν γνωρίζω αν φταίει όντως το motherboard η κάτι άλλο.To pc λειτουργεί κανονικά εδώ και 6 μήνες και είπα να καθαρίσω τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού και και τα δυο ανεμιστηράκια CPU-MOBO και απλά άνοιξα το πλευρικο του κουτιου και με ενα ελαφρό πινελάκι τα καθάρισα.Ανοιξα και το τροδοτικο και προσπαθησα να το καθαρίσω.Απο τότε μου παρουσιάζει πρόβλημα και δεν μπουτάρει. Εχω AMD A64 3000+ & MSI K8N NEO 2 PLATINUM και στο πανελ μου βγάζει κόκκινα φωτάκια ( κοκκινο πρασινο-πρασινο κοκκινο ) που απο το μάνουαλ βλέπεω πώς αντιστοιχεί στο εξής: PROCESSOR INITIALIZATION (THIS WILLSHOW INFORMATION REGARDING THE PROSCESSOR , LIKE BRAND NAME , SYSTEM BUS ETC...) Ετσι λοιπόν ανάβει τα κόκκινα φωτάκια και δεν προχωρά το μπουτάρισμα!!! HELP!!! ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? δεν έχω κάνει καμμία μεταβολή στο pc. Μου το παρουσίασε επροχθές αλλα με την δευτερη έκανε μπουταρισμα και δουλεψα ένα βραδυ απροσκοπτα! Το έκλεισα και σήμερα δεν μπουταρει καθόλου!(δεν βλέπω τίποτα στο monitor καμμιά ένδειξη). To τροφοδοτικό δεν φταίει μόλις αγόρασα καινούργιο...
ten-ten Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Το πρόβλημα φίλε μου είναι το ανεμηστιράκι του επεξεργαστή . Μάλλον χάλασε καθώς το καθάριζες . Απλά αλλαξέτο
passenger57 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 to anemistiri tou epekserasti douleuei kanonikotata ten-ten...den exei problhma
Antonisk2003 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 210 watt είναι πολύ λίγα για αυτόν τον υπολογιστή πιστεύω. Δοκίμασες ένα άλλο τροφοδοτικό? Δοκίμασε ένα άλλο (έχουν πέσει τόσο πολύ οι τιμές τους που με 20-25 ευρώ βρίσκεις ένα των 350watt!). Τώρα γιατί λειτουργούσε όλον αυτό τον καιρό και στο έκανε τώρα δεν το ξέρω! Ίσως το ότι άνοιξες τον υπολογιστή και τον καθάρισες να είναι συμπτωματικό και το τροφοδοτικό απλά να τα έπαιξε! Δοκίμασε και μας λες πάλι...
passenger57 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 διόρθωσα το πρώτο πόστ μου αλλά το ξαναγράφω....το άλλαξα το τροφοδοτικό τώρα απο το πλαίσιο και παρουσιάζει πάλι τα ίδια. έβγαλα και τον επεξεργαστή και τον ξαναέβαλα και ακριβώς τα ίδια....ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ?
computeraz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Des mipos den koumpwse swsta i cpu sou. Alliws vgale oti karta iparxei epanw ektos apo tin grafikon kai xanaprospathise. To pio pithano einai na iparxei provlima sti mitriki i na iparxei kapoio vraxikikloma. H cpu poli spania exoun provlima. Episis fronimo tha itan kai ena clear cmos.
passenger57 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 clear mos εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα.την CPU την κούμπωσα πάλι όσο καλύτερα μπορούσα κ παλι τα ίδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.