giankyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 palikare phres ta z-5500 telika? diabaza twra to thread apo thn arxh kai blepw pws kapioi den kseroun na xeirizontai ta gomarakia sto maximum tous. ta hxeia ektos apo ta effects Stereo x2 kai Dolby Digital Pro Logic II (Dolby PLII Movie kai Dolby PLII Music) exoun kai ry8miseis gia: -entash tou kentrikou hxeiou -entash twn pisw hxeiwn -entash tou woofer fysika -balance -fade -center width -surround delay pou shmainei pws me ligo psaksimo kai ligo paixnidi mporeis na ta prosarmoseis opws ma opws 8eleis. egw proswpika to mesaio hxeio to exw arketa katw apo th mesh panta ektos apo otan bazw tainia.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 giankyr, ανακάλυψες τη φωτιά! Μπράβο! Ο άνθρωπος ρώτησε πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ηχεία ώστε να βγάζουν τη μέγιστη δυνατή ένταση.Με Dolby Pro Logic II δε βγάζεις περισσότερη ένταση από stereo x2 που να κάνεις κωλοτούμπες.Από κει και πέρα αν θές βάλ' τους και πανόραμα (όχι, δε λέω γι' αυτό της Βούλας! )!
littlelouievegos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2006 giankyr' date=' ανακάλυψες τη φωτιά! Μπράβο! Ο άνθρωπος ρώτησε πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ηχεία ώστε να βγάζουν τη μέγιστη δυνατή ένταση.Με Dolby Pro Logic II δε βγάζεις περισσότερη ένταση από stereo x2 που να κάνεις κωλοτούμπες.Από κει και πέρα αν θές βάλ' τους και πανόραμα (όχι, δε λέω γι' αυτό της Βούλας! )![/quote'] LMAO. Classic
giankyr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 paizoume prwiniatika? auta pou anefera ta kseroun oloi osoi exoun ta z-5500, den amfibalw! den ta eipa gia 'sas omws, ta eipa gia to paidi pou 8elei na ta agorasei kai monos skopos mou htan na ton eksyphrethsw. twra an kapoios phre ta en logw hxeia gia na ta bazei se stereo x2 kai na koufainei ton geitona anti na apolambanei auto pou akouei ekmetalleuomenos ta effects alla kai ta 5 hxeia, mallon allazoume kathgoria!
littlelouievegos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 paizoume prwiniatika? auta pou anefera ta kseroun oloi osoi exoun ta z-5500' date=' den amfibalw! den ta eipa gia 'sas omws, ta eipa gia to paidi pou 8elei na ta agorasei kai monos skopos mou htan na ton eksyphrethsw. Kαι πιο πριν .. [b']diabaza twra to thread apo thn arxh kai blepw pws kapioi den kseroun na xeirizontai ta gomarakia sto maximum tous[/b] ... Xρειαζεται να πω κατι; Μονος σου τα λες μονος σου τα αναιρεις.. Αλλο πραγμα το να βοηθας αλλο να λες και να ξελες... 2 ατομα καταλαβαμε λαθος; .. twra an kapoios phre ta en logw hxeia gia na ta bazei se stereo x2 kai na koufainei ton geitona anti na apolambanei auto pou akouei ekmetalleuomenos ta effects alla kai ta 5 hxeia, mallon allazoume kathgoria! Παλι μονος σου τα λες και μονος σου τα ακους.. Ποιος ειπε το αντιθετο; To παιδι εκανε συγκεκριμενη ερωτηση για το αν παιζουν ολα τα ηχεια τωρα για τα αλλα καλα κανεις και τα λες.. Αλλα σε μας μην την λες..
Biull Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ αυτό που ρώτησα ήταν πώς είναι δυνατόν να ακούω μουσική από όλα τα ηχεία! Αυτό που γίνεται όταν ακούω stereo μουσική είναι να ακούγονται μόνο τα 2 μπροστά ηχεία!Με την ρύθμιση stereoX2 ο ήχος αντιγράφεται και στα 2 πίσω ηχεία και δεν ακούγεται το κεντρικό!Σωστά τα λέω;
giankyr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 swsta file Biull, me to stereo x2 apla akous to idio pragma kai apo ta pisw hxeia kai m' auto den einai ekmetalleuesai to hxosysthma pou lene Z-5500
giankyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 na rwthsw kati edw pou eimaste oloi oi z5500akhdes! exei xrhsimopoihsei kanenas apo esas tis trypes pou exoun ta stand twn satellites gia na ta bidwsei ston toixo?
Bigi444444 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ναι biull, σωστά τα λες, μα αν δεν κάνω λάθος ζήτησες πως θα βγάλεις και τη μεγαλύτερη ένταση.Πως θα γίνεται πόλεμος.Τα λέω και εγώ σωστά; Ε, μην τρελενόμαστε.Πιο μεγάλο πόλεμο απ' ότι με το stereox2 δε μπορείς να κάνεις.Παίζουν μεν τα 4 ηχεία, αλλά η ένταση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι σε Dolby Pro Logic.Με το τελευταίο παίζουν όλα, αλλά δεν παίζουν τόσο δυνατά.Μπορείς να παίξεις με τις ρυθμίσεις, αλλά πίστεψέ με ο πόλεμος του stereox2 θα είν' αλλιώς.Πώς να το κάνουμε, τα mp3, απ' όσα ξέρω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, δεν είναι 5.1...
Biull Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ναι biull' date=' σωστά τα λες, μα αν δεν κάνω λάθος ζήτησες πως θα βγάλεις και τη μεγαλύτερη ένταση.Πως θα γίνεται πόλεμος.Τα λέω και εγώ σωστά;Ε, μην τρελενόμαστε.Πιο μεγάλο πόλεμο απ' ότι με το stereox2 δε μπορείς να κάνεις.Παίζουν μεν τα 4 ηχεία, αλλά η ένταση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι σε Dolby Pro Logic.Με το τελευταίο παίζουν όλα, αλλά δεν παίζουν τόσο δυνατά.Μπορείς να παίξεις με τις ρυθμίσεις, αλλά πίστεψέ με ο πόλεμος του stereox2 θα είν' αλλιώς.Πώς να το κάνουμε, τα mp3, απ' όσα ξέρω μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, δεν είναι 5.1...[/quote'] Ναι φίλε μου δίκιο έχεις!Αυτό ακριβώς ρώτησα!Πώς θα γίνεται πόλεμος!Πώς θα εκμεταλεύομαι και τα 505 W των Z-5500!
Bigi444444 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Την απάντηση την έχεις δει ήδη από το προηγούμενο post.Θες δυνατά mp3;Stereox2.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.