makis_kom Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω πάρει το πακέτο της HOL και τώρα που το διαβάζω ότι είμαι υποχρεώμενος να το έχω για 2χρόνια και όχι για ένα όπως φαίνεται στην αρχή. Δηλαδή τον πρώτο χρόνο είναι κανονικά πληρωμένα όλα, αλλά τον δεύτερο δεν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο και πρέπει να πληρώνω κάτι πάγια...Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ή δεν έχω καταλάβει σωστά? Ευχαριστώ
annabis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Έχω πάρει το πακέτο της HOL και τώρα που το διαβάζω ότι είμαι υποχρεώμενος να το έχω για 2χρόνια και όχι για ένα όπως φαίνεται στην αρχή. Δηλαδή τον πρώτο χρόνο είναι κανονικά πληρωμένα όλα' date=' αλλά τον δεύτερο δεν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο και πρέπει να πληρώνω κάτι πάγια...Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ή δεν έχω καταλάβει σωστά? Ευχαριστώ[/quote'] De nomizo na isxuei kati tetoio...Ki ego to idio pira alla apla diavasa oti gia na likseis to sumvolaio prpei na kiniseis tis diadikasies 45 meres prin.Allios ananeonetai to sumvolaio gia akoma ena etos...Opote na exeis to nou sou 2 mines prin na to peis oti den endiaferesai peretero gia na exeis to kefali sou isixo
GT1807 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Καλα αυτο τωρα δεν ειναι καφριλια??Δηλαδη να σου βαλουν για αλλους 12 μηνες με το ετσι θελω Dsl κ να χρεωνεσαι χωρις να μπορεις να φυγεις??Μου φαινεται οτι το συμβολαιο ειναι πολυ καφρικο.Ασε που οπως πεσαν οι τιμες δεν κανει κ καμια τεραστια διαφορα. Ημαρτον δηλαδη.
spartak1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό που ισχύει όπως επισημάνθηκε είναι ότι αν δεν διακοπεί εγκαίρως η σύνδεση ανανεώνεται αυτόματα για 12 μήνες, πράγμα που αναφέρεται στο συμβόλαιο. Με τέτοια τιμή που έβαλαν (τόσο χαμηλή εννοώ) από κάπου έπρεπε να βγάλουν τα 'σπασμενα'.
broylis1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάλι, γιατί έχω τη αισθηση οτι αν δεν κανεις διακοπή μπαίνεις στο τιμολόγιο που ισχύει εκείνη τη χρονική περίοδο και πας σε αορίστου χρόνου? Μήπως δε κατάλαβα κάτι καλά?
annabis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 opws ta leei o annabis einai Oxi O annabis! H annabis
annabis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάλι, γιατί έχω τη αισθηση οτι αν δεν κανεις διακοπή μπαίνεις στο τιμολόγιο που ισχύει εκείνη τη χρονική περίοδο και πας σε αορίστου χρόνου? Μήπως δε κατάλαβα κάτι καλά? Einai aplo..Stous 10,5 mines apo ti stigmi pou ekanes to sumvolaio, tha pareis kai tha peis oti thes na to likseis sto ena etos.Opote tha exeis ena sumvolaio 1 etous akrivos.Tipota parapano.Den einai toso duskolo.To idio eixa pathei me mia pistotiki karta pou mou eixan vgalei gia na paro laptop me atokes doseis.Sta psila grammata tou sumvolaioy elege to idio.45 meres prin na paro na po oti de to thelo allo allios ananeonetai automata gia ena akoma etos!!
javaneze Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Συγνωμη δλδ ... Αν δηλαδη περασουν οι 10,5 μηνες, και εγω το θυμηθω στους 11,5 μηνες και παρω τηλεφωνο... λογικα δεν θα γινει η διακοπη στους 11,5 + 1,5 = 13 μηνες; Δεν πιστευω να πρεπει ντε και καλα να κρατησεις τον ενα χρονο που ανανεωνεται αυτοματα ... ...ε;.... :/
GT1807 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αφου το λεει.Αυτη ειναι η φουστια.Οτι αν δεν τους ενημερωσεις ανανεωνεται για 1 χρονο αλλα οχι με την μορφη αοριστου χρονου.Δηλαδη για 1 χρονο θα τους πλερωνεις.ΦΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τα σέβη μου
worldcitizen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αυτή η ΗΟL... Μου φάνηκε καλή στην αρχή αλλά τώρα... Ίσως πρέπει να κανουμε κανένα topic (sticky) με τα μικρά γράμματα του συμβολαίου... Όπως πχ αυτό και ότι το μόντεμ είναι χρησιδάνειμο (Το επιστρέφουμε κτλ..)
broylis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Ίσως πρέπει να κανουμε κανένα topic (sticky) με τα μικρά γράμματα του συμβολαίου... Όπως πχ αυτό και ότι το μόντεμ είναι χρησιδάνειμο (Το επιστρέφουμε κτλ..)[/QU όχι πως θέλω να υπερασπιστώ τη HOL(δεν έχω κανένα λόγο άλλωστε) αλλά στο θέμα του modem ήταν ξεκάθαρο απο τη πρώτη στιγμή που επικοινώνησα μαζί τους( είχα πάρει τηλ στο τμήμα πωλήσεων).Μου το υπενθιμήσανε και στο Γερμανό όπου έκανα την αίτηση.Όπωτε από τη στιγμή που αποδεχόμαστε το συμβολαιο δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο( έτσι είναι η ελέυθερη αγορά).Στη τελική δε πρόκειται και για κανένα εξαιρετικό router.Θεωρλω οτι οι κάτοχοι dsl στο παρελθόν, στο μεγάλο τους ποσοστό θα χρησιμοποιήσουν το παλιό και θα αφήσουν το Fitzbox στην άκρη.προσωπικά εμπιστέυομαι πολύ περίσσοτερο το δοκιμασμένο speedtouch που μου έχει μείνει προίκα, απο το "μπήζιλο' σε γενικές γραμμές fritzbox και αυτό θα χρησιμοποιήσω.Αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης, ναι συμφωνω...Έπρεπε να είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο τι ισχύει σε κάθε περίπτωση, αφού και γω παρένοησα όπως έγραψα σε προηγούμενο post...Ευτύχως που υπάρχουν όμως και τα φόρουμ σαν αυτό που μας προφηλάσουν και μας κάνουν να υποψιαζόμαστε και να έχουμε περισσότερες απιτήσεις και γνώσεις γύρω απο το κάθε θέμα...Σας ευχαριστώ όλους σας, που σ'αυτό το μικρό χρονικό διαστημα που παρακολουθώ το adsl φόρουμ με έχετε βοηθήσει να μάθω οτι μου χρειάζεται αναφορικά με το adsl και τους εκάστωτε isp:-D
kkarab Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Αφου το λεει.Αυτη ειναι η φουστια.Οτι αν δεν τους ενημερωσεις ανανεωνεται για 1 χρονο αλλα οχι με την μορφη αοριστου χρονου.Δηλαδη για 1 χρονο θα τους πλερωνεις.ΦΟΥΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τα σέβη μου Ki elega ki ego oti einai polu kalo(leme tora) gia na einai alithino.Kapoio tropo tha vriskane na tous plirosoume parapano.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.