Biull Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα εν λόγω ηχεία και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1)Αναμένεται να βγούν καινούρια ηχεία,για παράδειγμα Ζ-5600?(όπως ας πούμε είναι τα Ζ-5400 και τα τωρινά Ζ-5500) 2)Στα mp3 που λογικά τα περισσότερα είναι stereo θα παίζουν και τα 5 ηχεία ή μόνο τα δύο μπροστά!Θα εκμεταλεύομαι δηλάδή στο σύνολό τους τα317Watt Rms των ηχείων;;(ξέχωρα από το Subwoofer που το εκμεταλλεύομαι όύτως ή άλλως)! 3)Επίσης αυτό που ουσιαστικά θέλω από τα ηχεία είναι η δυνατότητα να ακούω πολύ δυνατά μουσική (με πολύ μπάσο) χωρίς παραμορφώσεις και τα γνωστά τριξίματα που κάνουν τα ηχεία εάν δεν μπορούν να αποδόσουνπαραπάνω!Είναι σωστή η επιλογή των ηχείων αυτών;Σπάνε τύμπανα;;;;;;;;;; 4)Υπάρχουν κάποια reviews για τα εν λόγω ηχεία;;;; 5)Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο και γενικά τι λέτε για αυτήν μου την επιλογή;;;;;Μπορούν κάποιοι που τα έχουν(και αρέσκονται στο να ακούν τέρμα μουσική) να μου πούν εντυπώσεις;;; Ευχαριστώ πολύ!
Biull Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Να προσθέσω επίσης οτι η κάρτα ήχου μου είναι on-board(στην ASUS P4C800) της SoundMax!Αυτά τα ηχεία κάνουν;Η κάρτα λέει οτι δέχεται μέχρι και 6.1 ηχεία αλλά αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι μια φωτογραφία που βρήκα από τα καλώδια των ηχείων,οπου αυτά είναι τρρία και τα οποία μπαίνουν και τα τρία στην κάρτα ήχου,ενώ η κάρτα μου έχει 3εισόδους που δεν είναι και οι 3 για τα ηχεία παρά μόνο το ένα(τα άλλα είναι για το μικρόφωνο κτλπ)(Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)!Τι γίνεται εδώ μπερδεύτικα;;;;;;;;; Το link που τα βρήκα αυτά είναι το: http://logitech-en-emea.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_emea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2709&p_created=1121812659&p_sid=d8DSQt_h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9OSZwX3Byb2RzPTg0NCwxNywwJnBfY2F0cz0mcF9wdj0yLjE3OzMudTAmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1
dreaming123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99334
Biull Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99334 Thanks φίλε μου αλλά δεν μου απαντώνται όλα τα ερωτήματα!+ το ότι περισσότερα λέει για την συναρμολόγηση παρά για αυτά που θέλω να μάθω!Thanks και πάλι φίλε μου! Κανένας άλλος παιδιά;Καμία βοήθεια;
Biull Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Kανένας βρε παιδιά;;;; Καμία βοήθεια σας παρακαλώ πολύ;;; Thanks.....!
jimbrav Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 ta exo peripoy dio mines kai eimai poly eyxarestimenos!! ta exo syndemena me to pc kai to xbox 360. eidika sto 360 apodidoyn teleia!!!! tora gia ayta poy rotas an kai den eimai eidikos mporo na apntiso os eksis: gia kainoyrio modelo den ksero alla kykloforei ena paromoio asyrmato tis logitegh alla oxi toso dynato. to sub ontos thirio kai sthn apodosh kai stin praksh!!!! yparxei ena efe opou mporis na akoys moysikh apo kai apo ta pente hxeia. ta efe einai stereox2 - PLII Movie kai PLII music. episis kalo einai na exei spdif eksodo i mitriki soy gia na apododei kalytera. h alios mia karta hxoy opos i audigy 2zs (metaxeirismenh pisteyo tha tin vreis de kali timh) tha einai kalos syndiasmos!! ayta ta liga.elpizo na voithisa!!
Biull Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Και κανένας άλλος βρε παιδιά!!!!!! Βοηθήστε λίγο για να μην πάω και δώσω 350Ε και δεν μείνω ικανοποιημένος και τα κλαίω τα λεφτουδάκια..... Τα φώτα σας please......
littlelouievegos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Και κανένας άλλος βρε παιδιά!!!!!!Βοηθήστε λίγο για να μην πάω και δώσω 350Ε και δεν μείνω ικανοποιημένος και τα κλαίω τα λεφτουδάκια..... Τα φώτα σας please...... Ανεπιφυλακτα ειναι φοβερα ηχεια... Τρομερη ενταση(ποτε δεν τα εχω ανοιξει πανω απο 3/4 ουτε για δοκιμη ) και ποιοτικοτατος ηχος.. Ειναι μια ανακατασκευη των δικων μου (Z-680) και εχει βγει και ενα μοντελο wireless αλλα ειναι πιο ακριβο. Δεν νομιζω να βγουν αλλα συντομα εκτος και αν βγαλουν κανα 7.1 high end system με πολλα watts που ειναι αυτο που λειπει χρονια απο την σειρα τους.. Τα mp3s ναι θα μπορεις να τα παιζεις και απο τα 5 ηχεια γυρνωντας το σε stereox2.
getty Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Και κανένας άλλος βρε παιδιά!!!!!!Βοηθήστε λίγο για να μην πάω και δώσω 350Ε και δεν μείνω ικανοποιημένος και τα κλαίω τα λεφτουδάκια..... Τα φώτα σας please...... Για μουσική best value for money, με πολύ καλή απόδοση (αλλά είναι άσχημα) altec lansing cs21.
Biull Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ανεπιφυλακτα ειναι φοβερα ηχεια... Τρομερη ενταση(ποτε δεν τα εχω ανοιξει πανω απο 3/4 ουτε για δοκιμη ) και ποιοτικοτατος ηχος.. Ειναι μια ανακατασκευη των δικων μου (Z-680) και εχει βγει και ενα μοντελο wireless αλλα ειναι πιο ακριβο.Δεν νομιζω να βγουν αλλα συντομα εκτος και αν βγαλουν κανα 7.1 high end system με πολλα watts που ειναι αυτο που λειπει χρονια απο την σειρα τους.. Τα mp3s ναι θα μπορεις να τα παιζεις και απο τα 5 ηχεια γυρνωντας το σε stereox2. Καταρχάς thanks σε όλους! Αυτό βασικά που με ενδιαφέρει είναι να εκμεταλεύομαι και τα 5 ηχεία,δηλαδή να εκμεταλεύομαι και τα 317 Watt Rms της ισχύος τους για να ακούω μουσική μέσω mp3 format!Αυτό που λές (και λέει και ο jimbrav πιο πάνω) οτι παίζουν και τα πέντε ηχεία με μία ρύθμιση τι επιπτώσεις έχει,εάν έχει,στην ποιότητα του ήχου και στην ένταση του ήχου!Δεν με απασχολεί καθόλου εάν ο ήχος θα διαχωρίζεται(για παράδειγμα στα μπροστά ηχεία να παίζουν τα μεσαία, στο κεντρικό η φωνή κ.ο.κ. ), με ενδιαφέρει ο ήχος να ακούγεται και στα πέντε ηχεία ετσι ώστε να εκμεταλεύομαι και τα 317 Watt που δίνουν και τα 5 σύνολο!Θέλω όταν θα παίζουν να γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ :-D :-D (χαχαχαχα)!
Biull Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά sorry που ρωτάω συνέχεια αλλά επειδή θα πάω να τα αγοράσω τα ηχεία (μιλάμε για άμεση αγορά) θα ήθελα εάν μπορείτε να με βοηθήσετε! Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ με τα παρακάτω; Παραπάνω μήνυμα......Αυτό βασικά που με ενδιαφέρει είναι να εκμεταλεύομαι και τα 5 ηχεία,δηλαδή να εκμεταλεύομαι και τα 317 Watt Rms της ισχύος τους για να ακούω μουσική μέσω mp3 format!Αυτό που λές (littlelouievegos) (και λέει και ο jimbrav πιο πάνω) οτι παίζουν και τα πέντε ηχεία με μία ρύθμιση τι επιπτώσεις έχει,εάν έχει,στην ποιότητα του ήχου και στην ένταση του ήχου!Δεν με απασχολεί καθόλου εάν ο ήχος θα διαχωρίζεται(για παράδειγμα στα μπροστά ηχεία να παίζουν τα μεσαία, στο κεντρικό η φωνή κ.ο.κ. ), με ενδιαφέρει ο ήχος να ακούγεται και στα πέντε ηχεία ετσι ώστε να εκμεταλεύομαι και τα 317 Watt που δίνουν και τα 5 σύνολο!Θέλω όταν θα παίζουν να γίνεται ΠΟΛΕΜΟΣ :-D :-D (χαχαχαχα)! 2ο Post......Να προσθέσω επίσης οτι η κάρτα ήχου μου είναι on-board(στην ASUS P4C800) της SoundMax!Αυτά τα ηχεία κάνουν;Η κάρτα λέει οτι δέχεται μέχρι και 6.1 ηχεία αλλά αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι μια φωτογραφία που βρήκα από τα καλώδια των ηχείων,οπου αυτά είναι τρρία και τα οποία μπαίνουν και τα τρία στην κάρτα ήχου,ενώ η κάρτα μου έχει 3εισόδους που δεν είναι και οι 3 για τα ηχεία παρά μόνο το ένα(τα άλλα είναι για το μικρόφωνο κτλπ)(Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)!Τι γίνεται εδώ μπερδεύτικα;;;;;;;;; Το link που τα βρήκα αυτά είναι το: http://logitech-en-emea.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_emea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2709&p_created=1121812659&p_sid=d8DSQt_h&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9OSZwX3Byb2RzPTg0NCwxNywwJnBfY2F0cz0mcF9wdj0yLjE3OzMudTAmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1 Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με με τις παραπάνω απορίες μου γιατί όπως σας είπα ενδιαφέρομαι για αμεσότατη αγορά των εν λόγω ηχείων και δεν θέλω να δώσω άδικα λεφτά,μιας και μιλάμε για 350Ε.....δεν είναι καθόλου λίγα για εμένα.....! Και πάλι thanks και sorry!!!!!
Biull Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Βρε παιδιά κανένας μα κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει;2 ερωτησούλες είναι! Σας παρακαλώ όποιοος μπορεί ας απαντήσει στο παραπάνω post! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
littlelouievegos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 1. Δεν καταλαβαινω την διαφορα, και πως το θετεις.Δεν υπαρχει καμια διαφορα με το να παιζουν μονο τα 2 ηχεια και το κεντρικο. Απλα εκμεταλλευεσαι και τα επιπροσθετα 2. Και οταν παιζουν και τα 2 αυτα ειναι λογικο η ισχυς να αυξανεται... 2. Η εξοδος της καρτας ηχου σου ειναι η spdif και απο εκει θα βαλεις το καλωδιο και θα βγει στις 3 εξοδους πανω στον controller των ηχειων.. Ετσι ειναι απο 1 εξοδο της καρτας ηχου βγαινει σε 3(ηχεια) για analog ηχο. Αν θες digital βγαινει απο μια σε μια και υποστηριζεται και αυτο φυσικα απο τα ηχεια αν και δεν θα στο συνιστουσα.
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ψυχραιμία Biull, δε χρειάζεται να το λες δεκαπέντε φορές!Αν κάποιος ήξερε θα σου έλεγε νομίζω, δε θα στο κράταγε κρυφό.Για να μην απαντά κανείς πάει να πει πως δεν γνωρίζει σχετικά...:-? Τώρα αναφορικά με το πόσα θα δώσεις μία παρατήρηση.Μην έχεις την απάιτηση να σου πει ο άλλος αν αυτό που θέλεις να πάρεις πρέπει να το πάρεις ή όχι, όσα και αν πας να δώσεις.Ούτε είναι σίγουρο πως θα σου μεταδώσει μια αντικειμενική γνώμη ούτε θα αναλάβει αυτός την ευθύνη αν δε μείνεις ικανοποιημένος εσύ μετά, έτσι;Και εγώ πήρα πριν από δύο και κάτι χρόνια τα z 680 για 350 ευρώ, και κάτι ψιλά, αλλά δεν είχα την απαίτηση να μου πει κανείς αν θα τα πάρω ή όχι.Αυτά τα ρίσκα τα παίρνεις εσύ, μετά από διάφορες γνώμες που θα αξιολογήσεις ο ίδιος.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω και να μην το περεξηγήσεις. Πάμε και σε αυτά που θες να ακούσεις! Λοιπόν, τα mp3 θα τα ακούς αν θες πολύ ένταση, όπως ήδη σου είπαν, μέσω stereox2.Εμένα πάντως παίζουν με τον τρόπο αυτό όλα εκτός του κεντρικού.Παίζουν δηλαδή οι 4 δορυφόροι και το sub.Έχω τα z 6800 βέβαια, όπως ήδη σου είπα, αλλά οι διαφορές είναι αμελητέες με τα 5500.Δεν χαλάει ο ήχος καθόλου, αν και να σου πω την αλήθεια και μόνο το κεντρικό με το sub να παίζουν (υποβοηθούμενα σε μικρό βαθμό από τους δορυφόρους) δεν θα έχεις παράπονο από πλευράς έντασης.Εγώ πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο δυνατά και καθαρά παίζει το κεντρικό τέζα... Τώρα για τη σύνδεση μην ανησυχείς καθόλου.Είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί, με την έννοια πως δε νομίζω να υπάρχει 5.1 κάρτα που να μη μπορείς να τα συνδέσεις.Με τον τρόπο που λες θα τα συνδέσεις αναλογικά.Τα minijack αυτά θα μπουν στο control center των ηχείων από τη μία και το πράσινο μόνο στην είσοδο για τα ηχεία της κάρτας από την άλλη.Συνήθως είναι και αυτή πράσινη.Εγώ μάλιστα στο control center έχω βάλει μόνο το πράσινο βύσμα, ούτε το μαύρο ούτε το κίτρινο.Και στην κάρτα ήχου το άλλο πράσινο.Μην αγχώνεσαι λοιπόν! Τα ηχεία θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα αν και νομίζω πως θα πρέπει να βάλεις ξεχωριστή κάρτα ήχου.Είναι κουστούμι με σαγιονάρα η on board για τέτοια ηχεία!Είναι πολύ πιθανόν αν τα δυναμώνεις σε ένταση να παραμορφώνεται ο ήχος ή να κόβεται με on board υλοποίηση που δεν είναι της προκοπής.Δεν ξέρω οι τελειταίες πόσο καλές είναι, πάντως σε ac 97 μην τα βάλεις γιατί τότε δε θα έχεις ούτε σαγιονάρα, θα είσαι ξυπόλυτος! Αυτά από 'μένα, ηρέμησε, χαλάρωσε κι απόλαυσέ τα!
SoTiRiS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Έχω τα ηχεία αρκετούς μήνες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, σχεδόν ποτέ δεν έχω ανεβάσει την ένταση πάνω από την μέση....1-2 φορές που το έκανα για δοκιμή, άρχισε ο από πάνω να κοπανάει το πάτωμα για να το κλείσω.... Με το stereox2 θα ακούς από παντού τον ίδιο ήχο, εκτός του κεντρικού....με το Music θα ακούς από παντού, αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι πολύ ήχο στο κεντρικό και λιγότερο στα περιφεριακά, κάνει και κάτι σαν διαμοιρασμό ανάμεσα στα ηχεία. Δεν ξέρω να στα γράψω επιστημονικά, απλά σου λέω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.