euoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, το pc που το αγόρασα το '99 δεν είχε κάποια κάρτα γραφικών και θα ήθελα να σας θέσω το εξής ερώτημα ... "Μπορώ να τοποθετήσω μια κάρτα γραφικών; Είναι παρόμοια διαδικασία με αυτή την αναβάθμισης μνήμη;;;" Παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Ξαφνικά .... εμφανίζει μια ΜΠΛΕ οθόνη με ωραιότα λευκά γραμματάκια "κινέζικα" - σβήνει - και ξανα ανοίγει .....:-? Χρησιμοποιώ βαριά σχεδιαστικά προγράμματικα ..... Ευχαριστώ και περιμένω τα posts σας!
cassidy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Τι εννοείς "δεν είχε κάποια κάρτα γραφικών"; Αν δεν είχε κάρτα γραφικών, τότε πώς βλέπεις σήμα στην οθόνη; ΥΓ: βαριά σχεδιαστικά προγράμματα και pentium 3 δεν πάνε μαζί. Δηλαδή δεν την γλιτώνεις με αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Τι ακριβώς χρησιμοποιείς;
euoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Τι εννοείς "δεν είχε κάποια κάρτα γραφικών"; Αν δεν είχε κάρτα γραφικών' date=' τότε πώς βλέπεις σήμα στην οθόνη; ΥΓ: βαριά σχεδιαστικά προγράμματα και pentium 3 δεν πάνε μαζί. Δηλαδή δεν την γλιτώνεις με αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Τι ακριβώς χρησιμοποιείς;[/quote'] Καλσπέρα, που θα βρω τι κάρτα έχει;;;; Στις πληροφορίες του συστήματος ςμφανίζονται όλα από τι επεξεργαστή έχω, μνήμη κλπ, ήχο κλπ αλλά δεν βρίσκω κάτι για το τι κάρτα γραφικών έχει..... Κάτι είδα για 8ΜΒ αλλά .... που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για να σας τις παραουσιάσω έτσι ώστε να με βοηθήσετε????:-|
Ailuros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Kάποιο ενσωματωμένο chip γραφικών μάλλον έχεις. Ωστόσο για να χρησιμοποιείς (όπως λες) βαριά σχεδιαστικά προγράμματα με μια τέτοια λύση γραφικών και έναν Ρ3 μάλλον έχεις αρκετή υπομονή. Θα βοηθούσε να μας πεις πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις συνολικά για την αναβάθμιση. Μια κάρτα γραφικών για αυτό το σύστημα που θα στοιχίζει πάνω από 50? θα είναι υπερβολή. Για να δεις ουσιαστική αύξηση των επιδόσεων θα χρειαστείς ουσιαστικά μια γενική αναβάθμιση του συστήματος. Για ποιά ακριβώς προγράμματα μιλάμε;
euoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Kάποιο ενσωματωμένο chip γραφικών μάλλον έχεις. Ωστόσο για να χρησιμοποιείς (όπως λες) βαριά σχεδιαστικά προγράμματα με μια τέτοια λύση γραφικών και έναν Ρ3 μάλλον έχεις αρκετή υπομονή. Θα βοηθούσε να μας πεις πόσα χρήματα είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις συνολικά για την αναβάθμιση. Μια κάρτα γραφικών για αυτό το σύστημα που θα στοιχίζει πάνω από 50? θα είναι υπερβολή. Για να δεις ουσιαστική αύξηση των επιδόσεων θα χρειαστείς ουσιαστικά μια γενική αναβάθμιση του συστήματος. Για ποιά ακριβώς προγράμματα μιλάμε; Γενικά είναι της υπομονήήήήήήήήήήήήήήήήήής :confused: Ναι ακριβώς αυτό εννονώ έχω κάποιο ενσωματωμένο chipaki γραφικών, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημέν αφού έχω φορτωμένα πάνω από macromedia, photoshop, coreldraw, autocad, Games κλπ κλπ κλπ και πάρα πολλά άλλα ...... που χρησιμοποιώ είτε καθημερινά είτε ανα διαστήματα. Όταν εννοείς αναβάθμιση τι προτείνεις????:wink: Γύρω στο καλοκαιράκι θα αγοράσω ένα καινούργιο pc, αλλά μέχρι τότε έλεγα όσο με βγάλει το συγκεκριμένο που έχω τώρα με μια μικρή και πάρα πολύ οικονομική αναβαθμισούλα ....... ευχαριστώ
damiano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Πας εδώ, http://www.cpuid.com/download/cpu-z-132.zip κατεβάζεις το cpu-z, το τρέχεις και μας λές ποιά μητρική έχεις για να δούμε τι κάρτες μπορείς να βάλεις.. την προσωρινή κάρτα γραφικών την θέλεις γιατί σου βγάζει πρόβλημα με μπλέ οθόνη ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο???
euoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Πας εδώ' date=' http://www.cpuid.com/download/cpu-z-132.zip κατεβάζεις το cpu-z, το τρέχεις και μας λές ποιά μητρική έχεις για να δούμε τι κάρτες μπορείς να βάλεις.. την προσωρινή κάρτα γραφικών την θέλεις γιατί σου βγάζει πρόβλημα με μπλέ οθόνη ή είναι άσχετο το ένα με το άλλο???[/quote'] Καλησπέρα, ανέβασα όλα τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στο προγραμματάκι που έστειλες ... για ρίξτε μια ματιά και περιμένω τις απόψεις και τις ιδέες σας. Ευχαριστώ! cpu.zip mainboard.zip memory.zip cache.zip SPD.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.